Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Offensiv gjennomført i Kristiansand – Maren drar Breivik-kortet

Offensiv gjennomført i Kristiansand – Maren drar Breivik-kortet

16

AKTIVISME Den nordiske motstandsbevegelsen gjennomførte nylig en offensiv med plakater i Kristiansand og omegn. Ettersom det tilfeldigvis var 22. juli dagen etter valgte Maren å dra Breivik-kortet i lokalavisen.

Den 21. juli gjennomførte aktivister i Den nordiske motstandsbevegelsen en offensiv i Kristiansand. Det å bedrive aktivisme er ikke uvanlig for bevegelsen, men noe alle aktivister gjør ukentlig, året rundt.

Ettersom det tilfeldigvis var 22. juli dagen etter valgte Maren Karina Jakobsen å tro det hele handlet om Anders Behring Breivik og Utøya-massakren den 22. juli, for 9 år siden, og gikk derfor ut i lokalavisen for å dra Breivik-kortet.

LES: Terroren i Norge: Gjerningsmannen en sionist?

Jakobsen er selv datter av AP-politikeren Trond Henry Blattman, som tragisk nok mistet sin sønn Torjus Jakobsen Blattman på Utøya, 2011.

Aksjonen gikk rolig og fredelig for seg. Store plakater med budskapet «Mot globalisme! For et fritt og forent Norden» og «Nok løgner! Les sannheten om «holocaust» på Frihetskamp.net» ble også satt opp.

Se bilder:


Engasjer deg du også! Søk medlemskap i Den nordiske motstandsbevegelsen HER.

¨
Les også: 
Fikk Motstandsbevegelsens flyveblad i postkassen – ble nyhet i hele Norden
AP-politiker vil hjernevaske barn og straffeforfølge politiske dissidenter
«Holocaust»
Venstreekstremisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
16 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Øystein
Øystein
2 år siden

Gudd!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Igår regisserte NRK 9-års sørgeseremonien på Utøya, der våre globalister – Erna, Jonas og Jens, m.a. – fikk anledning til å proklamere «våre verdier» og advare mot HATET som rammer «de flerkulturelle», rabiate kvinner(AUF-lederen, bl.a.), og LHBTQ-folk av alle kategorier. Bortsett fra fin musikk var det som ventet – hvordan kjærligheten overvant hatet, og at hatefulle tanker, holdninger og ord fører til hatefulle handlinger. Ja, tenk om HATET forsvant? Da ville lykkelandet oppstå, for ALLE. Uansett legning, hudfarve eller religion. Der jødene vil herske over goyim(kveget), men det nevnes ikke.

Roar
Roar
Svar til  Proverbs 26:11
2 år siden

Hatet, det er nok i dem selv, disse landsvikere og folkeforrædere som gjør seg medskyldig i folkeutbytte, aka folkemord. Det eneste vi ønsker er å stoppe folkeutbyttet. #WhiteLivesMatter

Espen
Espen
2 år siden

Men herregud, stod det hyll Breivik på plakatene? Snakk om å utnytte hendelsen for 9 år siden. Når skal disse lære at Breivik ikke har noe med oss å gjøre, det er liksom ikke det «samme tankegods».

Morten
Morten
Svar til  Espen
2 år siden

De ser Breivik overalt, bare ikke i sionistmiljøet der han hørte hjemme.

Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Skriker hun ut i media hver gang hun ser frimurere ellerFRPere?

H.L
H.L
2 år siden

Hun er nok bare ute etter oppmerksomhet. Men uansett, bra jobbet!

David T
David T
2 år siden

Bra jobbet.

Richard
2 år siden

Bra jobba ?

Når slike som Maren som tilsynelatende burde blitt innlagt på avdeling for psykisk helse gjentagende ganger får rikelig med spalteplass for det der fobiske våset så er det ikke vanskelig å resonnere frem til hvilke aviser man helst ikke burde tatt i med en pølseklype engang.

Morten
Morten
2 år siden

Oppmerksomsyke AP-tilhengere slår politisk mynt på tragedien for 9 år siden. Eier ikke skam.

Steinar
Steinar
2 år siden

Skal de ut i media å hyle hver gang politiske meningsmotstandere henger opp en plakat nå? Jøsses. Hva hadde dette med Breivik å gjøre?

N.S
N.S
2 år siden

Er 22. juli blitt en helligdag hvor alle må legge fra seg arbeidet og hylle AP?

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Kjekt og se. Stå på kamerater.

Tom
Tom
2 år siden

Bra jobba kamerater!
22 juli er blitt som ett nytt holohoax. Og med det mener jeg IKKE at terroren 22 juli er fantasi som holohoax løgnen er, men det er noe som alltid blir dratt frem for å få folk til å holde kjeft når det kommer til det å kritisere masseinnvandringen på samme måte som holohoax.

Nattevakten
Nattevakten
2 år siden

Trist at de skal utnytte 22. juli slik. Det var selvsagt en grusom handling, men det var også en handling utført av EN syk mann og således ikke noe AP bør slå politisk mynt på og da kollektivt straffe en hel gruppe de selv anser for å være av «samme tankegods». Maren, om hun var voksen og ærlig nok, burde her gitt en unnskyldning.

Roar
Roar
Svar til  Nattevakten
2 år siden

Hun bør si unnskyld ja.