Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Nytt brutalt politiangrep i Stockholm!

Nytt brutalt politiangrep i Stockholm!

10

SYSTEMTRAKASSERIER Søndag slo det folkefiendtlige politiet til igjen. Se eksklusivt bildemateriale og ta del av vitnemålet til skribent Mia Olsson.

Akkurat nå kan man bevitne en opptrapping av voldsbruk mot Motstandsbevegelsen, av fremfor alt politiet i Stockholm. På fredag ble Fredrik Kosonen, som er områdesjef for Rede 1 i Stockholm, utsatt for en uprovosert og brutal behandling av politiet, da han forsøkte å ta seg hjem fra arbeidet.

Søndag ettermiddag skjedde neste angrep. Dette i sammenheng med at en gruppe aktivister og medlemmer var på vei hjem fra en fotballkamp og ble kontaktet av politiet som ba dem «slutte». Når man spurte hva de mente med det, gikk politiet til angrep og slo en av aktivistene i hodet med batong.

Mia Olsson, som er nyhetsskribent for Frihetskamps søsterside Nordfront, forteller at de klarte å fange mye av hendelsen på film. Politiet tvang henne dog til å gi fra seg filmmaterialet, til tross for at hun forklarte at hun er journalist og at politiet ikke kan gå gjennom kildebeskyttet materialet, i henhold til svensk grunnlov. Redesjef Anders Rydberg og Fredrik Kosonen deltok begge i søndagens avsnitt av Radio Nordfront, hvor de fortalte om hendelsene.

Mia Olssons vitnemål kan leses nedenfor:

Vi var et par aktivister og medlemmer fra Rede 1 som hadde vært på en fotballkamp, og traff hverandre etter kampen utenfor arenaen. Vi dro deretter sammen mot Blåsut T-banestasjon hvor det var mange politifolk. Vi stoppet utenfor stasjonen, da det var kø og svært mange mennesker som ville inn.

En av våre sa plutselig at han kjente igjen en av politimennene som stod bak oss, og man så tydelig at politiet kjente igjen ham, da de fulgte med på hver minste bevegelse han gjorde. Motstandsmennene stod og pratet, da plutselig en av politimennene kom frem og sa han skulle «slutte med det han holdt på med». Da han spurte nøyaktig hva han skulle slutte med, stormet flere politimenn frem med batongene sine.

Tre av oss ble dratt i vei og lagt i bakken, og en ble slått i hodet med batong, samtidig som andre politimenn jaget bort skremte vitner. Folkemassen utenfor T-banestasjonen reagerte kraftig på hendelsen og spurte de hva de holdt på med. Politiet gikk så ivei med motstandsmennene til en minibuss som stod parkert lenger bort. Ved minibussen kunne man høre politiet pratet i telefonen: «Tre arresterte, medlemmer av DNM!».

Senere kom det frem en politimann og reiv mobiltelefonen ut av min hånd mens jeg filmet, og forklarte at den ble beslaglagt som «bevismateriale». Jeg forklarte for ham at han ikke hadde rett til å ta telefonen, da jeg har lov til å filme på allmenn plass. Dessuten forklarte jeg at jeg er journalist for en grunnlovsbeskyttet avis, og at mobiltelefonen inneholdt kildebeskyttet materiale og at de dermed ikke hadde lov til å beslaglegge telefonen. Etter mye diskusjon frem og tilbake, fikk jeg telefonen tilbake. Dog etter de hadde overført filmmaterialet til sin PC. Når jeg spurte hvorfor motstandsmennene hadde blitt arrestert, svarte de:

– Du vet hvorfor.

Jeg ga meg dog ikke, og spurte en gang til, men fikk samme svar. De la til at det var ytringsfrihet i Sverige, men at den kun gjaldt til «en viss grense». Han oppfordret meg videre til å holde meg borte fra motstandsmennene, da de ikke var «bra selskap», samt at jeg burde forsøke å prate de ut av det de holdt på med.

Se råmateriale fra filmen nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=dwvvMXcSeJM

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
10 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Andreas H
Andreas H
5 år siden

Systemet frykter vår konstante seiersmarsj og velger derfor i panikk og beordre sine politiske soldater til angrep. Patetisk og kvalmende oppførsel av politiet, desverre for dem får dette omvendt effekt og vi vil vokse mer og raskere når folket ser denne ufine oppførselen fra systemet. fram til seieren er vår Kamerater! alle menn og kvinner av Norden til Gøteborg den 30.9.2017!

Ola Nordmann
Ola Nordmann
5 år siden

Men i svarte satan hva faen… Dette er jo helt utrolig grovt… Sjokkerende…
Disse her fordømte «politimennene/politiske bøllene» burde vært sparket på dagen! Folket vet hvordan staten beskytter utlendinger, tilogmed isis-«krigere»
får beskyttet identitet leilighet og diverse andre velferdsgoder den vanlige svensken kan drømme om. Ressurser og tid har man ikke penger nok til å følge opp kriminalitet som ran voldtekter og innbrudd mm. så driver politiet og trykker ned sine egne landsmenn på denne måten…

Dan Eliasson og alle hans lakeier fortjener alt som de får…

NordenSkjold
NordenSkjold
5 år siden

Politiet i Norge og Sverige har vel fått beskjed om å være extra aggressive nå rett før Demonstrasjonen og bedriver derfor skremme-kampanje med mål om og forhindre flest mulig i og delta i Demonstrasjonen i Gøteborg .

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Det lukter Desperasjon …

Dynamo
Dynamo
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Det er fint å se egentlig, at systemet mister masken fordi vi tvinger dem til «unntakstilstander» hele tiden der de åpenlyst må bryte loven og konstant utvikle nye totalt absurde «hat-paragrafer»(som kun gjelder etniske nordmenn) for å tyste oss.

Youtube, Google, Paypal, Facebook osv. jobber på spreng for å utestenge, sensurere og slette alt av materiell fra DNM, selv om publisert innhold ikke strider imot noen retningslinjer, da disse selvsagt er studert og tatt henhold til strategisk sett for å forbli på diverse plattformer. Sjokk at samtlige selskaper nevnt ovenfor er eid av jøder! Oy vey!

Roar
Roar
5 år siden

Politiet skal være politisk nøytral, og kun fokusere på å håndheve loven. De skal ikke operere som et tankepoliti der de trakasserer og forbyr politisk virksomhet. Politiet har gått fra å være håndhevere av loven, til å bli kjeltringer i uniform. Disse maskiner ville tydeligvis blitt leiemordere om direktivet kom ovenfra, sålenge de fikk profitt i sin egen lommebok. ”Gjør bare jobben min”.

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Det gjør meg rasende og se hvordan politiet behandler og misshandler våre kamerater. Politiet bør passe seg fordi vi har en lang hukommelse.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
5 år siden

Bedriver man helt lovlig politisk opposisjon til «det etablerte», så har politiet tydeligvis ingen ressursproblemer, da slår man hardt ned – hva loven sier synes ikke å affisere dem lengre … men, om man har med reell kriminalitet å gjøre, nei da har man ikke ressurser … Våkn opp av tornerose søvnen folkens og se tyranniet for hva det er!

https://www.youtube.com/watch?v=9hmrbLIzLZs

Håkon
Håkon
5 år siden

Et desperat system, bruker desperate metoder.

Nå ble det enda fler som kommer til Gøteborg den 30.09.

S fra England
S fra England
5 år siden

English translation: Another brutal attack by Stockholm police The anti-Swedish police struck again on Sunday. See the exclusive video and read the eyewitness report by Nordfront’s Mia Olsson below. Lately there appears to have been an escalation of violence against Nordic Resistance Movement members, particularly from the Stockholm police. On Friday Fredrik Kosonen, who is the regional leader for Department 1 in Stockholm, was subject to an unprovoked attack and brutal treatment by the police while going home from work. This was followed by another attack on Sunday afternoon. This time a group of NRM activists and members were on… Les mer »