Hjem Nasjonal kamp Offentlig aksjon i Strömstad

Offentlig aksjon i Strömstad

MOTSTANDSBEVEGELSEN Lørdag den 16. juli gjennomførte svenske og norske aktivister en fellesaksjon i Strömstad nær grensen til Norge for å spre det nasjonalsosialistiske budskapet.

 

Klokken 12 stod aktivistene samlet ved Norra hamnen, og etter å ha hilset på hverandre dro aktivistene samlet til området ved havnens torg for å dele ut flyveblader. I anledning at det mandag den 18. juli er den internasjonale Nelson Mandela-dagen ble det delt ut både flyveblader at typen «Ny politikk for en ny tid», samt et flyveblad som forklarer konsekvensene av Nelson Mandelas handlinger og verk. Å kritisk markere denne dagen inngikk i en pan-nordisk aksjon for å rette søkelyset mot de hvites situasjon i Sør-Afrika, og at en slik situasjon kan bli en fremtidig virkelighet også her i Norden.

Les også: Sannheten om Nelson Mandela

Aktiviteten gikk bra og responsen var god. De mange nordmennene som var i byen var en anelse mer mottakelige for Motstandsbevegelsens budskap, enn svenskene, noe som lover bra for Norges del. Taler om dagens Sør-Afrika og fremtidens Norden ble holdt av Tommy Olsen og Viktor Melin på henholdsvis norsk og svensk. Flyvebladsutdelingen fortsatte deretter med flere interessante diskusjoner og spørsmål om både Motstandsbevegelsens partiprogram og folkemordet i Sør-Afrika.

DSCF1739

Etter omkring to timer oppstod en ny utfordring. Dette i form av en høylydt innvandrer som tok av seg alle klærne og ropte «Det er en fri verden». Mannen ble ivrig påheiet av det politisk korrekte bunnskrapet i Strömstad, og etter et par minutter tok blotteren på seg sine klær.

Til tross for at politistasjonen ligger like over gaten fra torget, virket det som om det var en kvinnelig parkeringsvakt som skulle forsøke opprette ro og orden i rekkene til de politisk korrekte pøblene. Hun viste seg dog å være av den nordiskfiendtlige typen, så både ro og orden uteble.

DSCF1834

En meningsmotstander gikk på et tidspunkt frem å begynte å strø rekehaler ved podiet hvor Motstandsbevegelsen hadde holdt taler, noe som ledet til at han ble konfrontert av aktivistene. Han ble opplyst om at Motstandsbevegelsen har rett til å være tilstede og gjennomføre flyvebladsutdelingen. Samtidig som man diskuterte med ytringsfrihetshaterne kom den kvinnelige parkeringsvakten og hevdet at Motstandsbevegelsens aktivitet var ulovlig, samt at det var ulovlig å filme og fotografere på offentlig sted.

Diskusjonene fortsatte til politiet ankom stedet og samtalte med de ulike partene. Samtidig som politiet samtalte med den aktivisten fra Motstandsbevegelsen, som var ansvarlig for aktiviteten, fortsatte flyvebladsutdelingen som før. Aktivisten som samtalte med politiet passet også på å anmelde den blottende meningsmotstanderen, hvorpå aktivisten selv ble anmeldt av politiet for å ha arrangert en «ulovlig sammenkomst» ettersom det hadde vært holdt taler med en megafon.

DSCF1846

Etter både politiet og blotteren hadde dratt fra stedet, og alle barnefamilier kunne puste lettet ut, fortsatte aktiviteten en god stund til. Da man hadde valgt å avrunde og aktivistene skulle ta avskjed med hverandre, hadde de politisk korrekte sendt sine barn bort til aktivistene for å vifte med hjemmelagde såkalte pride-flagg.

Dobbeltmoralen burde være tydelig for alle: Barn som tvinges stå å vifte med regnbueflagg som sine foreldres ideologiske barnesoldater anses være «vakkert og fint» nok til å pryde enhver forside, mens foreldre som oppfostrer sine barn til å tilpasse sine tankebaner etter virkeligheten og sine egne forutsetninger, «indoktrinerer» sine barn. «Chutzpah!»

Se flere bilder fra aksjonen nedenfor:

DSCF1823

DSCF1872

^C4D383E5E25AE2B50D6F9A5CFE54D1BB8E37120F16DDB2B426^pimgpsh_fullsize_distr

DSCF1875

DSCF1821

DSCF1842

DSCF1883

DSCF1867 DSCF1814

^0D9063EE3EF11D65A32544BFF05D08C64919ACF36E6AC6A554^pimgpsh_fullsize_distr

^0FE5D20C659811141CF1572FA8BA0B264C69AB7CD8080C849A^pimgpsh_fullsize_distr

IMG_0863

IMG_0848