Hjem Nyheter Europa Nye direktiv til Londonpolitiet: Ignorer «småkriminalitet» – prioriter «hatkriminalitet»

Nye direktiv til Londonpolitiet: Ignorer «småkriminalitet» – prioriter «hatkriminalitet»

16

STORBRITANNIA Politiet i London har nye direktiv. I henhold til disse direktivene skal de ikke utrede «mindre forbrytelser», med mindre det handler om «hatkriminalitet».

Londons politisjef Cressida Dick må prioritere for å rekke alt.
Londons politisjef Cressida Dick må prioritere for å rekke alt.

Nye direktiv til politiet i London har blitt oppdaget av avisen The Times. Ifølge disse skal politiet ignorere alle såkalte mindre forbrytelser. Alt «smått» som tyveri, hærverk eller vandalisme, der verdien er mindre enn femti pund, utelukkes direkte fra å bli utredet.

De nye direktivene gjelder også for mer alvorlige forbrytelser. Politiet bes om å ikke bruke tiden sin på tilfeller der de for eksempel forventes å se gjennom mer enn tjue minutter med film fra overvåkingskameraer. Det er imidlertid to unntak: Alvorlige forbrytelser som drap og såkalt hatkriminalitet.

Oppdagelsen har vekket sterke reaksjoner blant offentligheten, som blant annet sier at politiets nye direktiv vil føre til at kriminelle i økende grad vil fokusere på «småkriminalitet», da risikoen for å bli tatt er tilnærmet null. At politiet i London tvinges til å ta avgjørelsen kommer ifølge Ken Marsh, som er leder for politiforbundet, av at det ikke er nok politibetjenter.

— Noe må bortprioriteres, og nå ble det dette, selv om vi ikke liker å være i denne situasjonen. Når noen anmelder en forbrytelse, hvorfor skal vi være dommer og jury når det gjelder å bestemme hvilke forbrytelser som skal utredes eller ikke? Det er vanskelig for mine kolleger, sier Marsh.

London har sett antallet politimenn falle fra 32 000 til 30 000 de siste årene, et tall som er lavere enn noen gang de siste ti årene. Samtidig har antallet alvorlige forbrytelser økt i byen. Blant annet opplevde hele landet en 27 prosent økning i våpenkriminalitet i fjor.

At politiet anser «hatkriminalitet» for å være mer alvorlig enn for eksempel ran har fått flere mennesker til å gjøre narr av hele systemet på sosiale medier. Blant dem er UKIPs gruppeleder Peter Whittle.

Kilder:
Nya direktiv för Londonpolisen: Strunta i ”mindre brott” – prioritera ”hatbrott”
London’s Met Police Won’t Investigate Minor Crime, Only ‘Hate Crime’
Met is giving up on non-serious crime

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
16 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

«Hat» er jo mye farligere enn småtteri som tyveri og hærverk, det må alle forstå. Og at politiet må hindre og slå ned på hatefulle ytringer og personer er selvsagt ekstra viktig i en storby med pakistansk borgermester og kvinnelig politimester. Det er jo oppskriften på et fargerikt fellesskap der brune og svarte allerede er i flertall. Hatefulle hvite må ikke forstyrre diversitetens daglige velsignelser i form av småforbrytelser som tyverier, ødeleggelser og berikende voldtekter av hvite kvinner og barn.

Kim
Kim
4 år siden

Helt utrolig.

Dette tror jeg vil føre til at flere politimenn/kvinner sier opp.

Hvem vil være politi når man må vende folket ryggen når dem lider og isteden gå etter såkalt hat kriminalitet..

Thule
Thule
4 år siden

Sånn har de jo holdt på lenge i Sverige. Det ligger et klipp på YouTube der en kar ringer og spør hvorfor en brutal gjengvoldtekt ikke har blitt etterforsket. Politiet sier de har «hendene fulle», og det er tydelig at det er viktigere for dem å plage Svensker som demonstrerer eller som trener selvforsvar utendørs fordi de ikke var PK nok til å få trene inne. GALSKAP!

NordenSkjold
NordenSkjold
4 år siden

Det der ligner med på ei frimurer enn politi.
Apropo hat kan dem kan starte med sitt eget hat i mot oss, først .

Johan G
Johan G
4 år siden

Når ble det å hate kriminelt? Når ble det å kritisere kriminelt? Hat er en helt naturlig følelse, som eksempelvis reaksjon mot enkelte som truer noen du har kjært. Å kriminalisere hat, kritikk og uenigheter er jo helt absurd! Og det er bekymringsverdig at ikke flere taler denne utviklingen imot. Vi lever i en tid hvor folk sutrer over at de føler seg krenkt og støtt for den minste forbanna ting. Hvor ble ryggraden av? Man må da kunne si seg uenig, føre kritikk, og hate dem man føler for å hate. Er jeg uenig med noen krever jeg min… Les mer »

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Johan G
4 år siden

Nettopp .

Grønne
Grønne
Svar til  Johan G
4 år siden

I den norske lovteksten brukes ordet ringeakt. Det innebærer hat, men også at man sparker nedover. Hvaslags hat som omfattes av loven er videre begrenset til kategorier som kjønn, legning, etnisitet, religion og funksjonsnivå.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Grønne
4 år siden

Grønne; Men om 99% av voldtektene i Norge skjer av ikke-hvite, Er det da grunn til og ønske dem velkommen? Eller skal vi alle bare akseptere det fordi vi «ikke må hate» ? Også viktig og påpeke at det faktisk bør være lov til og være hvit og være fornøyd med det uten og bli sett på som ondskapens opphav. Om en snur flisa litt ser man at dette hatet dem snakker om faktisk kommer i fra dem, ikke oss.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  NordenSkjold
4 år siden

snakker om muslimpakket selvfølgelig .

Grønne
Grønne
Svar til  NordenSkjold
4 år siden

Det var bare en saksopplysning.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Grønne
4 år siden

Sa meg heller ikke uenig i din saksopplysning. Min kommentar var også bare en saksopplysning. Derimot er Paragrafer osv nokså lite behjelpelig i et rettsystem hvor autoritetene jobber aktivt for og holde sitt folk på pinebenken.

Grønne
Grønne
Svar til  NordenSkjold
4 år siden

Det at loven antyder et krenkelseshierarki bekrefter naturens orden. Det demonstrerer også med all tydelighet at ingen virkelig tror at alle mennesker er like. Liket er kun en løgn ment for å dekke over liberalismens kynisme eller de svakes kamp mot overmennesket. Det er det det hele handler om. Ingen av savannens dyr føler seg fri før løven er i lenker. Det spiller ingen rolle om løven – ved å ikke drepe – lar de andre dyrene leve fritt. Alt som betyr noe er løvens enorme voldspotensiale. Selv når den ligger fredfullt i gresset er den hersker. Derfor finnes det… Les mer »

Roar
Roar
4 år siden
NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Roar
4 år siden

Interessang video Roar, det er sånn det er, men som vanlig bruker dem en neger i offer-rollen , og litt feminisme.

Roar
Roar
Svar til  NordenSkjold
4 år siden

Absolutt. Samfunnet begynner å bevege seg mot hva vi ser i denne filmen. Et feminisert samfunn der politisk opposisjon er kriminalisert, og man snart får bot for den minste ting.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Roar
4 år siden

Jepp, Merkes i det daglige. Selv for folk som ikke er indirekte politiske aktive, tilogmed dem blir kriminalisert helt ut av det blå. Bare man kaller en spade for en spade, eller sier en ting uten og pakke det inn så blir man stemplet som ‘potensiell farlig extremist.’ o.l. Dette er ikke et land lenger, ligner mer og mer på et regime. Et Globalistisk experiment er hva Norge er i dag. Hvor lenge majoriteten av folket skal fortsette og akseptere dette og late som om alt er bra gjenstår og se.