Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Offentlig aktivitet i Göteborg

Offentlig aktivitet i Göteborg

AKTIVISME Svenske og norske aktivister fra Motstandsbevegelsen gjennomførte lørdag en offentlig flyvebladsutdeling i sentrale Göteborg. På plass var naturligvis både venstreekstremister og politi.

Motstandsbevegelsens Näste 2 arrangerte lørdag en offentlig flyvebladsutdeling i Göteborg sentrum. På plass var også en delegasjon med norske aktivister. Frihetskamp vil publisere en lengre rapport fra dagen senere, men etter hva vi vet så skal dagen ha vært svært hendelsesrik.

Mange politifolk var tilstede, og en gruppe venstreekstremister med absurde klær skal ha blitt modigere og modigere jo flere politimenn som dukket opp. Som vanlig ropte de intetsigende slagord som «Våre gater!» og «Knus rasismen!».

Politiet skal ha vært bekymret for at en konfrontasjon skulle bryte ut, og valgte derfor å slå ring rundt aktivistene, og sperre dem inne med sperrebånd og batonger. Aktivistene skal dog ha klart å ta seg ut av denne.

En mindre konfrontasjon skal ha brutt ut mellom en sykkelkommunist og Motstandsbevegelsens fotograf. Politiet konfiskerte senere et kamera. To venstreekstremister skal ha blitt pågrepet i løpet av aktiviteten.

Film kan sees HER og et utvalg bilder nedenfor: