Hjem Nasjonal kamp Ny propaganda tilgjengelig: «Make Hitler great again!»

Ny propaganda tilgjengelig: «Make Hitler great again!»

PROPAGANDA En ny plakat og ny e-propaganda med slagordet «Make Hitler great again!» er tilgjengelig for nedlasting på Motstandsbevegelsen.org.

Klikk på bildet for å forstørre.

Den nye propagandaen ble lansert i sammenheng med Motstandsbevegelsens svært vellykkede nasjonalsosialistiske aksjonshelg, og var tatt frem med tanke på Adolf Hitlers fødselsdag den 20. april.

Slagordet «Make Hitler great again!» spiller naturligvis humoristisk på Trumps valgkampanje «Make America great again!», men har likevel en seriøs undertone. Sjef for Motstandsbevegelsen i Norge, Haakon Forwald, forklarer:

En viktig oppgave i vår nasjonalsosialistiske frihetskamp er å gjenerobre vår egen historie. Altfor lenge har fiender av vårt folk hatt monopol på historieskrivningen, og således fått fritt spillerom til å vinkle, lyve og svartmale vår historie, våre forfedre, våre helter og våre martyrer.

Klikk på bildet for å forstørre.

Frihetskamp vil anbefale de som ikke allerede har gjort det til å ta seg tid til å lese gjennom Frihetskamps biografiske artikkel om Adolf Hitler, samt til å ta en titt på dokumentaren «The Greatest Story Never Told!».

To bilder til bruk på internett er også laget, og finnes tilgjengelig nederst på samme side og i denne artikkelen. Klikk HER for å se plakaten.

>> Klikk her for å komme til nedlastingssiden på Motstandsbevegelsen.org.