Hjem Nyheter Europa Obligatorisk undervisning om transe- og homoseksualitet i Storbritannia

Obligatorisk undervisning om transe- og homoseksualitet i Storbritannia

1

HOMOLOBBYEN En ny læreplan i Storbritannia som skal lære barn om transe- og homoseksualitet i ferd med å bli implementert. Undervisningen skal starte allerede når barna er fem år gamle og vil bli gjort obligatorisk, det vil si at det blir straffbart å ikke gjennomføre undervisningen.

Foto: Simon & Schuster

Det er i Storbritannia at et undervisningsopplegg som skal lære barn om transe- og homoseksualitet er i ferd med å bli implementert. Undervisningen skal starte allerede når barna er fem år gamle og vil bli gjort obligatorisk, det vil si at barna og deres foreldre vil bli straffet dersom de ikke gjennomfører undervisningen. En underskriftskampanje med over 100 000 signaturer mot læreplanen, hadde ingen effekt.

Foto: Simon & Schuster

Det er den konservative regjeringen i Storbritannia som har kommet med forslaget og som nå skal gjennomføre implementeringen, dette da altså til tross for stor motstand fra foreldregrupper. Muslimske og jødiske grupper er også skeptiske, men da mest fordi de frykter at mange foreldre skal velge å ta barna sine ut av undervisningen, noe de har mulighet til på religiøst grunnlag, ikke til selve innholdet i læreplanen.

 

Temaer som har blitt kjent er blant annet: «Når er det OK at noen tar på meg?», for tre-åringer; når barna er 11 år skal de diskutere «Hva er forskjellen mellom transvestitter og transseksuelle?»; og når de er 16 skal de lære om «Hvordan man forteller at man er HIV-positiv til sin sexpartner, familie og venner.»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Homoseksualiseringen vil ingen ende ta, når den først har begynt og høstet mange seire. Men det spørs når islamifiseringen av UK når et kritisk punkt, som i flere storbyer, om ikke homolobbyen vil få seg en nesestyver. Islam er ikke og blir aldri «liberal», og en homo vil kun bli tolerert om han/hun er og forblir «i skapet». Apropos; burde ikke Motstandsbevegelsen trene opp talspersoner som kunne ta intervjuer med MSM om dette og andre temaer: https://www.nrk.no/urix/xl/grenselos_-homohat-i-europa-1.14440656 Jeg er enig i at MSM-journalister er foraktelige horer, som vil vri og vende på alt vi sier, men det kan gjøres bedre… Les mer »