Hjem Nyheter Europa Nytt lovforslag i Storbritannia: Seks års fengsel for «netthat»

Nytt lovforslag i Storbritannia: Seks års fengsel for «netthat»

5

1984 Ifølge et nytt lovforslag fra britiske jurister vil «fiendtlighet» mot religion og transeksuelle på Internett kunne gi opp til seks år fengsel.

Strafferådet i England og Wales har nylig utformet et nytt lovforslag som blant annet innebærer strengere straffer mot mennesker som på Internett angriper det de kaller «en beskyttede karakter» som inkluderer rase, kjønn, uførhet, alder, seksuell orientering, religion eller tro, graviditet, og kjønnsfordeling.

Ifølge lovforslaget vil de strengeste straffene bli gitt mennesker som «er i posisjon av tillit, autoritet eller innflytelse som misbruker sin posisjon for å fyre opp under hat», som politiske ledere eller talspersoner og alle lovbrudd som er «vedvarende».

Personer som er «medlem av, eller assosiert med, en gruppe som fremmer fiendtlighet basert på rase eller religion» vil ifølge lovforslag også få betydelige strengere straffer.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Thule
Thule
4 år siden

Interessant. Leste nylig en artikkel på «Frie» Ord om en rasefremmed bussjåfør som skrek anti-hvit hets til en lastebilsjåfør. Regner med at det blir lang fengselsstraff for dette? Eller ikke. Det gjelder jo ikke for de «nye europeere». Det er jo dem vi skal byttes ut med i følge de som står bak Kalergi planen. Marxistene repeterer jo som at mantra at man ikke kan være rasitisk mot hvite. Argumentet er visstnok at hvite sitter med makten. Men hvis det var tilfelle saboterer jo hvite for seg selv og ødelegger sine egne land, så det kan jo ikke være tilfelle.… Les mer »

Espen
Espen
4 år siden

England, Rothschilds høyborg. Jødene har enorm innflytelse i England, ikke overraskende at landet også da har innført slike lover.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Hvis (((de))) skal begynne med å bygge konsentrasjonsleire for alle «haterne» der borte på de britiske øyene, for å demme opp mot folkets røst, så håper jeg inderlig at de bygger dem like fine som de tyske interneringsleirene med badebasseng, fotballbaner og kinosaler med fremvisning av de gamle fine Disney filmene. 🙂

Kim Larsen
Kim Larsen
4 år siden

Ytringsfriheten i England har gått i graven.

Rogaland
Rogaland
4 år siden

Så vi kan ikke kritisere pervers dekadens (pride) , vi kan heller ikke kritisere masse innvandringer som ødelegger folket, kulturen, nasjonen og rasen, og vi kan heller ikke kritisere de som står bak det hele? Vi vet jo at det er slik men FY FAEN! De kan bare prøve seg med noe slikt i Norge. De TUSENVIS av nordmenn som sitter på gjerdet vil organiseres innen 1 måned i så fall, og revolusjonen og seieren vil være et faktum innen kort tid deretter. Politi / PST og annen anti-nasjonal overvåking instans: Våkn opp, Sett dere inn i hva vi faen… Les mer »