Hjem Nyheter Ny informasjon: Epstein spilte inn sexvideoer sammen med Bill Clinton

Ny informasjon: Epstein spilte inn sexvideoer sammen med Bill Clinton

EPSTEIN Ny informasjon fra Epstein-etterforskningen viser at et vitne har forklart at Epstein spilte inn sexvideo med Bill Clinton, prins Andrew og Richard Branson.

Den pedofile finansjøden Jeffrey Epstein sammen med USAs tidligere president Bill Clinton.

Det er Daily Mail som rapporterer om den nye informasjon fra e-poster sendt av Sarah Ransome, som vitnet mot jødinnen Ghislaine Maxwell da hun ble tiltalt for sin deltakelse i Jeffrey Epsteins virksomheter.

Ifølge Ransome finnes det sexvideoer der Bill Clinton, prins Andrew og «eventyreren» Sir Richard Branson deltar. Branson er en britisk forretningsmann, mest kjent for musikkfirmaet Virgin.

«Da min venninne hadde seksuell omgang med Clinton, prins Andrew og Richard Branson, ble det spilt inn på videobånd av Jeffrey, ved hver eneste anledning», skriver Ransome. «Frustrerende nok synes ikke Epstein i noen av filmene, men han var utspekulert på den måten», fortsetter hun.

Ifølge Ransome hadde den samme venninnen også sex med Donald Trump, som også skal ha hatt «mange jenter».

Ransomes vitnesbyrd har blitt stilt spørsmål ved fordi hun tidligere tilbakekalte informasjon hun ga i etterforskningen. Epstein selv skal imidlertid ha sagt at han satt på så inkriminerende materiale om både Trump og Hillary Clinton at han kunne ha stoppet presidentvalget i 2016.

– Her er et direkte sitat: «Hvis jeg skulle sagt det jeg vet om begge kandidatene, ville de ha måttet avlyse dette valget». Dette er hva Jeffrey fortalte meg i 2016, uttalte Epsteins bror i et intervju med New York Post.