Hjem Nasjonal kamp Offentlige aksjoner i Aust-Agder

Offentlige aksjoner i Aust-Agder

MOTSTANDSBEVEGELSEN Aktivister fra Rede 2 gjennomførte lørdag to offentlige flyvebladsutdelinger i Aust-Agder.

R2-011016-offentlig-flyveblad-grimstad-01

Lørdag den 1. oktober gjennomførte Rede 2 hele to offentlige flyvebladsaksjoner i Aust-Agder. Den første i Grimstad sentrum og den andre i Osedalen i Froland.

Grimstad

I nydelig, nesten sommerlig vær, ankom aktivistene Grimstad sentrum. Det var ikke kun aktivistene som var ute på denne flotte høstdagen, mange andre mennesker hadde også tatt turen til byen.

Aksjonen startet som en dynamisk aksjon hvor aktivistene gikk opp og ned gjennom byens hovedgate. Hyggelige samtaler og diskusjoner ble ført med de som var interesserte; lite eller ingen tid ble lagt på de uinteresserte og/eller negative.

Etter hvert ble det bestemt at aktivistene skulle deles opp i to grupper, og stå på hver sitt sted. Begge gruppene delte ut godt med flyveblader, og det ble også solgt eksemplarer av «Vår vei – Ny politikk for en ny tid».

En og annen meningsmotstander dukket selvfølgelig også opp, men ingen problemer oppstod.

Froland

Etter aksjonen i Grimstad gikk turen videre til Osedalen i Froland kommune. Vel fremme, delte aktivistene seg igjen opp i to grupper og stod foran hver sin butikk. Her ble det også delt ut godt med flyveblad og diskutert med folket.

Majoriteten av tilbakemeldingene var positive, men en eldre herre mislikte flyvebladet så sterkt at han demonstrativt trampet tilbake og rev flyvebladet i filler foran den ene gruppen. Deretter trampet han tilbake til bilen sin og kjørte avgårde.

Alt i alt, to vellykkede aksjoner i kampens tegn på en flott høstdag!

Bor du på Sørlandet og ønsker kontakt med aktivister fra Motstandsbevegelsen? Send en e-post til Rede 2 i dag!

Bilder fra aksjonene:

R2-011016-offentlig-flyveblad-grimstad-02 R2-011016-offentlig-flyveblad-grimstad-03 R2-011016-offentlig-flyveblad-grimstad-04 R2-011016-offentlig-flyveblad-grimstad-05 R2-011016-offentlig-flyveblad-grimstad-06R2-011016-offentlig-flyveblad-froland-02 R2-011016-offentlig-flyveblad-froland-03 R2-011016-offentlig-flyveblad-froland-04

Engasjement