Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Offentlig aktivitet og systemtrakasserier i Sarpsborg

Offentlig aktivitet og systemtrakasserier i Sarpsborg

MOTSTANDSBEVEGELSEN Aktivister fra Rede 1 gjennomførte søndag en offentlig aktivitet i Sarpsborg. Politiet var som vanlig tilstede for å bryte mot loven.

Aktivister fra Motstandsbevegelsens Rede 1 gjennomførte søndag en offentlig aktivitet i Sarpsborg i anledning stortingsvalget. Aktivistene stilte opp med fane og flyveblader utenfor Sarpsborg rådhus, som også fungerer som valglokale, cirka klokken 12.

Ingen problemer oppstod og aksjonen gikk fint for seg og flere samtaler ble ført med forbipasserende. Etter en stund dukket naturligvis politiet opp, og opptrådte svært aggressivt. De ønsket ikke føre noen dialog, og ble tydelig provosert av Motstandsbevegelsens nærvær.

Systemets lakeier er tilstede for å trakassere politiske dissidenter.

To av politimennene mislikte at uavhengige medier filmet på offentlig plass, og slo filmkamera ut av hånden på Frihetskamps journalist. Politimennene forsvarte sin rabiate oppførsel, med å hevde at de ble «forulempet» av å bli filmet. En journalist fra systemmedia (NRK) var også tilstede, og fikk fritt dokumentere hendelsen – naturligvis uten at politiet inngrep.

Politiet forsøkte som vanlig å oppheve den grunnlovsfestede ytringsfriheten gjennom å bortvise aktivistene, og henviste til at man ikke hadde søkt om tillatelse til å gjennomføre en «demonstrasjon». Aktiviteten var ellers vellykket, og en film fra dagen vil snart bli publisert på Frihetskamp.

Vil du engasjere deg i frihetskampen? Send inn en søknad i dag!

Se flere bilder nedenfor:
Systemmedia mottar direktiv fra eierne?

Politiet mislikte at deres trakasserier ble dokumentert på film. Mannen til høyre forsøkte senere å slå kamera ut av hånden på Frihetskamps journalist.