Hjem Nyheter Nye samtaler og påståtte invasjonsplaner

Nye samtaler og påståtte invasjonsplaner

2

UKRAINAKONFLIKTEN Et nytt toppmøte er planlagt mellom Blinken og Lavrov torsdag. Samtidig hevder amerikanske medier at soldater har fått ordre om å invadere.

T.v. Joe Biden. T.h. Vladimir Putin.
Foto: Gage Skidmore, (CC BY-SA 2.0) /Kremlin.ru (CC BY-SA 4.0).

Søndag kveld forhandlet Frankrikes president, Emmanuel Macron, med flere verdensledere involvert i Ukraina-konflikten.

Først med Russlands president Vladimir Putin, så med amerikanske Joe Biden, britiske Boris Johnson, ukrainsk-jødiske Volodomyr Zelensky, og deretter tilbake til Putin.

Macron og Putin ble enige om å holde et nytt toppmøte mellom USA og Russland for å diskutere «sikkerhet og strategisk stabilitet i Europa». Derfor skal landets utenriksministre, jøden Anthony Blinken og russeren Sergej Lavrov, møtes til torsdag.

Møtet vil finne sted med mindre Russland gjennomfører en militær invasjon av Ukraina før den tid.

– Vi er klare for diplomati frem til invasjonen innledes. Men for øyeblikket ser det ut til at Russland fortsetter forberedelsene til et fullskala angrep på Ukraina, hevder talsmann for Det hvite hus, Jen Psaki.

I løpet av helgen advarte også den britiske statsministeren Boris Johnson om at Russland ville «dra Europa inn i den største krigen siden 1945».

Informasjonen kommer fra jødisk-eide amerikanske medier som Washington Post, CNN og New York Post. De henviser på sin side til etterretningspåstander om at det russiske militæret har en ferdig invasjonsplan og at russiske styrker skal ha fått ordre om å invadere Ukraina allerede nå.

Russland har konsekvent benektet at slike planer eksisterer. Fra amerikansk side er de imidlertid overbevist om at en invasjon er i ferd med å finne sted.

– Som president Biden har sagt, viser alt vi ser at president Putins invasjonsordre fortsatt gjelder, sa USAs utenriksminister Blinken til CBS TV søndag.

– Alle trinn før en invasjon ser ut til å være utspilt nå. Alle operasjonene under falskt flagg, alle disse provokasjonene for å finne unnskyldninger – alt dette skjer, fortsetter han.

Amerikanerne spår nok en gang at det vil skje «innen noen få dager». Russiske soldater nærmer seg grensen og befalene lager krigsplaner, hevdes det.

– Russiske tropper er på russisk territorium. Vi truer ingen, kommenterer Russlands ambassadør i USA, Anatolij Antonov, til Ria-Nostovi.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
trackback
3 måneder siden

[…] Nye samtaler og påståtte invasjonsplaner […]

mia
mia
3 måneder siden

Det går visst ikke fort nok for Bidens jøde regime. De er nødt til å få fokuset bort fra myrderiene relatert til plan demien, som nå har rettet søkelyset på retts saker og kanskje døds straff verden over. India har truet med dette relatert til Bill Gates.