Hjem Nyheter Nytt drap på hvite bønder i Sør-Afrika: 21-åring bundet til stolpe og...

Nytt drap på hvite bønder i Sør-Afrika: 21-åring bundet til stolpe og knivhugget – stille i løgnmedia

SØR-AFRIKA Nok et drap på hvite bønder har blitt begått i Sør-Afrika. Fredag morgen ble den 21-årige Brendin Horner funnet knivhugget til døde og fastbundet med et tau om halsen ved en gjerdestolpe.

Drapet på Brendin Horner er det siste i rekken av titusentalls drap på hvite i Sør-Afrika. Foto: Twitter.

På fredagsmorgen ble Brendin Horner, 21, funnet drept på De Rots Farm i Paul Roux i Sør-Afrika, rapporterer Times Live.

Politiets talsmann Brig Motantsi Makhele oppgir at Horner ble funnet bundet til en gjerdestolpe da politiet ble tilkallet av naboer som varslet om at det hadde hendt et angrep på De Rots Farm.

Horner hadde blitt drept med flere knivhugg og ble erklært død på plassen.

— Ved ankomsten fant politiet Horner, som ble erklært død på plassen med skader på hodet og ansiktet, og bundet med et tau rundt halsen ved en stolpe. En kniv ble beslagtatt på plassen, sa Makhele.

— Bilen hans, en Toyota Hilux, ble senere funnet med blodflekker, forlatt nær Duikfontein Farm i Paul Roux.

Horner som arbeidet som sjef på gården, ble angrepet og brutalt drept av ett ukjent antall angripere etter at han hadde varslet sin fars gård om å reise hjem klokken sju på torsdagskvelden. Da han ikke kom hjem, begynte familien hans å lete etter han. De fant han ikke og kunne heller ikke nå han på telefon.

To personer ble pågrepet på lørdag mistenkt for drapet. Bloddynkete klær og sko har blitt beslagtatt og skal gjennomgå kriminaltekniske undersøkelser.

Systematiske drap på hvite

Under de siste tiårene har tusentall hvite Sør-Afrikanske bønder blitt drept uten at dette har fått noe nevneverdig oppmerksomhet av omverdenen.

Brutale drap, mishandling og voldtekter pågår i Sør-Afrika mens løgnmedia holder tyst og i stedet entusiastisk omfavner den anti-hvite svart-maktorganisasjonen Black Lives Matter (BLM).

LES OGSÅ: Nelson Mandela – politisk fange eller terrorist?

Etter at Nelson Mandela og kommunistpartiet African National Congress (ANC) 1994, med tilbøyelig økonomisk bistand fra blandt annet Sverige, tok over regimet i landet har mer enn 70 000 hvite mennesker blitt drept. I forbindelse med maktovertakelsen ble alle hvite politibetjenter og tjenestemenn oppsagt fra ledende stillinger.

I snitt skjer det hver femte dag et drap på en hvit bonde mens myndighetene og politiet blunker.

Det råder en systematisk undertrykkelse mot hvite mennesker som kan overfalles og ranes mitt på dagen uten at noen løfter en finger for å hjelpe dem.

Sverige som har latt rasefremmede med varierende asylgrunner – som for eksempel brist på intelligens – kunne få innvandre i hundretusenvis til Norden, nektet så sent som i 2018 en Sør-Afrikansk hvit familie asyl i Sverige. Familiens barn hadde ved gjentatte tilfeller vært utsatt for kidnappingsforsøk av svarte menn som ville anvende deres da femårige datter til «medisinske formål».

LES OGSÅ: Svart politiker i Sør-Afrika oppvigler til drap på hvite barn og kvinner

Drapet på Brendin Horner har dog fått oppmerksomhet på sosiale medier, der mange er svært opprørt over at nedslaktingen av hvite bønder får fortsette uten en eneste oppmerksomhet fra omverdenen og uten at noen løfter en finger:

Les også:
Farmlands: Dokumentar om folkemordet i Sør-Afrika
FILM: Hvorfor media hater å snakke om Sør-Afrika
Sør-Afrika i dag – Norden i morgen!?
Farmor i Sør-Afrika døde da hun ble tvunget til å se sine tre barnebarn bli voldtatt