Hjem Nyheter Nytt «anti-woke» universitet er overveldende jødisk

Nytt «anti-woke» universitet er overveldende jødisk

0

KONTROLLERT OPPOSISJON University of Austin selger seg selv som et utdanningsinitiativ basert på sannhet, men er i virkeligheten et komplott ment for å fremme jødiske interesser.

Skjermbilde: University of Austin.

Mandag denne uken annonserte den velkjente skotske historikeren Niall Ferguson et nytt utdanningsinitiativ i den amerikanske avisen Bloomberg. Ferguson, blant annet kjent for å ha gitt sin støtte til krigen i Irak i 2003, angriper «liberal intoleranse» og «institusjonell overreaksjon», og klandrer woke ideologi for å ha ødelagt vestlige utdanningsinstitusjoner.

Interessant nok velger Ferguson ironisk å lovprise det såkalte mangfoldet av personer involvert i det nye «University of Austin», men et hurtig overblikk over initiativets rådgiverpanel avslører at det er omtrent like mangfoldig som Joe Bidens regjering.

Blant de mer prominente navnene finner man den ultra-sionistiske jødinnen Bari Weiss, jødisk psykolog Jonathan Haidt og den jødiske forfatteren Steven Pinker. Det er også åpenbart at et stort antall medlemmer av «Intellectual dark web», en løs og tungt jødisk gruppe intellektuelle dannet under Donald Trumps presidentskap for å kontrollere dialogen på høyresiden av amerikansk politikk og som en motreaksjon til fremveksten av det stadig mer rabide anti-hvite venstreradikalsimen de siste fem årene. Denne motreaksjonen er imidlertid ikke basert på pro-hvite interesser, men snarere enn frykt for at anti-hvithet løpt løpsk kan komme til å destabilisere det stadig skjørere nyliberale maktsystemet ved å gi oksygen til nasjonalistiske krefter.

Dette er ikke noe annet enn et latterlig åpenbart komplott ment for å dra dialogen rundt såkalt «wokisme», hvilket i realiteten kan bli definert som politisk anti-hvithet sammen med radikal seksuell degenerasjon – BLM+LHBT –, i en retning som er harmløs med hensyn til jødisk makt og sørge for at denne ikke hjelper hvite på noen måte.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg