Hjem Nyheter Nytt parti i USA: National Justice Party

Nytt parti i USA: National Justice Party

11

USA Nå har det pro-hvite partiet National Justice Party offisielt blitt lansert i USA.

Mike «Enoch» Peinovich er lederen for det nye partiet.

På Twitter meddelte Eric Striker – kjent fra blant annet podkast-plattformen The Right Stuff (TRS) og nettavisen National Justice – at et nytt parti skulle lanseres. At dette har vært på gang har også tidligere blitt antydet i flere podkast-sendinger.

Det nye partiet heter National Justice Party og deres hjemmeside ble lansert natt til torsdag med en lanseringsfilm som viser partilederen Michael Peinovichs tale fra det interne møtet, der hundrevis av tilhengere samlet seg for å feire partiets etablering. Peinovich er også grunnleggeren og frontmannen for TRS, der han har vært kjent under pseudonymet Mike Enoch.

I talen fremgår det at partiet kommer til å representere de hvite amerikanernes interesser.

— Vi må forenes som en rase og ett folk, og kjempe for våre etterkommere og våre rettigheter, vår rett til dette landet som vi grunnla, sier Peinovich i talen.

Avslutningsvis nevner han sju punkter som er partiets hovedpunkter:

1. Arbeidernes rettigheter

2. En rettferdig, fredelig utenrikspolitikk

3. Et rent miljø

4. Forsvar av familien

5. Ytrings- og religions-frihet

6. Sann innvandringsreform

7. Lovlig fastsettelse av USA som ett land med en europeisk majoritetsbefolkning

Angående religionsfriheten uttaler Peinovich at det bare gjelder for «rene religioner» og ikke for religioner som egentlig er maktstrategier.

Etter talen sier Peinovich at han skal presentere partiet for publikum og kaller opp seks andre representanter på scenen, fire yngre menn og to litt eldre. En av de yngre representantene er åpenbart Gregory Conte som har vært en offentlig person innen det amerikanske alternative høyre i flere års tid, de andre er Joseph Jordan (Eric Striker), Michael McKevitt, Tony Hovater, Warren Balogh og Alan Balogh.

Les også:
FILM: Eric Striker og Mike Enoch debatterte med to antifascister
Nordic Frontier #92: Eric Striker, Folkish uprisings and the Nordic Yoofs

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
11 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
JudasGarSviker
JudasGarSviker
1 år siden

Fantastiske nyheter fra USA! Dette er på høy tid. Har hørt mye på Strike and Mike podcasten (anbefales), og det er åpenbart at de er nasjonalsosialister og at dette partiet bygger fullt og helt på nasjonalsosialistiske prinsipper. Ønsker dem lykke til!

Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

Spennende

Robert
Robert
1 år siden

Noe av det største problem med motstandsbevegelsen i Amerika, er at federale myndigheter har infiltrert og ødelagt samtlige organisasjoner fra innsiden. Dette er en velkjent strategi fra politi og etterretningstjenesten og dessverre ofte en strategi som fungerer. Vi har sett det samme i mindre skala også i Norge. Skal denne type politisk parti lykkes i Amerika, må de være klar over dette og knuse enhver forsøk på infiltrasjon.

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Robert
1 år siden

Det har også blitt forsøkt i Norge ja, og forsøkes enda. Men sterke organisasjoner vil de ikke kunne knekke, og etterhvert som de blir oppdaget eller mistenkt forsvinner de videre til andre organisasjoner.

Steinar
Steinar
1 år siden

Langt langt bedre enn Trump! Nå får vi se hvem som fortsatt støtter Trump og hvem som vil støtte disse. De som støtter Trump er åpenbare fake.

H.L
H.L
1 år siden

Det er jammen på tide at USA river seg løs fra jødisk makt. «Drain the swamp», som inkluderer Trump. Og bort med «the deep state» som Trump er en del av. Og America first, ikke israel first! Nok Finkel-Think!

Roar
Roar
1 år siden

Ønsker dem lykke til!

Einar O
Einar O
1 år siden

Tommel opp! Make America White again!

Jørgen
Jørgen
1 år siden

De trenger en ekte opposisjon som ikke bøyer seg i støvet for israel. Dette ser veldig bra ut

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Det blir ingen enkel jobb å rydde opp i Amerika, men det må gjøres, og det må begynne et sted. Man kan ikke lenger stole på utenforstående som plutselig skal leke nasjonalister, og som ikke minst kneler foran den israelske klagemur ikledd en jævla kippa.

trackback
7 måneder siden

[…] Nytt parti i USA: National Justice Party […]