Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Offentlig aktivisme i Nyköping

Offentlig aktivisme i Nyköping

5

AKTIVISME Lørdag den 25. januar besøkte aktivister og medlemmer fra svenske Rede 8  Nyköping for en offentlig aktivitet.

Kameratene begynte aktiviteten med å ta ut et banner og plassere flaggbærerne midt i den sentrale gågaten. Fungerende redesjef Jimmy Thunlind holdt deretter en tale om forskjellene mellom Den nordiske motstandsbevegelsens politikk og det dekadente samfunnet vi lever i i dag.

Etter talen delte motstandsmennene ut flyveblader til det store antallet forbipasserende som var ute i gatene denne lørdagen for å handle. Mange interesserte benyttet også anledningen til å komme og stille spørsmål om Motstandsbevegelsens politikk.

I løpet av aktiviteten flyttet aktivistene til hovedtorget for å motvirke Nyköpings «nøkkelranglerne», som rutinemessig dukker opp der hver lørdag for å protestere mot «rasisme».

Etter ytterligere flyvebladsutdelinger og samtaler ble aktiviteten avsluttet med at Thunlind holdt den samme talen igjen på det nye stedet. Til tross for den større tilstedeværelsen av både uniformert og sivilkledd politi, foregikk aktiviteten på en rolig og verdig måte.

5
Delta i debatten

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Kim LarsenMariusRichardNegerkungHanne Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Hanne
Hanne

Supert!

Negerkung
Negerkung

Enda en vellykket aksjon fra våre svenske kamerater! Stå på!

Richard

Eksepsjonelt tal fra Thunlind og flott aksjon. Hill seier!

Marius
Marius

Bra jobba.
Hill seier!

Kim Larsen
Kim Larsen

Vel utført kamerater. Flott og se tyrunen vaie i vinden