Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Offentlig aktivitet mot det politiserte politiet i Finland

Offentlig aktivitet mot det politiserte politiet i Finland

MOTSTANDSBEVEGELSEN Den 18. mars gjennomførte Motstandsbevegelsen en offentlig aksjon i Tammerfors i Finland. Aktiviteten var startskuddet for organisasjonens kampanjeuke mot folkemordet på hvite, der et av temaene var det politiserte finske politiet.

Den nordiske motstandsbevegelsen i Finland gjennomførte nylig en større offentlig aktivitet i Tammerfors. Aktiviteten var startskuddet for organisasjonens kampanjeuke mot folkemordet på hvite, hvor et av temaene var det politiserte finske politiet.

Flyvebladene som ble delt ut, samt talene som ble holdt, omhandlet blant annet det finske politiets forsøk på å forby Motstandsbevegelsen, gjennom vage formuleringer som å hevde at organisasjonen «bryter mot loven eller mot god skikk». Et eventuelt forbud, basert på et slikt grunnlag, vil i praksis innebære at finske myndigheter kan forby hvilken som helst organisasjon.

LES OGSÅ: «Ytringsfriheten gjelder ikke for nasjonalsosialister»

Mange forbipasserende stoppet opp for å diskutere med aktivistene, og flere hadde spørsmål om det eventuelle forbudet, ettersom det har vært et sentralt emne i løgnpressen den seneste tiden. Responsen var i all hovedsak positiv, og et par personer ønsket å donere til organisasjonen og en engelsk pastor krevde å få ta aktivistene i hånden.

Etter en stund ankom også politiet til stedet, og parkerte sin politibuss og fulgte med på aktiviteten. Etter dette våget også noen venstreaktivister seg frem for å skrive noen klassiske PK-ramser.

Når samtlige taler var avklart, dro aktivistene til Näsinpuisto for å ta et gruppebilde. Politiet fulgte naturligvis etter for å holde aktivistene under oppsyn.

Se bilder fra aktiviteten nedenfor: