Hjem Nyheter Norge Nye SOS Rasisme skulle demonstrere… mot frisør

Nye SOS Rasisme skulle demonstrere… mot frisør

 ROGALAND  Geniene i Nye SOS Rasisme i Stavanger skulle lørdag formiddag demonstrere utenfor en frisørsalong på Bryne. Dette fordi eieren er innvandringskritisk og aktiv i blant annet Pegida.

sos1-640x358

Lørdag formiddag skulle en demonstrasjon finne sted utenfor Comeback frisørsalong på Bryne. Arrangør for demonstrasjonen var geniene i den «antirasistiske» og svindeldømte organisasjonen Nye SOS Rasisme (tidligere SOS Rasisme).

Anledningen for demonstrasjonen var at eieren av frisørsalongen, Merete Hodne, er kritisk til masseinnvandringen og har vært engasjert i blant annet Pegida. Lederen for Nye SOS Rasisme Stavanger, Nina Narvestad, skrev i en pressemelding at de ville demonstrere utenfor Hodnes arbeidsplass på grunn av hennes politiske ståsted og engasjement.

– Hun har blant annet vært aktiv i Demokratene og har demonstrert med Norwegian Defence League, SIAN og Pegida, står det i pressemeldingen.

Organisasjonen varslet også at de ville henge Hodne ut gjennom «informasjonsmateriell», og derav indirekte forsøke å sabotere for hennes næringsvirksomhet. Skremselspropagandaen planla de blant annet å dele ut til kunder og andre butikker i nærområdet.

I pressemeldingen forsøkte Narvestad å legitimere gruppens planlagte aksjon med at all innvandringskritikk er synonymt med Anders Behring Breivik og potensielt vil resultere i en ny Utøya-massakre. Narvestad ønsker med andre ord å forby kritikk av masseinnvandringen.

– Vi finner oss ikke i at det skal bli stuerent i Norge å tale Anders Behring Breivik sin sak i det offentlige. Såpass skylder vi Utøya-ofrene og alle andre ofre for rasistisk vold, skriver Narvestad i pressemeldingen.

fridag-640x345

Frisøren tok fri – «antirasistene» avlyste

Da avisen Jærbladet tok kontakt med Merete Hodne fredag formiddag, var hun ikke klar over demonstrasjonen.

– Nei, det visste jeg ikke om. Men det er greit å vite – for da tar jeg fri! Så kan de stå og kose seg alene. Kommer ingenting fornuftig fra den gjengen der. Men hvis det blir ramponering, vet jeg i hvert fall hvem som har gjort det, svarer Hodne til avisen.

Da Nye SOS Rasisme fikk rede på at Hodne skulle holde stengt på lørdag, valgte de å avlyse sin demonstrasjon og omtalte stengingen som en «seier» for organisasjonen.

Kilde:
SOS Rasisme skal demonstrera mot frisør på Bryne