Hjem Nyheter Obduksjonen bekrefter: George Floyd ble ikke kvalt til døde

Obduksjonen bekrefter: George Floyd ble ikke kvalt til døde

11

USA Afrikaneren George Floyd påstås å ha blitt drept på mandag i forbindelse med at politimenn holdt ham fast på bakken da han ble pågrepet. Nå bekrefter obduksjonen at han ikke ble kvalt til døde – dødsårsaken er snarere tidligere helseproblemer.

Demonstrasjon for Floyd. Foto: Fibonacci Blue (CC BY 2.0)

I uken har voldelige opptøyer plaget flere amerikanske byer, på grunn av det påståtte drapet på afrikaneren George Floyd. Organisasjonen «Black Lives Matter» mener at Floyd ble kvalt til døde i forbindelse med at politimenn holdt ham mot bakken da han ble pågrepet. I filmen av hendelsen synes en politimann holde kneet sitt mot Floyds nakke.

Obduksjonen av Floyd viser derimot at dødsårsaken ikke var kvelning. Ifølge en rapport fra Hennepin County Medical Examiner var dødsårsaken at tidligere helseproblemer ble forverret at av politiet holdt ham fast. Videre presenteres det at Floyd hadde akutt hjertesvikt såvel som koronar hjertesykdom. Det fantes heller ingen fysiske bevis for hverken kvelning eller kvelertak, rapporterer Washington Times.

Politiet skal ha pågrepet Floyd etter at han hadde stjålet varer fra en butikk. Han gjorde motstand da politimennene skulle få ham til å sette seg i politibilen og havnet deretter på bakken, hvor politimennene holdt ham fast.

Under hele hendelsen klagde Floyd over at han hadde vansker med å puste. Da en av politimennene sjekket pulsen hans kunne de ikke finne den og Floyd ble ført til sykehus hvor han senere ble erklært død.

Les også:
På tide å våkne?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
11 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Noggers og antifa bryr seg ikke om en obduksjonsrapport. «Don’t confuse me with facts!», er deres holdning. Så «opprøret» fortsetter, vandalisme og brannstiftelser hører til dagens orden, politet står og ser på, men snart kommer BIG BROTHER og rydder opp, i form av statens maktapparat, og ingen kan føle seg trygge. Fengler vil fylles, sammen med dertil opprettede konsentrasjonsleire. Alt i navnet av å beskytte folk mot et usynlig virus, og ta vare på de «sårbare».

Espen
Espen
2 år siden

NPCs trigget av jødisk media.

N.S
N.S
2 år siden

«Surprise surprise»
Men disse innvandrere er ikke interessert i fakta, de er kun interessert i å lage opptøyer.

Hanne
Hanne
2 år siden

Sjokk

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Denne mannen var en tyv, han motsatte seg politiet og hadde en fortid hos politiet.

Han er ikke noe bedre eller verre fordi han er svart. Og hannes død er jo selvfølgelig trist.

Men at mennesker bruker det som grunn til og brenne ned en politistasjon og gjøre hærverk i 20+ forskjellige byer er meget latterlig.

Ronny
Ronny
2 år siden

White Lives Matter. Hans navn er Tommie Lindh!

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Black lives matter! Så la oss da sende alle disse «høyutdannede» afrikanere tilbake til Afrika slik at de kan høyne standarden der og således redde millioner av afrikanere.

trackback
2 år siden

[…] det var snakk om at en politimann kvalte ham ved å presse kneet mot halsen hans, noe som ifølge obduksjonsrapporten viste seg å ikke stemme. I stedet tros dødsårsaken ha vært at tidligere helseproblemer ble […]

trackback
1 år siden

[…] også: Obduksjonen bekrefter: George Floyd ble ikke kvalt til døde FILM: Løgnene som satt USA i brann Jøden George Soros finansierer «Avfinansier […]

trackback
1 år siden

[…] til Derek Chauvin Tucker Carlson om Derek Chauvin-dommen: Domstolene styres av pøbelen og media Obduksjonen bekrefter: George Floyd ble ikke kvalt til døde Dagens video: Media lyver og villeder angående […]

trackback
6 måneder siden

[…] I et videoklipp som går viralt på sosiale medier kan man se politiet i Arkansas, USA, brutalt mishandle en hvit mann med gjentatte slag og spark. Ettersom personen som her blir mishandlet er hvit, har endelsen ikke fått like stor oppmerksomhet i mainstream-media som da afrikaneren George Floyd ble holdt nede av politiet og døde som følge av dårlig helse. […]