Hjem Nyheter Ny løgnfilm om Adolf Hitler på gang

Ny løgnfilm om Adolf Hitler på gang

FIENDEPROPAGANDA «Game of Thrones»-stjerne Iwan Rheon spiller Adolf Hitler i en ny løgnfilm om Hitlers ungdomstid i Wien.

ramsay-bolton
Iwan Rheon som den sadistiske Ramsay Bolton.

Det er 31-årige Iwan Rheon fra tv-serien «Game of Thrones» som har fått rollen som Adolf Hitler i den britiske tv-produksjonen «Adolf the Artist». Rupert Grint fra «Harry Potter» har fått rollen som Hitlers ungdomsvenn August Kubizek.

Valget av Rheon er nok ikke tilfeldig, da han i «Game of Thrones» spiller den sadistiske og onde karakteren Ramsay Bolton, som nylig ble kåret til den «mest grufulle karakteren noensinne vist på tv» og som til og med har blitt hatet av tv-seriens egne fans.

Filmen hevder seg å bygge på den «sanne historien om Adolf Hitler» og hans ungdomsår i Wien, hvor han ifølge filmskaperne skal ha blitt «dratt mot dop, alkohol og seksuelle eksperimenter»(!).

Ønsker du å se en informativ film om Adolf Hitler, velg i stedet «Adolf Hitler – The Greatest Story Never Told». Frihetskamp vil også passe på å tipse om boken «Adolf Hitler mein Jugendfreund», som er forfattet av ovenfor nevnte August Kubizek.

Boken finnes tilgjengelig som gratis PDF-utgave på engelsk HER.

Kilder:
Ramsay Bolton of «Game of Thrones» is the most hated man on TV