Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Offentlig aktivitet i Sarpsborg

Offentlig aktivitet i Sarpsborg

MOTSTANDSBEVEGELSEN Kampgruppe 103 gjennomførte lørdag en offentlig aksjon i Sarpsborg sentrum.

Aktivister fra Kampgruppe 103 gjennomførte lørdag en offentlig aksjon i Sarpsborg sentrum. Bakgrunnen for aksjonen var at det samme helg ble arrangert en fest for å feire «mangfold»  (les: folkemord) i byen, med et ekstra fokus på homobevegelsen. Kommunen hadde også heist det dekadente homoflagget flere steder i byen.

Aktivistene stilte seg ved 11-tiden opp i sentrum av byen og delte ut flyveblader. Responsen fra folket var svært god og resulterte i en rekke positive samtaler.

Debatter med meningsmotstandere fant også sted, men kun et fåtall. Meningsmotstanderne viste som vanlig en total mangel på kunnskap om organisasjonen og nasjonalsosialismen, samt en urovekkende lav evne til å ta til seg informasjon.

Aksjonen ble rundet av like før klokken 14, da samtlige aktivister hadde gått tom for flyveblader. Ingen problemer oppstod, og politiet opptrådte korrekt foruten om den vanlige ID-sjekken.

I «demokratiet» Norge skal alle politiske dissidenter kartlegges og registreres av meningspolitiet.

Etter aksjonen var avrundet bestemte aktivistene seg for å besøke en markering i regi av organisasjonen SIAN, som skulle finne sted mellom 14 og 16.

Da disse hadde offentlig varslet sin markering på forhånd, hadde en mindre skare av meningsmotstandere samlet seg for å motdemonstrere. Dette fremførte de gjennom dyrisk skriking og ved å slå på tomme malingsspann. Kulturmarxistiske Fredriksstad Blad var overlykkelige over motdemonstrasjonen og beskrev den som noe «fantastisk».

Den folkefiendtlige organisasjonen Skeiv ungdom i Østfold og kommunistpartiet Rødt har kjølvannet av aksjonen fremmet en rekke løgner om Motstandsbevegelsen, som at organisasjonen ønsker å henrette homoseksuelle.

Se flere bilder nedenfor:

Det er et «sterkt demokratisk signal» at kommunen heiser homoflagg, anser ordfører Sindre Martinsen-Evje.