Hjem Nyheter Norden Ny rapport avslører: Innvandringskritikere er…

Ny rapport avslører: Innvandringskritikere er…

SVERIGE: En ny og sjokkerende rapport fra «forskere» ved universitetet i Linköping avslører at innvandringskritikere – er skeptiske til innvandrere og kritiske til masseinnvandringen!

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto

I nabolandet fortsetter hetsen mot innvandringskritikere og de politisk ukorrekte. Det seneste er en rapport produsert av «forskere» ved Institutet för Analytisk Sociologi (IAS) ved universitetet i Linköping som har undersøkt såkalte fremmedfiendtlige holdninger blant velgerne.

Ikke uventet konkluderer rapporten med at det er Sverigedemokraternas (SD) velgere, det eneste innvandringskritiske partiet i den svenske Riksdagen, som har de mest «fremmedfiendtlige velgerne».

mattias_karlsson-640x314

«Ekstremt intolerante»

Ifølge «forskerne» Peter Hedström og Tim Müller er SDs velgere «ekstremt intolerante» og har «fremmedfiendtlige holdninger». Forskerne begrunner dette med at 80 prosent av de som stemte SD, er «negative til at en muslim gifter seg inn i familien». I tillegg skal 50 prosent ha svart at de ikke vil ha en muslim til nabo, og 45 prosent ha vært negative til at muslimsk helsepersonell skulle ta hånd om deres foreldre.

Det var dog ikke bare muslimer som SD-velgerne var kritiske til. Ifølge rapporten skal de være SÅ innvandringskritiske, at de til og med var kritiske til innvandrere generelt.

I rapporten kategoriseres SD-velgerne som en «avvikende gruppe» som «fremstår som ekstreme i sin intoleranse og fremmedfiendtlighet».

Les også:
– Vil felle enhver regjering som arbeider for å øke innvandringen

Kilde:
Ny rapport slår fast at SDs velgere er «ekstremt intolerante»