Hjem Nyheter Nytt parti i USA: National Justice Party

Nytt parti i USA: National Justice Party

0

USA Nå har det pro-hvite partiet National Justice Party offisielt blitt lansert i USA.

Mike «Enoch» Peinovich er lederen for det nye partiet.

På Twitter meddelte Eric Striker – kjent fra blant annet podkast-plattformen The Right Stuff (TRS) og nettavisen National Justice – at et nytt parti skulle lanseres. At dette har vært på gang har også tidligere blitt antydet i flere podkast-sendinger.

Det nye partiet heter National Justice Party og deres hjemmeside ble lansert natt til torsdag med en lanseringsfilm som viser partilederen Michael Peinovichs tale fra det interne møtet, der hundrevis av tilhengere samlet seg for å feire partiets etablering. Peinovich er også grunnleggeren og frontmannen for TRS, der han har vært kjent under pseudonymet Mike Enoch.

I talen fremgår det at partiet kommer til å representere de hvite amerikanernes interesser.

— Vi må forenes som en rase og ett folk, og kjempe for våre etterkommere og våre rettigheter, vår rett til dette landet som vi grunnla, sier Peinovich i talen.

Avslutningsvis nevner han sju punkter som er partiets hovedpunkter:

1. Arbeidernes rettigheter

2. En rettferdig, fredelig utenrikspolitikk

3. Et rent miljø

4. Forsvar av familien

5. Ytrings- og religions-frihet

6. Sann innvandringsreform

7. Lovlig fastsettelse av USA som ett land med en europeisk majoritetsbefolkning

Angående religionsfriheten uttaler Peinovich at det bare gjelder for «rene religioner» og ikke for religioner som egentlig er maktstrategier.

Etter talen sier Peinovich at han skal presentere partiet for publikum og kaller opp seks andre representanter på scenen, fire yngre menn og to litt eldre. En av de yngre representantene er åpenbart Gregory Conte som har vært en offentlig person innen det amerikanske alternative høyre i flere års tid, de andre er Joseph Jordan (Eric Striker), Michael McKevitt, Tony Hovater, Warren Balogh og Alan Balogh.

Les også:
FILM: Eric Striker og Mike Enoch debatterte med to antifascister
Nordic Frontier #92: Eric Striker, Folkish uprisings and the Nordic Yoofs