Hjem Motstandsbevegelsen Offentlig aksjon og anti-pride-aktivisme i Oslo sentrum

Offentlig aksjon og anti-pride-aktivisme i Oslo sentrum

106
DEL

AKTIVISME Aktivister og medlemmer fra Rede 1 gjennomførte i helgen en offentlig aksjon og anti-pride-aktivisme i hovedstaden.

Det var i anledning årets utgave av den dekadente homofestivalen Oslo Pride, at Rede 1 gjennomførte en offentlig aktivitet og anti-pride-aktivisme i hovedstaden. Utstyrt med store mengder flyveblader, plakater og klistremerker skred aktvisitene til verket, og hovedbudskapet var kritikk rettet mot homolobbyen.

Første stopp for dagen var restaurant-kjeden TGI Fridays som har satset stort på å markedsføre seg som en pride- og LHBT-vennlig restaurant. Blant annet har de på sosiale medier lansert «kjønnsnøytrale» toaletter, samt dekorert hele inngangspartiet med homolobbyens regnbuefarger.

En hel del propaganda ble satt opp rundt og omkring kjedens to restauranter i sentrum. Aktivistene fortsatte deretter å sette opp propaganda i området hvor homoparaden senere på dagen skulle gå.

Under og etter den dekadente paraden gjennomførte aktivistene en flyvebladsutdeling til forbipasserende, tilskuere og «vanlige folk». Flyvebladets budskap var «Knus homolobbyen!» og tok for seg homobevegelsen og hvorfor den må bekjempes. Veldig mange gav «tommel opp» til aktivistene.

Avslutningsvis ble propaganda satt opp i hele sentrumsområdet. En hel del homoflagg kan også ha blitt konfiskert.

Se flere bilder nedenfor:

DEL

106
Delta i debatten

avatar
10 Comment threads
96 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
20 Comment authors
OidaHRHJohan GMartinArno Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Tom

Kjempebra jobba kamerater!

Trond Knudsen
Trond Knudsen

Hvorfor er det bra? I et demokratisk samfunn må da folk få lov til å feire som dem vil så lenge det ikke går ut over andre. Pride går ikke ut over andre. Hvis noen hårsåre sjeler tar anstøt av dette er det jo bare å holde seg unna.
Akkurat som dere nazister marsjerer i gatene enkelte ganger må vel andre også kunne gjøre det samme.
Hvorfor legge seg opp i hvordan andre mennesker fremstår og lever livet sitt. Dere har jo overhodet ikke noe som helst med det å gjøre.

Richard

Slik som du svarer og reflekterer så må jeg lure på om du følger med i hele tatt? Hvordan kan man si at seksualisering av barn og påtvungne bøgmarsjer i stadig flere byer er noe som bør aksepteres? Er oppløsning av moralske og seksuelle normer noe som bør forsvares ifølge deg?

Arngard
Arngard

Bra jobbet.

Espen
Espen

Godt jobbet

Solidaritet
Solidaritet

Usmakelig intoleranse!!
Verden trenger mer ikke mindre kjærlighet.

Bjørn Pedersen
Bjørn Pedersen

Det usmakelige er vel din grove misoppfatning av ‘kjærlighet’. Knus den perverse homolobbyen!

Arngard
Arngard

«Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society.» Selv om dere pakker deres vanvidd inn i kjærlighet og farger, blir det ikke mindre vanvidd av den grunn. En pedofil som smiler og ikler seg regnbuens farger er fortsatt et monster. Vår kamp er mot homolobbyen, dvs. de aktører/bakmenn som står bakom denne kulturmaxistiske bevegelsen, og ikke homofile som individer, såfremt de ikke skulle være nettopp kulturmarxister. Og vil du vite mer om hvorfor vi har valgt å gå i strupen på denne homolobbyen, …ja, da bør du istedet få dette føleriet et par hakk ned og heller… Les mer »

Solidaritet
Solidaritet

Å koble inn Pedofili i denne debatten er usaklig og viser mangel på kunnskap. Homofili er kjærlighet mellom likeverdige personer. Pedofili er overgrep og skal straffes.

Trond Knudsen
Trond Knudsen

De er jo beviset på manglende Kunnskap hele denne latterlige foreningen. Fullstendig hjernedød hele hurven.

Arngard
Arngard

Usaklig? Koblingene er der, tydelig og klart. Denne venstrebevegelsen har klare koblinger til pedofili, og det i hele sin historie. De jobber aktivt med seksualisering av barn og normalisering av pedofili. Blant annet. Deres tilhengere, det være seg enkeltpersoner og deres blogger, eller bevegelser tilknyttet denne kulturmarxistiske bevegelse har åpent talt om normalisering av pedofili, vært tilknyttet pedofile interesseorganisasjoner, og tilogmed dømt for nettopp pedofili. Homofile som ikke ønsker å assosieres med dette bør istedet vende ryggen til denne kulturmarxistiske bevegelse og bakmenn, og istedet begynne å oppføre seg som folk flest. Den kulturmarxistiske bevegelsen har sett sin strategi i… Les mer »

Arngard
Arngard

La meg også ta et annet eksempel: Her har vi «bamseklubben» i Norge (engelsk: Bear Club), med bamser foran deres kjønnsorgan (Er dette passende oppførsel i offentligheten, blant barn?): https://url.rw/?https://i.imgur.com/WqZNsgX.png Bamseklubben skriver på sin nettside: «Blant klubbens medlemmer er det også vanlig med til dels betydelige aldersforskjeller hos par, og/eller menn som søker en partner i en annen aldersgruppe». Verdt å vite er også deres slangutrykk: daddies – benevnelse på en eldre homofil som søker en yngre partner. cubs – benevnelse på en ung partner. Og her har vi produkter solgt av denne «Bear Club». Legg merke til at dette… Les mer »

Trond Knudsen
Trond Knudsen

Det som er tydelig og klart er at dere lever i en fantasi veden.
Fullstendig rape galen hele frihetskamp gjengen.
Frihetskamp my ass😂😂

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg

Det är högst sakligt och relevant.
Kopplingarna mellan lhbt och pedofili är många och uppenbar för den som fördjupar sig i ämnet.
https://www.frihetskamp.net/nordisk-homolobby-axel-axgil-og-koblinger-til-pedofili/

En sak till.
Homofili är inte kärlek. Det är en sexuell böjelse.

Solidaritet
Solidaritet

INGEN homofile støtter overgrep/pedofili. Du demonstrerer en stor mangel på kunnskap.

Hvordan kan du påstå at to menn som velger å leve sammen ikke gjør det av kjærlighet?

Stopp denne løgn og haat-propagandaen. Dere mangler innsikt og uttaler dere på feil grunnlag.

Arngard
Arngard

De homofile som ikke skulle støtte pedofili bør da heller ikke støtte homolobbyen og deres bakmenn!!! Det gjelder forsåvidt også heterofile som støtter homolobbyen.

Mine linker taler for seg selv.

Solidaritet
Solidaritet

Du linker kun til egen forskrudd propaganda. Det blir så håpløst å debattere med kunnskapsløse og homofbe folk. Dere har ingen anne agenda enn hets mot homofile.

Arngard
Arngard

Og så kom fornektelsen…
Vel, du får fortsette å ha solidaritet med pedofiler.

Men folk flest tror jeg nok har anlegg til å undersøke og granske, og vil da fort finne ut at bak «kjærligheten og regnbuens farger» sitter det monstre med en horribel intensjon. Godt vi har oppført kilder under artiklene, hva? 🙂

En dag vil trollet sprekke i lyset!

Thyra
Thyra

Solidaritet, elskeren av sit eget køn hevder: » Ingen homser støtter overgrep/ pedofili. Heri demonstrerer han/hun ? stor mangel på faktuel kunnskap! Et eksempel på » kjerlighet»: Om nogen, kjender den Katolske kirke til avskyelig overgrepp og sex-våld mot utallige korgutter ( jenter) . Således avslører Statssekreter i Vatikanet Bertone: » Mange homofile er OGSÅ PEDOFILE! overgrepene i den katolske kirke verden over skyldes HOMOFILI ikke SØLIBATET.

Trond Knudsen
Trond Knudsen

De er idioter, det nytter ikke å diskutere fornuft med nazistiske galninger.
La oss trøste oss med at de er en liten marginal gruppe som svært få av befolkningen støtter. Normalt tenkende mennesker avskyr slikt søppel.

Arngard
Arngard

Du må gjerne leve i den tro Knudsen. En dag vil du bli riktig så overrasket 😉

Trond Knudsen
Trond Knudsen

Dine linker og dine synspunkter tyder på at du mangler noe vesentlig.

Velden
Velden

Dine kommentarer*

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Jo pride-homoer støtter barnemisshandling! Lesbedama Tonje Gjevjon gikk til angrep på (((regnbuefamilien))) i Dagbladet, 28. JUNI 2018:

https://url.rw/?https://www.dagbladet.no/kultur/fra-en-guttejente-som-har-det-bra/69969977

Er Tonje Gjevjon en nazi-lesbe som påpeker dette?

Solidaritet
Solidaritet

Bare vrøvl og tull.

Anonymsurfer
Anonymsurfer

@Solidaritet. Du får heller fortelle den slemme nazi-lesba Tonje Gjevjon at det hun skriver er vrøvl og tull.

Du svarer meg på 3 minutter. Klarte du virkelig å lese alt Gjevjon skrev i Dagbladet på 3 minutter, eller turde du ikke engang å klikke på Dagbladet-lenken? …Du etterlyser lenker, men Dagbladet er kanskje for nazi for deg?

Solidaritet
Solidaritet

Har ikke påstått at hun er nazi, men hun har et syn på folk som er «født i feil kropp» som er veldig gammeldags.

WolfsAngel
WolfsAngel

Hets mot homofile? Å vise motstand mot seksuelt avvikende oppførsel i samfunnet som baner vei for stadig mer pervers oppførsel, relativisere og undergrave den naturlige familien( kjernefamilien ) og likestille blant annet homoseksualitet med heteroseksualitet, og der-i-gjennom redefinere menneskelig seksualitet fra å handle om reproduksjon til å utelukkende handle om «selvnytelse» er ikke hat mot homofile! Det er veldig mange homofile også som er imot det LHBT-bevegelsen gjør og står for.

Arngard
Arngard

Tror ikke samfunnet har godt av deres «moderne» og påtrengende tankegods. Pakk sammen og la folk selv finne ut av deres seksualitet.

Velden
Velden

Ser hvordan det har gått… 😀

Trond Knudsen
Trond Knudsen

Det er jo dere som er nazister lille venn.

Velden
Velden

Mange forvirrede på begge sider. Ta for eksempel en titt på England og Tyskland med EDL og Pegida, for deg er de nok nazister alle sammen så forskjellene som er avgjørende gidder du ikke ta til deg.

Arngard
Arngard

Flere av homolobbyens ledende skikkelser er og var både homofil og pedofil. Det er ikke akkurat en ukjent sak. Flere er dømt for pedofili, og flere har vært tilknyttet pedofile interesseorganisasjoner. Ikke minst jobber selve homolobbyen blant annet med seksualisering av barn og normalisering av pedofile!!! Tror du meg ikke, så må du jammen begynne å følge med. Et eksempel er artikkelen «jeg er pedofil, men ikke et monster», der andre av homolobbyens representanter også har skrevet lignende sympatiske artikler om pedofile og pedofili. Videre kan man også se pedofile undertoner dukke frem innen kunst, barneklær, barnebøker, barnetv, osv. Det… Les mer »

Solidaritet
Solidaritet

Makan til kunnskapsløst vrøvl skal man lete lenge etter. Det er INGEN som jobber for å legalisere overgrep mot barn.

Trond Knudsen
Trond Knudsen

Tror nok du er en god skaphomo gutten min. Du vet jo at de som hyler høyest mot homofile er skaphomser som ikke tør å stå frem av ulike årsaker.

Trond Knudsen
Trond Knudsen

Tror du er bøg sjøl frøken Nyberg.
Bøsse Tommy, leker homohater 😉

Velden
Velden

Svært så opptatt du er av å utpeke andre som homofile. Som om det skulle være nedverdigende. Undrer hva LGBT vennene dine synes om det.

Johan G
Johan G

Er det ikke herlig å se at våre politiske motstandere ikke evner å finne gode argumenter og tale som voksne mennesker 🙂 Forstår godt at deres ledere er livredd for å gi oss nasjonalsosialister en plattform til å tale, når det er slike imbesile og barnslige individer vi har til motstandere.

HRH

Trond Knudsen – Er det for varmt for deg i Askøy at du må komme hit på frihetskamp å trolle og bedrive hets mot kamerater her? Hvor dum er du egentlig? Hold deg til fb grupper og stopp galskapen du skriver her. Du driter deg ut og vi ler av deg!

Solidaritet
Solidaritet

Hvordan kan du si at to mennesker som velger å bo sammen ike gjør det av kjærlighet??

Dere er inne er totalt kunnskapsløse om hva dette handler om, og dere har misforstått totalt hva LHBT bevegelsen jobber for.

Man jobber faktisk for at folk skal få være seg selv. Pedofili er totalt irrelevant i den sammenhengen. INGEN i LHBT bevgelsen støtter overgrep. Skjer dere.

Johan G
Johan G

Vår kamp mot homolobbyen betyr ikke at homofile ikke kan leve sammen. Har dette enda ikke gått opp for deg? Vi kan synes homofili er avskyelig, ja, hvilket er helt naturlig når man faktisk selv er heterofil. Men, sålenge disse homofile praktiserer sin seksualitet i sitt eget private hjem og ikke drar det ut på gaten med alle sine leketøy og bisarre kledninger, så skulle vi være et skritt i riktig retning. Nei, Solidaritet, jeg tror nok det er du selv som viser til kunnskapsløshet. Du vet, om du av barnslighet ikke skulle tro på artiklene Motstandsbevegelsen publiserer, så kan… Les mer »

Solidaritet
Solidaritet

Pisspreik fra ende til annen. At dere sprer så mye hat og faenskap er helt avskyelig.

Velden
Velden

Hør på deg selv. Se slik du «argumenterer.» Spesielt som svar på den gode posten fra Johan.

Trond Knudsen
Trond Knudsen

Idioter, dere kommer aldri til å klare å stoppe Pride.
Faen for en gjeng tapere dere er. Sikkert homofile hele gjengen.

Arngard
Arngard

Har du imot homofile Trond Knudsen? 🙂

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

LHBTP – alt det det står for går imot naturens orden og Guds skaperverk, altså Logos. Slik går det når menneske og samfunn avsetter Gud og lager sine egne lover og regler. Det er så langt unna den «kjærligheten» de påberoper seg som det er mulig å komme, dvs det er forakt og hat overfor virkelig kjærlighet, som respekterer naturens og Guds lover.

Simon S.h.S
Simon S.h.S

Har møtt en del homser, fordi sånn er tydeligvis hverdagen nå. Tatt fra deres ord «alle er Homo, bare ingen vil innrømme det enda. Snart er alle Homo (pluss de tgb..æøå opplegget) det vil ikke være flere heterofile lenger fordi det er populært»

Lars
Lars

Uansett hvor mye det mislikes at folk er homofile, så kommer folk til å være det! Det er veldig lavmål å misslike folk som er annerldes enn andre, det er rett og slett fremmedfrykt og mangel på kunskap.

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Du må gå i en moske eller synagoge i Norge og fortelle dem at de må begynne å vie homofile da Lars. Det har du vel baller nok til?

…Eller lider du av patologisk jødefobi/islamofobi, Lars? Er du jødehater?

Lars
Lars

Selvfølgelig så må det også arbeides for at folk skal få føle seg fri til å være seg selv i sitt trosamfunn også! Det har enn jo kommet langt på vei innenfor kirka. Det er jo nettopp det pride handler om å opplyse om hvorfor folk er homofile. Det tror jeg mange her ikke vet.

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Egentlig er det flott at den kulturmarxistiske pervo-kirka nå er blitt en arena for homolobbyen for det gjør at mange normies melder seg ut.

Men hvorfor slutter man der? Hvorfor promoteres ikke regnbue-ideologien opp mot moskeer og synagoger? Jo fordi den (((globalist)))-sponsede Homolobbyen kun har som mål å ødelegge hvite mennesker.

Lars
Lars

Veldig speselt at du har den oppfatningen at de som jobber for homofiles rettigheter målrettet ønsker å ødelegge for hvite mennesker. Poenget med pride er jo å la folk i Norge/verden få lovt til å være seg selv og leve lykkelige liv.

Skjønner ikke hvorfor det er så viktig for dere at folk som er annerledes en dere selv ikke skal få lovt til å leve livene de ønsker.

Solidaritet
Solidaritet

Jødehatere er noe dere her inne er. Nasjonalsosialister HATER jøder. fatter ikke hvor dere har det hatet fra.

Velden
Velden

Du er også her inne. Nasjonalsosialister er mindre generaliserende en det du er. Du får ta fatt og lære deg hvor synspunkter kommer fra. Om du tror det er for å ha en syndebukk til alle problemer og du hater din egen konklusjon så får du selv ta tak i dine røtter til informasjon og finne ut hva du ikke fatter. Du vil lære at hatet er rettet mot kultur og ideologier, så til hva du nå har fattet så oppfatter vi homolobbyen, regjeringa, ja alle som ikke er enige med oss.. som jøder. Det er ikke vanskelig å se… Les mer »

Lars
Lars

Det er jo helt absurd å si homolobbyen, regjeringen og alle som ikke er enige med dere er fulle av hat!

Folk ønsker jo virkelig at vi alle sammen skal leve på best mulig måte. Kan aldri tro at alle du kjenner og møter der du bor i Norge har samme politisk mening som deg. Mener du da at de går rundt med fullt av hat i seg?

Velden
Velden

Ja fatningen til Herr SolidArtighet er helt absurd. Ikke overraskende forsøker du male over egen generalisering hvor du ellers er enig i det absurde. Absurd er det når de som skal være så tolerante for det som er annerledes ikke tolererer det som faktisk er annerledes. Det er du som tror at alle er fornøyd med samfunnet siden du er det. Det er ikke mange av dere som bærer dette jødiske trekket. Foruten selvsagt når det er snakk om i forhold til skrekken det hadde vært å hatt et nasjonalsosialistisk styre.

Solidaritet
Solidaritet

Det at der er mindre generaliserende enn andre er noe av det dummeste jeg har lest. Dere vil jo ha alle som ikke er etnisk hvite ut av Norge. Hvor kommer det hatet fra?

Velden
Velden

Du tar fullstendig feil. Hvilket hat er det du vil frem til? Vi viser kjærlighet til nasjon og arv. Hvor er hatet foruten hos deg? Dette er ikke noe hvit superialisme organisasjon eller noe nynazist klubb. Få dine detaljer korrekt.

Solidaritet
Solidaritet

Det er rent hat å ønske å sende ut alle innvandrere.

Velden
Velden

Hvem er det som vil sende ut alle innvandrere? Og hvordan kan du være sikker på at det er hat som leder til et slikt ønske?
Du fortsetter å generalisere og er tydeligvis her for å hate.

Solidaritet
Solidaritet

Dere vil sende utvalle innvandrere, og det er intet annet enn rent hat mot de som ikke er etnisk hvite.

Velden
Velden

Der tar du helt feil. Mange av oss er selv innvandrere.
Du virker svært opptatt av hudfarge. Inkluderer du hvite innvandrere når du påstår vi vil ha alle innvandrere ut? Tydeligvis ikke.

Johan G
Johan G

For å dra det i en litt mindre skala: Om jeg invaderte ditt hjem, ville du da vært uforståelig hatefull hvis du fortalte meg at jeg bør dra hjem til mitt eget hjem? Dette er vårt hjem, vårt land. Å be invasjonsstyrkene om å trekke seg tilbake til sitt eget hjemland, er da bare riktig og ikke noe rart med det. Hvorfor skulle vi være såpass idiotisk gjestmilde at det gikk på vår egen bekostning som folk? Din tankegang er helt suicidal. Enhver rase bør da ha retten til å kunne verne om sitt folk og verdier. Skulle din tankegang… Les mer »

Johan G
Johan G

Er du istand til å skrive en kommentar uten ordet hat? Du har tydeligvis hengt deg voldsomt opp i dette 🙂 Du vet, alle sunne mennesker hater nå og da.

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Å elske sin egen (ariske) familie betyr ikke at man hater naboens neger/jøde-familie. Men jøder og negre passer best i andre verdensdeler og ikke her i Europa som tilhører oss. Om jøder og negre ønsker å bo sammen på Madagaskar og raseblande seg der i ulike former for regnbue-familer er det helt topp for meg. 😛

Johan G
Johan G

Er mye du ikke fatter, Solidaritet. Kan det bero på din kunnskapsløshet mon tro? Du er tydeligvis veldig så opptatt av at man hater, og ser på dette som om det skulle være noe kriminelt. Men har det noen gang slått deg at hat og kjærlighet henger sammen? Har du kjærlighet for noe, vil du naturligvis også hate det, eller de, som skulle utsatt det du har kjært for fare. Noe annet ville vært unaturlig, et skadet følesesliv, butte følelser, apati. Hvorfor vi missliker jøder (ikke alle) er vel noe du burde sett nærmere på om du ikke skulle fatte… Les mer »

Sunnmøringen
Sunnmøringen

Viktig og Nødvendig arbeid!

Det perverterte svineriet blir forherligget og rosemalt som Normalt, frisk og naturlig, noko som ligg langt unna sannheita. Denne UKULTUREN destruerar kjernefamilien, sunne verdiar, folk og nasjon.. og må Stoppast !

Lars
Lars

Norge er kåret til ett av verdens beste land å bo i, det har vi vert i flere år. Vi er også kåret til de lykkligste folkene i verden. Tror du ikke grunnen til det kan være at Norge legger tilrette for at alle kan få leve de livene de vil? Det er også litt rart at du ikke er mer opptatt av at folk skal få leve på den måten som gjør de lykkelige. For eksempel så er jeg ikke troende og for meg så synes jeg religion er unødvendig og bortkasta tid. Derimot så respekterer jeg at andre… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Lars, du må virkelig ha neseborene dine fulle av billig kokain. Unge etniske nordmenn bor i telt i skauen fordi NAV foretrekker å gi penger og husrom til rasefremmede. Eldre etniske nordmenn råtner opp på underbemannede eldrehjem der rasefremmed personal spytter i maten deres.

Norge kommer til å bli verdens beste land å bo i når vi nasjonalsosialister tar makten, men ikke for sånt søppel som deg Lars. – Vi vinner! 😛✌️

Lars
Lars

Først og fremst veldig useriøst å si at jeg har «neseborene full av billig kokain» Har aldri hørt om noen unge etniske nordmenn som bor i skauen fordi NAV gir pengene til folk med annen etnisk bakrunn. Hvor har du hørt det? Her virker som du har lite fakta og mye fantasi. Da klarer de eventuelt ikke å oppfylle de enkle kravene NAV stiller for å få utbetalt penger. Til slutt så synes jeg det er dårlig gjort og useriøst å kalle meg for søppel. Jeg står for en politikk der målet er at alle skal leve gode liv der… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer

«I dag skinner sola, men Henrik Vridve og Stine Kristiansen har hatt sin del av regnvær på sin ufrivillige campingferie i regi av Nav.»

https://url.rw/?http://www.klassekampen.no/article/20180627/ARTICLE/180629973

Johan G
Johan G

Lars: «Jeg står for en politikk der målet er at alle skal leve gode liv der de har det bra inkludert deg.» Svar: Ja, se hvor bra det har blitt med din politikk 🙂 «Det har jo aldri vært bedre», som dere så frekt påstår. Faktum er at dere er så forbasket korttenkt, evner ikke å se andre løsninger som skulle gagnet begge parter. I stedet tar dere frem en løsning som på kort sikt er bra for fremmede, men som igjen går på bekostning av eget folk. Å be noen reise tilbake til sitt eget hjem, …., tenk at… Les mer »

Solidaritet
Solidaritet

Du burde vært anmeldt for hets

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Du får gå til din nærmeste politistasjonen imorgen å anmelde at jorden er rund Solidaritet. Faktum er at negerene må bo nær ekvator for å kunne ta opp nok d-vitamin. Negrene har det best i Afrika det sier kong Harald også.

Solidaritet
Solidaritet

Dau burde kanskje høre på Kong Harald sin tale hvor han hyller mangfoldet i Norge. Dere Nazier er jo i motsetning til dette for etnisk rensing, og har et hat mota alle som er annerledes som er skremmende. fatter ikke hvordan det går an å bli så hjernedød.

Velden
Velden

For her i DNM er vi prikk like alle sammen og ingen er annerledes.
Det er kapasiteten din som er skremmende. Eller patetisk, alt etter hvilket perspektiv en ser fra. Noe du ikke er kjent med som politisk korrekt ensporet.

Solidaritet
Solidaritet

Ensporet er det dere som er. Hatere av mangfold, og folk som ødelegger for andre….Skammelig å se oppførselen deres mot bl.a. Pride paraden i Almedalen.

Velden
Velden

Folkemord er ikke mangfold. Det er tydelig hvem som må lære seg en hel del. Ikke minst hvem som ødelegger for andre.
Det er pride-bevegelsen i seg selv som er skammelig. Du er neste i rekka som deres støttespiller.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg

Prideparaden var mot oss och för politisk enfald.
Att vi sedan totalt negligerade den förstår jag att de och du blev frustrerade av.

Solidaritet
Solidaritet

Pride paraden er for politisk mangfold, og mot det hatet som dere sprer.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg

Helt fel.
De utstrålar hat och intolerans.

Solidaritet
Solidaritet

Veldig mye rart man skal lese. PRIDE paraden er en storstilt feiring av mangfold med folk fra alle raser. Det er nok vanskelig å takle for dere rasister som vil ha et blendahvitt samfunn.

Johan G
Johan G

Synes du viser litt forakt for vårt folk og det homogene og harmoniske samfunn vi har hatt i generasjoner, før dere globalister kom til makten og skapte splid og konflikter 🙂 Synes du det samme om afrikanske nasjoner og deres sorte samfunn? Alt for sort?

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Globalisme er…
Å utrydde amazonas indianere, pygméer, hvite europeere osv
Synonym: enfold/forurensing/monokultur/kvantitet 🤮👎

Nasjonalsosialisme er…
Å bevare amazons indianere, pygméer, hvite europeere osv
Synonym: mangfold/naturvern/økologi/kvalitet 😎👍

Solidaritet
Solidaritet

Hahaha….tror du virkelig på det forskriudde søppelet du skriver. Nasjonalsosialisme = enfold. Globalisme er mangfold.

Hvis du mener du er for mangfold så har du et stort forklaringsproblem når du vil ha et etnisk hvitt Norge. Det er det motsatte av mangfold.

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Herr Solidaritets logiske kortslutning =

«Hahaha….tror du virkelig på det forskriudde søppelet du skriver…

Hvis du mener du er for mangfold så har du et stort forklaringsproblem når du vil ha et etnisk rent livsrom for amazonas indianere. Det er det motsatte av mangfold.»

Solidaritet
Solidaritet

Hvor har jeg skrevet det du påstår at jeg mener om indianere??

Tydelig at du mangler argumenter når du kommer med sånne usakligheter.

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Hva Solidaritet egentlig mener om indianere i Amazonas:

«Indianere som ikke ønsker å raseblande seg med fremmede folkeslag eller delta i pridetog sponset av coca-cola for å feire (((mangfold))) er hatefulle nasjonalsosialister.»

Solidaritet
Solidaritet

Vrøvl!!!!!!!

Johan G
Johan G

Vrøvl sier du, …så du mener indianere bør ha rett til å verne om sitt folk og la…skogsområder? Det er bare når hvite ønsker det samme, at det blir galt for deg?

Martin
Martin

Multietniske samfunn visker ut mangfold på sikt, «solidaritet». Vi vil at alle raser og kulturer skal bevares, men for at det skal la seg gjøre i praksis, må rasene ha retten til sin egen mark på jorda. Klarer du ikke å se dette er du en komplett idiot, «Solidaritet».

Solidaritet
Solidaritet

Fy faen , at det går an. Tror du på den møkka du sprer selv?

Folk har rett til å bo hvor de vil uavhengig av rase.

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Skal du da padle opp i regnskogen og kreve «din rett til å bo hvor du vil» i indianernes gjennværende livsrom for å lære dem om pride herr Solidaritet?

Velden
Velden

Hatten av for deg i kveld Ano.

Solidaritet
Solidaritet

Fatter faen ikke hvorfor du bringer indianere inn i denne diskusjonen og tillegger meg meninger jeg ikke har.

Dette blir bare så usaklig og dumt.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg

«Folk har rett til å bo hvor de vil uavhengig av rase.»
Du fick ett klockrent svar som var helt on topic.

Johan G
Johan G

Ehm, nei, de har nok ikke det. Det er derfor vi som nasjon har lover og grenser.

Martin
Martin

Ja, jeg tror selvfølgelig på det jeg selv skriver, «solidaritet», hvis ikke ville jeg ikke skrevet det, eller hva?

Vi kan heller snu på flisa og si at det er du som både vil ha møkk i både skriftlig og fysisk form. Du forespråker helt enkelt folkemord på vårt folk.

Solidaritet
Solidaritet

Hvor har jeg skrevet at jeg er for folkemord??

Martin
Martin

«Folk har rett å bo hvor de vil uavhengig av rase»
Denne politikken fører til folkemord, «Solidaritet». Du har samme destruktive rasepolitikk som etablissementet fører i dag. Den Nordiske Motstandsbevegelsen har derimot en sund og rasebevarende rasepolitikk som vil frede alle verdens folkeslag i stedet for å blande de og til slutt utrydde særegenhetene. Kom over på den gode siden, «Solidaritet».

Oida
Oida

Solidaritet tror sikkert at folkemord kun begås med våpen i hand. Jeg tror nok ikke vedkomne innehar kunnskapen om hva som kan defineres som folkemord. Jeg tror ikke vedkomne er kjent med FNs folkemordkonvensjon av 1948, og at globalismens agenda der beskrives som folkemord.

Martin
Martin

Ja, jeg mistenker at det er tilfelle også..

Johan G
Johan G

Du evner ikke å tenke globalt? Du vet, en verden hvor de ulike raser lever adskilt i sine egne respektive landområder, og utvikler seg på egne premisser, med sin egen kultur, språk, og øvrige verdier de har som folk. Det kan vi kalle en verden av biologisk mangfold. Din politikk derimot ønsker å blande disse ulikheter sammen til en monoton suppe, sett at du hadde evne til å se langsiktig. Vi kan også ta det ned på barnehagenivå, slik at du også kanskje vil forstå hva vi snakker om: Om man har flere spann med ulike farger og egenskaper, blander… Les mer »

Arno
Arno

Pur unge Lars, rett fra hjernevaskingfabrikken, skrev: >»Veldig speselt at du har den oppfatningen at de som jobber for homofiles rettigheter målrettet ønsker å ødelegge for hvite mennesker.» Neida, Lars. Det er ikke «spesielt» overhodet. Goyim-sodomittene har ‘bare’ kastet alle normer overbord, og totalt ansvarsløst gitt seg «kjødets lyst» i vold. Men den mørke kraften bak dem er satanistisk og har ødeleggelse som mål. >»Poenget med pride er jo å la folk i Norge/verden få lovt til å være seg selv og leve lykkelige liv.» Neida, Lars. (((Påvirkningsagentene))) bak sodomittene kjører ikke denne aggressive og pågående propagandaen for å gjøre… Les mer »

Lars
Lars

Ung er jeg, men 1000 ganger klokere… Du har en virkelighetsoppfatning som er veldig egosentriks i forhold til deg selv og utrolig lite gjennomtenkt. Du snakker om at vi kaster alle normer over bord og at du vil at vi holder oss til naturens orden. Men hva er normen for mennesker og hva er naturens orden? Hvordan mener du at man kan definere hva som er naturlig? Er det naturlig for mennsker å kjøre rundt i bil og ikke gå? Er det naturlig for ett menneske og få opperert inn ett nytt hjerte som er døende? Er det naturlig for… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer

I Vietnam fødes mange barn med misdannelser på grunn av det jødiske Monsanto kornsernets salg av Agent Orange til de (((amerikanske styrkene))).

Disse små skråøyde gulingene kan trøste seg med at den norske-Lars synes at det er helt naturlig. Ja kanskje noe vi atpåtil burde feire med en Monsanto-festival for å feire (((Mangfold)))?