Hjem Nyheter Utenriks Ny nettside kartlegger og truer Trump-tilhengere

Ny nettside kartlegger og truer Trump-tilhengere

TERROR Nettsiden DonaldTrump.Watch kartlegger amerikanere som har donert penger til president Donald Trumps valgkampanjer siden 2016. En del Trump-tilhengere har dessuten fått anonyme trusselbrev.

En nettside som kartlegger Trump-tilhengere. Skjermbilde: DonaldTrump.Watch

Nettsiden DonaldTrump.Watch har nylig fått oppmerksomhet i sosiale medier. Hensikten med siden er å kartlegge tilhengere av president Donald Trump og amerikanere som har donert penger til hans valgkampanje.

Når man kommer inn på siden møtes man av teksten «Amerikanere som har gitt penger for å støtte en rasist». På nettsiden finnes en avansert database over folk som har donert penger til Donald Trump, i hvert fall siden 2016.

Man kan for eksempel søke etter folks navn, eller se alle registrerte Trump-tilhengere markert på USA-kartet. Når man så klikker på et navn ser man informasjon om når de sist donerte penger til Trump, hvor mange donasjoner de har gjort, samt deres navn og adresse.

Det står at nettsiden eies av en privatperson, men at informasjonen kommer fra den Føderale Valgkommisjonen, hvor man kan se hvem som har donert penger til ulike valgkampanjer.

I forbindelse med dette har en del folk mottatt anonyme trusselbrev, hvor avsenderen meddeler at man har blitt registrert i en database med Trump-tilhengere. Brevet forteller også at mottakeren kommer til å bli angrepet om Trump ikke innrømmer tap i presidentvalget, samt at man bør sjekke i hvilken grad ens boligforsikring verner mot brannskader.

«Husk alltid at det var ‘dere’ som startet denne borgerkrigen. Forbered deg på å møte de alvorlige konsekvensene av deres forebyggende handlinger mot demokratiet», står det blant annet.

Les også:
Dagens video: Antifa – en voldelig jødisk organisasjon
Prominent jøde i USA avslørt som voldelig ANTIFA-medlem og doxer
Antifa trapper opp terroren i Portland – jødisk presse glatter over
Venstreekstremisme