Hjem Motstandsbevegelsen Offentlig aktivitet og systemtrakasserier i Sarpsborg

Offentlig aktivitet og systemtrakasserier i Sarpsborg

16
DEL

MOTSTANDSBEVEGELSEN Aktivister fra Rede 1 gjennomførte søndag en offentlig aktivitet i Sarpsborg. Politiet var som vanlig tilstede for å bryte mot loven.

Aktivister fra Motstandsbevegelsens Rede 1 gjennomførte søndag en offentlig aktivitet i Sarpsborg i anledning stortingsvalget. Aktivistene stilte opp med fane og flyveblader utenfor Sarpsborg rådhus, som også fungerer som valglokale, cirka klokken 12.

Ingen problemer oppstod og aksjonen gikk fint for seg og flere samtaler ble ført med forbipasserende. Etter en stund dukket naturligvis politiet opp, og opptrådte svært aggressivt. De ønsket ikke føre noen dialog, og ble tydelig provosert av Motstandsbevegelsens nærvær.

Systemets lakeier er tilstede for å trakassere politiske dissidenter.

To av politimennene mislikte at uavhengige medier filmet på offentlig plass, og slo filmkamera ut av hånden på Frihetskamps journalist. Politimennene forsvarte sin rabiate oppførsel, med å hevde at de ble «forulempet» av å bli filmet. En journalist fra systemmedia (NRK) var også tilstede, og fikk fritt dokumentere hendelsen – naturligvis uten at politiet inngrep.

Politiet forsøkte som vanlig å oppheve den grunnlovsfestede ytringsfriheten gjennom å bortvise aktivistene, og henviste til at man ikke hadde søkt om tillatelse til å gjennomføre en «demonstrasjon». Aktiviteten var ellers vellykket, og en film fra dagen vil snart bli publisert på Frihetskamp.

Vil du engasjere deg i frihetskampen? Send inn en søknad i dag!

Se flere bilder nedenfor:
Systemmedia mottar direktiv fra eierne?

Politiet mislikte at deres trakasserier ble dokumentert på film. Mannen til høyre forsøkte senere å slå kamera ut av hånden på Frihetskamps journalist.

16
Delta i debatten

avatar
10 Comment threads
6 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
Jarl StoltzUncle RockwellHanneDynamoAnonymsurfer Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Ola Nordmann
Ola Nordmann

Godt jobbet:)

Tom
Tom

Utrolig bra! Gleder meg til å se filmen

Roar
Roar

Godt jobbet!
Bra det blir dokumentert hvordan politiet forskjellsbehandler ulike politiske retninger. Også bra det kommer frem at politiet ikke tar hensyn til pressefrihet, og retten til å filme på offentlig plass.
Disse maskiner ville nok gjort hva som helst av direktiv de fikk fra oven, sålenge det blir profitt i lommeboken. Man ser jo tydelig utviklingen på politiet, fra å håndheve loven, til å missbruke sin stilling og trakassere politiske dissidenter, gjerne med bruk av vold. Politiet har utviklet seg til å være rene kjeltringer i uniform.

NordenSkjold
NordenSkjold

Også veiver dem med homseflagget i parader og later som om dem går i karneval kostyme.

Varyag
Varyag

Oi! Svært uprofesjonelt! Nærmest infantil oppførsel fra politiets side.

SH
SH

Systemet er under massivt press og bruker ulovlige midler for å stanse ytringsfriheten i Norge. Det blir bare mer og mer klart at dette landet ikke er et fritt land og at det såkalte «demokratiske» Norge ikke er noe annet enn et spill for galleriet. Sannheten skal frem, koste hva det koste vil!

Godt jobbet kamerater!

S fra England
S fra England

English translation: Activism and police harassment in Sarpsborg Activists from the Nordic Resistance Movement’s Department 1 carried out a successful day of activism in Sarpsborg on Sunday. As usual, the police were present to unlawfully harass NRM activists. Our activists arrived at Sarpsborg town hall at around noon on Sunday with flags and leaflets. We chose the town hall as it’s the site of one of the polling stations in the upcoming general election. At first we didn’t encounter any problems and had several conversations with passers-by. However, after a while the police inevitably turned up and started acting very… Les mer »

Andreas H
Andreas H

må si jeg liker godt at du oversetter tekstene. Takk

S fra England
S fra England

Takk 🙂

Kim Larsen
Kim Larsen

Vel utført aksjon kamerater.

Alltid kjekt og få bilde av en sutrende politiunge.

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Nest siste bilde: peller politimannen nese?

Andreas H
Andreas H

virker så hehe

Dynamo
Dynamo

Nesepelling kan tilgis.
Raseforræderi derimot…

Hanne
Hanne

Godt jobbet kamerater!

Uncle Rockwell
Uncle Rockwell

Det er faktisk ulovlig med politiske budskap og symboler i nærheten av valglokalene

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz

Det hadde vært fint om man tok seg bryet med å oppgi kilder for sine påstander. Blir litt mer ryddig slik, er du ikke enig? Hva valgloven sier i denne forbindelse finner man i § 9-4. Ordensregler (merk her at LOV-1985-03-01-3 er opphevet): «(1) I valglokalet og i de rom som velgeren må passere for å komme frem til valglokalet, er det ikke tillatt å drive valgagitasjon eller å utføre handlinger som kan forstyrre eller hindre en normal gjennomføring av valghandlingen. Det er ikke tillatt for uvedkommende å føre kontroll med hvem som møter frem og avgir stemme, eller å… Les mer »