Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Offentlig aktivitet i Ski

Offentlig aktivitet i Ski

MOTSTANDSBEVEGELSEN Aktivister fra Rede 1 og Rede 2 gjennomførte lørdag en flyvebladsaksjon i Ski sentrum.

Ski_front

Lørdag den 21. januar samlet aktivister fra Rede 1 og Rede 2 seg i Ski for en offentlig flyvebladsaksjon. Flyvebladet som ble delt ut var «Ny politikk for en ny tid», som er en kortfattet introduksjon til Den nordiske motstandsbevegelsens politiske manifest «Vår vei – Ny politikk for en ny tid».

Klokken 14:00 inntok Motstandsbevegelsens aktivister Ski sentrum og valgte der en plass nær togstasjonen hvor flest folk så ut til å ferdes.

bilde26

En mengde flyveblader ble delt ut, og diskusjoner oppstod med nysgjerrige forbipasserende, der enkelte var svært positive til budskapet, mens andre kom med skjellsord så fort de fikk se flyvebladet.

Mindre verbale konfrontasjoner oppstod med en ungdomsgjeng, hvorav majoriteten var innvandrere, som blant annet måtte irettesettes da de forsøkte å forstyrre aktiviteten.

bilde3

En lengre hyggelig prat ble gjort med en eldre yrkessjåfør, mens en annen underlig mann ble svært så brydd da han fikk lest flyvebladet en aktivist ville gi ham og ønsket da å kontakte politiet.

Ungdomsgjengen returnerte senere og hadde med seg flere bråkmakere. Disse måtte igjen irettesettes, da de forsøkte å forstyrre aktiviteten. Vektere kom senere til stedet, da en av innvandrerne hevdet han hadde blitt truet av organisasjonens aktivister. Vekterne fikk selv erfare oppførselen til ungdommene, og ønsket i stedet aktivistene lykke til med aktiviteten.

bilde6

Innvandrerungdommen gav seg dog ikke med dette, og forsøkte en siste gang å forstyrre aksjonen. På dette tidspunktet var tålmodigheten til aktivistene slutt, og bråkmakerne ble gitt en siste sjanse til å forlate stedet – noe de også gjorde.

Aksjonen fortsatte en stund etter dette, og mange hyggelige samtaler ble ført med folket. Etter aktiviteten var avklart, ble den avrundet med et hyggelig måltid hjemme hos en av aktivistene.

Se flere bilder fra aksjonen nedenfor:

1a

bilde23

bilde1

bilde10

bilde12

bilde13

bilde15

bilde16

bilde17

bilde29

bilde2a

bilde27

DSC_0041

DSC_0045