Hjem Nyheter Nye Antifa-opptøyer i Portland: «Vi vil ikke ha Biden!»

Nye Antifa-opptøyer i Portland: «Vi vil ikke ha Biden!»

2

USA Den voldsforheligende voldsgruppen Antifa fortsetter sine voldsomheter på tross av at hatobjektet Trump nå er ute av Det hvite hus. På onsdag ble åtte «antifascister» pågrepet i Portland etter å ha bråket med politi og vandalisert bygninger.

På onsdag arresterte politiet i Portland, Oregon åtte personer etter at en større gjeng med såkalte antifascister hadde bråket med politiet og angrepet bygninger – blant annet Demokratenes hovedkontor – i protest mot president Joe Biden bare noen timer etter hans innvielse. Under demonstrasjonen hadde venstreekstremistene en banner med teksten «Vi vil ikke ha Biden».

Ifølge politi og lokale rapporter var Antifa-tilhengerne cirka 150 i antall. De marsjerte gjennom gatene i Portland og hetset mot politiet, før de knuste vinduene på Demokratenes kontor og sprayet over partilogoen med et anarkistisk symbol. Også bygningens dører ble nedskriblet med anti-Biden og «antirasistiske» slagord, og en søppelbøtte ble satt i brann.

Venstreekstremistene tok seg deretter til den føderale innvandrings- og tollhåndteringsbygningen og kastet stein, ifølge det lokale politiet. Noen av dem var bevæpnet med blant annet Molotovcocktails, kniver, batonger, kjemisk spray og et brekkjern.

Totalt åtte personer, mellom 18 og 38 år, ble arrestert.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11(@hans-simon)
11 måneder siden

Nei, Biden er jo bare en slags sosialdemokrat. Da heller Kamala, som heller i retning av marxisme-feminisme. Men antifa ønsker først og fremst HEVN over Trump og hans tilhengere, i form av omskolering/hjernvask av deres barn og utfrysing sosialt og i arbeidslivet, og så skal politiet ikke lenger få bevilgninger fordi hvite politimenn dreper uskyldige negre, som er opphøyd til et nytt utvalgt folk pga slaveriet, den største synd begått av hvite ved siden av holocaustet mot jødene. Stakkars Joe, som snart er historie uansett, pga begynnende demens og alderssvekkelse.

Tiwaz
Tiwaz
11 måneder siden

Valgfusk vil ha Biden. Idioter vil ha Trump.