Hjem Nyheter Oberstløytnant i «Romforsvaret» fratas sitt befal – kritiserte marxisme og PK i...

Oberstløytnant i «Romforsvaret» fratas sitt befal – kritiserte marxisme og PK i militæret

2

USA En amerikansk offiser i det nydannede amerikanske «Romforsvaret» – eller The United States Space Force (USSF) som det heter på engelsk – har nå blitt fratatt sin kommando etter å ha kritisert politiseringen av USAs væpnede styrker og sagt at politisk korrekthet og kritiske raseteorier har sine røtter i marxismen.

Oberstløytnant Matthew Lohmeier kritiserte nymarxisme og politisk korrekthet i det amerikanske militæret da han ble intervjuet i den konservative podden «Information Operation».

– Mangfolds-, inkluderings- og særbehandlingsindustrien og den treningen vi får i militæret… er fundert i kritisk raseteori, som i sin tur er fundert i marxismen, sa Lohmeier.

Lohmeier, som har vært kamppilot og instruktør før han i fjor ble plukket opp i den nydannede Rom-seksjonen av det amerikanske militæret, gav også nylig ut en bok med tittelen «Irresistible Revolution: Marxism’s Goal of Conquest & the Unmaking of the American Military», hvilket var årsaken til at han ble intervjuet. I boken og intervjuet kritiserte han politiseringen av det amerikanske militærvesenets ulike deler.

Et eksempel Lohmeier skal ha brukt ifølge Military.com er at USAs væpnede styrker fikk en skrift som påstod at demonstrantene som stormet Kapitolium den 6. januar var «ekstremister» samtidig som militærledelsen aldri kritiserte BLM for den mye mer omfattende volden som den bevegelsens tilhengere hengav seg til i fjor. Videre skal Lohmeier i intervjuet ha tatt opp at militæret oppmuntret personell til å lese materiell som skildret USA som en «hvit makt-nasjon».

Ironisk nok har Lohmeiers overordnede nå valgt å frata ham hans befalsrolle og utreder om han kan straffes eller avskjediges for å ha deltatt i «ulovlig  ’partipolitisk’ virksomhet» da han kritiserte politiseringen av militæret. Dette rapporterer russiske RT.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Arier
Arier
1 år siden

USA er det nye Sovjetunionen.

Richard Eide
Richard Eide
1 år siden

Ja vi får se hvor lenge et slikt system greier å holde sammen når folk som evner å tenke selvstendig diskvalifiseres på løpende bånd.