Hjem Nasjonal kamp Ny propaganda tilgjengelig: «Make Hitler great again!»

Ny propaganda tilgjengelig: «Make Hitler great again!»

14
DEL

PROPAGANDA En ny plakat og ny e-propaganda med slagordet «Make Hitler great again!» er tilgjengelig for nedlasting på Motstandsbevegelsen.org.

Klikk på bildet for å forstørre.

Den nye propagandaen ble lansert i sammenheng med Motstandsbevegelsens svært vellykkede nasjonalsosialistiske aksjonshelg, og var tatt frem med tanke på Adolf Hitlers fødselsdag den 20. april.

Slagordet «Make Hitler great again!» spiller naturligvis humoristisk på Trumps valgkampanje «Make America great again!», men har likevel en seriøs undertone. Sjef for Motstandsbevegelsen i Norge, Haakon Forwald, forklarer:

En viktig oppgave i vår nasjonalsosialistiske frihetskamp er å gjenerobre vår egen historie. Altfor lenge har fiender av vårt folk hatt monopol på historieskrivningen, og således fått fritt spillerom til å vinkle, lyve og svartmale vår historie, våre forfedre, våre helter og våre martyrer.

Klikk på bildet for å forstørre.

Frihetskamp vil anbefale de som ikke allerede har gjort det til å ta seg tid til å lese gjennom Frihetskamps biografiske artikkel om Adolf Hitler, samt til å ta en titt på dokumentaren «The Greatest Story Never Told!».

To bilder til bruk på internett er også laget, og finnes tilgjengelig nederst på samme side og i denne artikkelen. Klikk HER for å se plakaten.

>> Klikk her for å komme til nedlastingssiden på Motstandsbevegelsen.org.

DEL

14
Delta i debatten

avatar
5 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
RoarNeiAnonymsurferStein AdlerTommy Nyberg Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
rogaland
rogaland

Kul plakat! Hitler skal hylles!

Isak
Isak

Fyfaen så jævlig kvalme dere er. Mennesker er mennesker, uansett hudfarge eller religion. Værsåsnill å tenk dere litt mer om.

Stein Adler
Stein Adler

Da har du ikke sett Jarlsberg reklamene.
Merkelig at en person med Jødisk navn skriver at mennesker er mennesker. Jeg regner med at det er helt greit for deg å erstatte hele befolkninger da siden mennesker er mennesker. Hvorfor er det da så ille at Europa har kolonisert Asia, Afrika og Amerika om mennesker er mennesker? Det at indianerne har for det meste utrydda i USA har jo ingenting å si ifølge deg. Mennesker er mennesker, om dem er afrikanere eller europeere som re-populerer området har ingenting å si.

Anonymsurfer
Anonymsurfer

1. Vet du at jorden er rund, Isak? 2. Vet du at ulike menneskeraser gjennom evolusjon har tilpasset sin hudfarge utfra nærheten til ekvator der UV-ekponeringen er sterkest? Dedusering av Isaks utsagn blir som følger: «Fyf… så j..lig kvalmt at jorden er rund og at det finnes naturlover i universet. Det biologiske mangfoldet som utarter seg i naturen er rasistisk etter den norske (((§ 185))). Alt liv skulle vært likt, slik den ideelle verden forespeiles i et kulturmarxistisk/liberalistisk laboratorie. Værsåsnill å send meg ned til Afrika med enveisbillett der jeg ønsker å fortelle pymeene at de er noen rasistiske nazi-jævler… Les mer »

Roar
Roar

Isak, det har du helt rett i. Mennesker er mennesker, og blant mennesker finnes det ulike raser, med ulike trekk som eksempelvis forskjellig hudfarge, med mer.
Mennesker er mennesker, men mennesker er ikke bare…

Arno
Arno

Dette blir for dumt. Så «Motstandsbevegelsen» har tatt på seg å renvaske en av de mest nedrakkede og største taperne verden har sett?! Ja, for det er vel umulig å benekte at han var en taper. Selv om Adolf Hitler hadde vært en prikkfri sjel – noe han i sannhet virkelig ikke var – mener jeg det ville vært en stor feil. Hva skulle man vinne ved på å ta på seg en slik (unødvendig) kjempeoppgave? Svar på det! Hvis organisasjonen er ekte og det den gir seg ut på å være, er dette et stor feil og en blindgate… Les mer »

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg

Jag tycker pytt i panna är ganska gott. Äter det ibland och gärna då tillsammans med ägg och bacon.

Sluta att vara en så tråkig jävel och gå till inköp av lite humor och livsglädje.
Provocera din lokale röding med ett välplacerat Make Hitler great again plakat.
Du kan bättre än så här Arno.

Arno
Arno

Hvem har gitt deg fullmakt til å gi fullstendig vrøvlete svar på vegne av førerskapet av «Motstandsbevegelsen», Tommy?
Klarer du ikke noe bedre, er det nok bedre du ikke forsøker.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg

Glömde att det är söndagsstängt i Norge.
Du får shoppa idag istället.

Arno
Arno

3 konkrete spørsmål stilte jeg førerskapet av «Motstandsbevegelsen». Ingen svar er registrert…

Roar
Roar

Skjønner det at du føler deg såpass viktig at lederskapet bør sette demonstrasjon og arbeid på vent for å svare deg på dine spørsmål. Men, …så viktig var du vel ikke da.

Roar
Roar

Hei Arno. Ting man ikke helt forstår kan ofte virke noe frustrerende, men etterhvert vil kanskje du også forstå?

I mellomtiden, sett deg ned, og se forandringen.

Nei
Nei

Hvordan være oppegående 101

trackback

[…] Ny propaganda tilgjengelig: «Make Hitler great again!» […]