Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Offentlig aktivitet i Sarpsborg

Offentlig aktivitet i Sarpsborg

5

MOTSTANDSBEVEGELSEN Kampgruppe 103 gjennomførte lørdag en offentlig aksjon i Sarpsborg sentrum.

Aktivister fra Kampgruppe 103 gjennomførte lørdag en offentlig aksjon i Sarpsborg sentrum. Bakgrunnen for aksjonen var at det samme helg ble arrangert en fest for å feire «mangfold»  (les: folkemord) i byen, med et ekstra fokus på homobevegelsen. Kommunen hadde også heist det dekadente homoflagget flere steder i byen.

Aktivistene stilte seg ved 11-tiden opp i sentrum av byen og delte ut flyveblader. Responsen fra folket var svært god og resulterte i en rekke positive samtaler.

Debatter med meningsmotstandere fant også sted, men kun et fåtall. Meningsmotstanderne viste som vanlig en total mangel på kunnskap om organisasjonen og nasjonalsosialismen, samt en urovekkende lav evne til å ta til seg informasjon.

Aksjonen ble rundet av like før klokken 14, da samtlige aktivister hadde gått tom for flyveblader. Ingen problemer oppstod, og politiet opptrådte korrekt foruten om den vanlige ID-sjekken.

I «demokratiet» Norge skal alle politiske dissidenter kartlegges og registreres av meningspolitiet.

Etter aksjonen var avrundet bestemte aktivistene seg for å besøke en markering i regi av organisasjonen SIAN, som skulle finne sted mellom 14 og 16.

Da disse hadde offentlig varslet sin markering på forhånd, hadde en mindre skare av meningsmotstandere samlet seg for å motdemonstrere. Dette fremførte de gjennom dyrisk skriking og ved å slå på tomme malingsspann. Kulturmarxistiske Fredriksstad Blad var overlykkelige over motdemonstrasjonen og beskrev den som noe «fantastisk».

Den folkefiendtlige organisasjonen Skeiv ungdom i Østfold og kommunistpartiet Rødt har kjølvannet av aksjonen fremmet en rekke løgner om Motstandsbevegelsen, som at organisasjonen ønsker å henrette homoseksuelle.

Se flere bilder nedenfor:

Det er et «sterkt demokratisk signal» at kommunen heiser homoflagg, anser ordfører Sindre Martinsen-Evje.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Arngard
Arngard
3 år siden

Bra jobbet

Helga
Helga
3 år siden

Så vakkert regnbueflagg <3

Anton Ulsberg
Anton Ulsberg
Svar til  Helga
3 år siden

Det er virkelig bare trist. Noe av det vakreste naturen har å by på, nemlig regnbuen, er nå forbundet med degenerasjon. Men det ser jo ut til å være normen i vårt moderne samfunn: Ta det vakre og smuss det til slik at det mister hele sin skjønnhet, og på den måten nedbrytes våre sinn og vår sjel.

Thule
Thule
3 år siden

Det er et sterkt signal MOT demokratiet at kommunen, uten å konsultere folket, heiser pervoflagget. Under en anonym avstemning ville flertallet stemt NEI. Men folk er pyser som jatter med når konsekvensene er å bli utstøtt fra det gode selskap, få ryktet sitt ødelagt av et marxistisk medieapparat og eventuelt miste jobben. Dette er det falske konsensus de har skapt, fordi ingen tør å si sannheten åpenlyst!

Richard
3 år siden

Kan tillegge at det ikke var noe særlig med aktivitet rundt skeiv ungdom sin stand på gågata. I media så lovprises homobevegelsen som et fantastisk mangfold som man bare må akseptere men engasjementet fra folket som opplever denne moralsk forfalne dekadansen er rene motsatsen.