Hjem Nyheter Offisielt 1 400 døde i USA etter vaksinen

Offisielt 1 400 døde i USA etter vaksinen

KORONAVAKSINE Offisielle tall fra den amerikanske helsemyndigheten CDC viser omkring 1 400 dødsfall koblet til vaksiner mot covid-19. Rapporter viser folk som har dødd alt fra noen timer til noen dager etter vaksineringen.

Foto: Pixabay (Public Domain).

Offisielle tall fra Center for Disease Control (CDC), den amerikanske folkehelsemyndigheten, viser at nesten 1 400 personer hittil har dødd med kobling til vaksiner mot covid-19.

Nyheten ble tatt opp av Henrik Palmgren i det amerikanske alternativmediet Red Ice TV, hvor han søker i VAERS-registeret etter dødsfall koblet til koronavaksiner.

VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) er et statlig program for vaksinesikkerhet som drives av myndighetene CDC og Food and Drug Administration (FDA). Når Palmgren undersøker får han nesten 800 treff med rapporter om personer som har dødd som følge av, eller i det minste koblet til vaksiner mot covid-19.

På lørdag fantes det 1 394 dødsfall registrert i det statlige registeret. Når man leser rapportene fremkommer det at alle dødsfall ikke har vært en direkte konsekvens av vaksinen, men har dødd like etter.

I ett tilfelle fremkommer det at en pasient ble syk med covid-19 etter vaksinasjonen, hvilket tros ha vært bidragsgivende årsak til dødsfallet.

I andre tilfeller virker det som at selve vaksinen har vært den avgjørende faktoren. Flere personer har dødd av hjerteinfarkt i forbindelse med vaksinasjonen; noen av dem bare timer etter at de har fått sprøyten. En kvinne kastet opp fire minutter etter å ha fått sprøyten og følte seg dårlig hele ettermiddagen frem til sin død noen timer senere.

I et annet tilfelle klagde en eldre herre på smerter i benet et par timer etter vaksineringen. Like etter ble mannen funnet død i sin seng av personalet på hans eldrehjem.

– 800 dødsfall hittil i USA, det er det offisielle antallet mennesker som har dødd, med kobling til vaksinen, sa Palmgren i TV-sendingen. Han forklarer også at mange av de som dør flere dager etter vaksinasjonen ikke nødvendigvis listes i registeret.

– Man får ikke diskutere dette på plattformer som Facebook eller Youtube eller Instagram eller noe liknende, konstaterer Palmgren.

Det er enda uklart hvor mange av de registrerte dødsfallene som er en direkte konsekvens av vaksineringen, men Palmgren mener at det er oppsiktsvekkende mange som har dødd til nå.