Hjem Nyheter Norge Nye SOS Rasisme demonstrerte til støtte for drapssiktet somalier

Nye SOS Rasisme demonstrerte til støtte for drapssiktet somalier

1

 ABSURDISTAN  Den «antirasistiske» organisasjonen Nye SOS Rasisme gjennomførte nylig demonstrasjoner til støtte for en innvandrerkvinne som ble skutt av politiet da hun forsøkte å knivstikke et barn.

DF_6lc26kov

Det var den 18. september at en 39-årig somalisk trebarnsmor forsøkte å knivstikke en åtte år gammel gutt på Grønland i Oslo. Om hendelsesforløpet, skriver politiet på sin Twitter-konto:

– Da politiet ankom stedet så de at denne personen var i ferd med å hugge mot et barn med kniv. Personen ble skutt av politiet.

Kvinnen ble skutt i magen av politiet, og ligger nå på Ullevål sykehus til behandling, siktet for drapsforsøk.

Nye Sos Rasisme demonstrerer
Noen som har reagert på hendelsen er organisasjonene Somalisk velferdsforening og svindeldømte Nye SOS Rasisme. Hva de reagerer på er dog ikke at en kvinne forsøkte å drepe en åtteåring med kniv. Nei, disse har sammen arrangert demonstrasjoner mot hva de omtaler som «politivold» og «rasisme».

Under sist demonstrasjon, forrige fredag, hevdet Nye SOS rasisme fra talerstolen at Norge er en «rasistisk politistat» hvor innbyggerne lever med «politivold».

 

Kilde:
– Nye SOS rasisme kan i verste fall skape mer rasisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
trackback
3 måneder siden

[…] også: SOS Rasisme bryter loven – igjen Nye SOS Rasisme bøtelagt Nye SOS Rasisme demonstrerte til støtte for drapssiktet somalier Kommunister pågrepet under […]