Hjem Nyheter Offentliggjorte dokumenter bekrefter: Bill Clinton var på Epsteins pedofiløy

Offentliggjorte dokumenter bekrefter: Bill Clinton var på Epsteins pedofiløy

5

UTENRIKS Nye dokumenter i Epstein-saken har blitt offentliggjort. Ifølge disse plasserer sentrale vitner USAs tidligere president Bill Clinton på Epsteins pedofiløy.

Nye dokumenter plasserer Bill Clinton på Jeffrey Epsteins pedofiløy. T.v: Bill Clinton. Foto: Hayden Schiff (CC BY 2.0). T.h: Jeffrey Epstein. Foto: State of Florida (Public domain).

Dokumenter fra en sivilrettslig sak mot den angivelig avdøde pedofile jøden Jeffrey Epsteins advokat, jøden Alan Dershowitz fra 2015, har blitt offentliggjort for første gang. Dette skjer etter en stemning av den konservative influenseren Mike Cernovich, samt avisen Miami Herald.

Saken ble ført av Virginia Giuffre, ett av de mange ofrene i Epsteins pedofilvirksomhet som virker å ha involvert en lang rekke superkjendiser og personer fra makteliten over hele verden. Men da partene gjorde opp utenfor rettsalen, var alle dokumentene opprinnelig dekket av taushetsplikt.

I dokumentene står det blant annet at USAs tidligere president Bill Clinton, ektemann til Hillary Clinton, dro på turer til Epsteins beryktede pedofiløy Little Saint James. Ifølge dokumentene skal han der ha omgått «unge jenter».

Opplysningene kommer fra vitnemålet til en kvinne, hvis identitet er ukjent, som tidligere har vært på øya som liten jenteunge og var dermed ett av Epsteins ofre. Tilsammen med Clinton og Epstein skal også sosietetsjødinnen Ghislaine Maxwell – som er mistenkt for å ha forsynt Epstein med unge jenter – samt en ukjent kvinne ved navn Emmy ha befunnet seg på øya.

I vitnemålet forteller kvinnen:

– Han (Epstein) brukte å flire det bort. Du vet, jeg husker at jeg spurte Jeffrey «Hva gjør Bill Clinton her?», og han flirte det bort og sa «du vet, han skylder meg en tjeneste». Han fortalte aldri hvilke tjenester det handlet om. Jeg visste aldri det. Jeg visste ikke om han mente alvor.

Dokumentet viser også at FBI kjente til at Epstein hadde seksuelle orgier med småjenter på øya allerede i 2011, da Epstein dessuten allerede hadde rukket å bli dømt for pedofili flere år tidligere.

Ett av Espteins ofre sendte FBI en e-post i 2014 med forespørsel om å få ut noen av de bevis som FBI tidligere hadde beslagtatt.

Også president Donald Trump forekommer i dokumentene. Men det fremkommer at han ikke har overnattet på øya og ett av ofrene har også vitnet om at Trump aldri har gjort noen tilnærmelser mot jentene.

En som derimot pekes ut som pedofil er den tidligere nevnte jødiske advokaten Alan Dershowitz. Han skal både selv ha hatt seksuelle omganger med mindreårige jenter på øya, samt bevitnet «den seksuelle utnyttelsen av mange mindreårige av Epstein og hans medsammensvorne».

Allerede i august 2019 ble over 1000 sider av dokumenter fra Giuffres sivilrettslige saker offentliggjort. I dokumentene utpekes en lang rekke kjente og mektige individer som gjester på Epsteins pedofiløy, bare dager før Epstein visstnok ble funnet hengt i sin egen celle på ett av USAs best bevoktede fengsler. Den offisielle forklaringen til Epsteins død er selvmord, men det er en teori som har blitt sterkt betvilet.

Epsteins jødiske «madam» Ghislaine Maxwell ble nylig pågrepet, etter å ha holdt seg borte under en lengre tid, blant annet i Israel der hun ble beskyttet av mektige instanser slik som etteretningstjenesten Mossad. Hun mistenkes for å ha vært Epsteins største medhjelper i opprettholdelsen av pedofilringen. Maxwell har forklart seg «ikke skyldig» på seks tiltalepunkter og har blitt holdt varetektsfengslet uten kausjon, da aktoren vurderte at det foreligger en «ekstrem fluktrisiko”.

Twitterbrukeren Techno Fog har lagt opp mange interessante utdrag av de nylige offentliggjorte dokumentene:

Les også:
Den jødiske millionærpedofile Jeffrey Epstein utpekes som Mossadagent i ny bok
Red Ice: Spesialrapport om Jeffrey Epsteins død
FILM: Journalist truet på livet etter å ha gransket Clinton og Pizzagate
#PizzaGate – Hillary og kompani involvert i pedofili-ring?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Morten
Morten
2 år siden

Ekle svin

Espen
Espen
2 år siden

En dag kommer det frem at Pizazagate var sant.

Morten
Morten
2 år siden

Sataniske krefter finnes i maktposisjoner verden over, de må bekjempes med nebb og klør. Det har lenge vært mistanker rundt Clinton familien, og bare vent, snart klarer de ikke å tyste det ned lenger. Og da kommer det frem om den ene og den andre. Podesta brødrene kommer nok i søkelyset igjen, pluss mange andre.

David T
David T
2 år siden

De hører hjemme i fengsel eller den elektriske stol.

Jan-C. Pedersen
2 år siden

Vil anta at de fleste av 1%’erne har en eller flere ganger vært på «besøk» på pedo-øya tli Epstein…