Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Offensiv på Nattlandsfjellet

Offensiv på Nattlandsfjellet

AKTIVISME Rede 3 har nylig distribuert flere hundre flyveblad med Motstandsbevegelsens politikk på Nattlandsfjellet i Bergen. I tillegg til flyveblad ble også en god del klistremerker satt opp i området.

Offensiv på Nattlandsfjellet. Foto: Frihetskamp.net. Gjelder alle bilder.

Rede 3 startet det nye året 2022 med en offensiv på Nattlandsfjellet i Bergen. Over 500 flyveblader ble distribuert og en stor mengde klistremerker ble satt opp.

Flyvebladet som ble benyttet under denne aksjonen hadde utdrag fra Motstandsbevegelsens politiske program «Vår vei», punkt 6, som tar for seg Motstandsbevegelsens miljøpolitikk og det faktum at mennesket også er en del av naturen og da ikke kan være et unntak hva gjelder naturens lov om biologisk mangfold.

Gjennom å erkjenne at mennesket er en del av naturen må vi også innse at mennesket ikke kan være et unntak hva gjelder naturens lov om biologisk mangfold. Intet grønt parti kan støtte «flerkultur», da denne folkemordsideologi er motsetningen til biologisk mangfold og evolusjonær utvikling. Vi fremmer en verden av frie nasjoner hvor rasene lever adskilte, men hvor de allikevel kan samarbeide, og hvor hvert folkeslag og hver rase kan utvikles etter sine egne forutsetninger og i samklang med den naturlige orden. Masseinnvandring, «flerkultur» og tvangsintegrasjon må knuses slik at jordens mangfold kan overleve.

Under aksjonen dukket det også opp en dame som var opprørt over å ha fått et flyveblad med et budskap hun ikke så seg enig i. Etter en liten diskusjon kjørte hun videre og ikke lenge etterpå dukket «tilfeldigvis» politiet opp. Politiet oppsøkte dog ikke aktivistene som distribuerte flyveblader, men observerte dem fra bilen.

Aksjonen gikk ellers rolig for seg og det nye kampåret 2022 har offisielt startet. Engasjer deg du også, søk medlemskap i Den nordiske motstandsbevegelsen HER.

Se flere bilder fra aksjonen på Nattlandsfjellet: