Hjem Nyheter Globalt Nyhetsbyrået AP forsvarer Antifa – presenterer «gransking»

Nyhetsbyrået AP forsvarer Antifa – presenterer «gransking»

MEDIA Systemmedier driver nå kampanje for å forsvare Antifa og venstreekstremister.

Helt siden Donald Trump kunngjorde at han tenker å terrorstemple den venstreekstreme og jødiske organisasjonen Antifa, har jødisk-eide systemmedier verden over kjørt en mildt sagt absurd kampanje for å forsvare venstreekstremistene. I utallige artikler har systemmediene forsøkt å påvirke opinionen og lovgiverne ved å hevde at det er umulig å terrorstemple Antifa, «ettersom de ikke er noen vanlig gruppe». CNN kaller blant annet Trumps forslag for «sinnsykt«, mens New York Times presenterer en såkalt granskning og i tillegg en forkledd hyllest til Antifa der medlemmene blir beskrevet som «fredelige», men hvor volden som fortsatt anvendes kan rettferdiggjøres.

Antifa er bare en fantasi påstår jødisk media.

I går presenterte Associated Press en såkalt granskning som hevder at de som har blitt arrestert i Black Lives Matter-protestene ikke er venstreradikale. AP har ifølge eget utsagn gjennomgått «tusenvis av dokumenter» og funnet at «de fleste av de som ble arrestert i protestene ikke er venstreradikale».

En sak som gjør rapporten mindre troverdig allerede fra starten av er at det er vanskelig å vite hvem som er venstreekstremister, særlig da det er en venstreekstremistisk taktikk å holde sin kobling til bevegelser som Antifa hemmelig. En annen sak er at det overhodet ikke presenteres noen tall for å belegge påstandene. Følgende får vi «vite» av rapporten:

Noen av de som står anklaget deler uten tvil venstreoppfatninger.

Enkelte tiltalte har kjørt til protester fra en annen delstat.

Noen har kriminelt rulleblad og bar på ulovlige våpen.

Andre anklages for å anvende protestene som en mulighet til å stjele eller skape kaos.

Mange har ikke hatt noen tidligere problemer med loven og har ingen åpenbare bånd til Antifa.

Høyreekstremistiske demonstranter har også blitt arrestert og tiltalt.

Til tross for at AP tilsynelatende forsøker å tilsløre sannheten ved å uttrykke seg diffust, utgjør ikke antallet tiltalte og dømte noen bevis for at den ekstreme venstresiden ikke har noen tilknytning til volden som foregår i forbindelse med protestene. En granskning av National Justice viser hvordan medlemmer av Antifa, og andre venstreorienterte ekstremistgrupper, organiserer vold og oppfordrer til vold på sosiale medier som en del av deres taktikk for å skape kaos og ødeleggelser i det amerikanske samfunnet.

Les også:
Dagens video: Antifa – en voldelig jødisk organisasjon
Velkjent Antifa-gruppe kobles til pedofiliaktiviteter
Antifa: Media-støttede terrorister
New Jersey klassifiserer Antifa som en terrororganisasjon
Venstreekstremisme