Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Omfattende aktivisme på Bryne

Omfattende aktivisme på Bryne

32
DEL

AKTIVISME Sympatisører fra Rogaland har utført omfattende aktivisme på Bryne. Her kommer en rapport.

Sympatisørene fra Rogaland som tidligere har aksjonert i Sandnes har denne gangen inntatt Bryne. Store mengder plakater ble hengt opp sentralt i byen, på togstasjonen og ved Bryne videregående skole.

Bortsett fra en beruset person som ville filme – uten å lykkes – foregikk aksjonen uten problemer. Hyggelige og interesserte personer kom og slo av en prat. Aksjonen var svært vellykket og Frihetskamp kommer til å rapportere fra Rogaland igjen.

Se bilder fra aksjonen her:


Engasjement

32
Delta i debatten

avatar
10 Comment threads
22 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
Jarl StoltzArnoNordenSkjoldWolfsAngelVestlandet Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Kim

Mektig utført

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg

Underbart.

Andreas H
Andreas H

Herlig!

Thule
Thule

Bra!

Kjell

Veldig bra! Stå på videre

Velden
Velden

Nydelig! Ha et halvt øye på dem om der skulle komme «manipulering» av plakatene. Fant selv noen som hadde rablet «ingen nazister i våre gater» under en plakat. Også, her på jæren så legger vi godt merke til hvilke områder som utmerker seg som ghettoer, var i Kalhammeren her en dag og har før lagt merke til området. Neger foran meg i kassen, neger bak meg i kassen, neger i kassen, negre i butikken, negre utafor butikken, negre som kommer vandrende mot butikken fra andre siden av veien, negre som går av bussen, negre som venter på bussen, neger som… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Disse malplasserte negrene kan best benyttes som ballast på bananbåtene som skal tilbake til Afrika.

Tom

Fantastisk! Stå på videre

Arno
Arno

Dere forsøker å rehabilitere Adolf Hitler??? – Et håpløst foretakende!!! Sannheten om ham er nemlig umulig å komme bort fra: EN UBEKRIVELIG ULYKKE FOR DET TYSKE FOLK og for alle germanere og for alle hvite for den del. Påførte de samme så stor skade at det kanskje ikke er mulig å komme over det. Hans FEIL – sett fra tyskernes side – bl.a. som selvoppnevnt militer leder, er astronomiske. Han samarbeidet med zionistene og han var forutsetningen for at vi i dag har deres forbryterstat som truer verdensfreden og hele kloden med utslettelse. Skam dere hvis dere ikke har kunnskap… Les mer »

Arno
Arno

KONTROLLERT OPOSISJON, skulle der stå.

VLm
VLm

Hitler er et symbol på et verdisett, kontra seiersmaktene og de verdier som fremmes idag. Om han gjorde en militær feil eller ikke spiller en peanøtt-rolle. Jobbet han med zionister? Bevis det, din idiot. Det er pissprat og du er sikkert en jævla jøde selv. Er du NS så hadde du faen ikke kommet her for å trolle om sånt.

007
007

Ser du har brukt VPN for å nedstemme kommentarer.. haha

Vestlandet
Vestlandet
John Doe
John Doe

Gi deg med det tullpratet ditt. Ingen her som biter på denne løgnen.

Thule
Thule

Er det du som har brukt 30 forskjellige IP-addresser til å stemme ned kommentarene i et dusin artikler? Jeg trekker den konklusjonen siden du har +33(rent sammentreff?) på kommentaren din i skrivende stund sammenliknet med dine meningsmotstandere. Kanskje redaksjonen gjorde rett når de på et tidligere tidspunkt midlertidig fjernet stemmesystemet, eller kanskje ikke, siden det synliggjør patetiske forsøk på manipulasjon.

Vestlandet
Vestlandet

Arno: Din kommentar har avslørt din ignoranse. Er du stolt over de 36 «likes» du har fått for denne kommentaren? Skal jeg fortelle akkurat hvor tynn isen du står på er? Du kan ta med deg 100 personer, statsvitere, historikere og andre «eksperter», gjerne også såkalte tidsvitner, så kan vi sikkert få til en offentlig debatt. Nei? Ifølge deg er det jo ikke MÅTE på hvor mye bevis det finnes for Hitler sine grusomme handlinger. Hvorfor ikke bare stille mannsterke til dialog? Så filmer vi det, slik at hele folket kan se akkurat hvor dumme en av partene fremstår!? For… Les mer »

Arno
Arno

Uff, «Vestlandet», et flaut innlegg du her presterer. Du burde være så flau over det at du burde bli sittende der med bøyd hode og grave i navlen din minst en time til. Du aner tydeligvis ikke hva jeg mener om noe, ikke engang klarer du å lese innlegget mitt ovenfor for så å holde deg til det jeg der skriver. Det er 100% riktig alt sammen og ugjendrivelige faktum. Man må være en kunnskapsløs fjortiss for å skrive som du gjør her. If you want another truth: Hitler ble finansiert av jødiske bankierer og med de pengene vant kan… Les mer »

Thule
Thule

Skulle likt å sett noen kilder på de ville påstandene du kommer med.

Arno
Arno

Enda en kunnskapsløs fjortiss? Ja, jeg bare spør.
Hvilke fakta her er det du ikke har sett før?
Hvis du kan engelsk, noe som vel er tvilsomt, er det bare å søke på nettet, og du kan sitte og lese til øynene dine blir store og våte.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg

Kilder Arno, kilder.

Arno
Arno

Begynn f.eks. med å se denne videoen:
David Irving – Zionist Bankers Main Financiers of Hitler
https://www.youtube.com/watch?v=j_R4pqAGv20

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz

David Irving har utvilsomt bidratt til at vi i dag har mye dokumentasjon som utfordrer den versjon av virkeligheten som den 2. verdenskrigs seierherrer har servert oss.

Men David Irving har også tatt seg noen friheter innimellom, og har ikke alltid fremstått som hederligheten selv, for å si det slik … Her er en lengre artikkel av Hadding Scott som er vel verd en gjennomlesning:

https://codoh.com/library/document/4061/

Thule
Thule

Hvorfor skal vi finkjemme internett etter noe som underbygger dine argumenter? Det er jo din oppgave! I ditt første innlegg her skjeller du oss ut, kommer med ville påstander, gir oss en youtube video som referanse og ber oss gjøre resten av arbeidet ditt, for deg, med å underbygge dine argumenter. Hvis du var oppriktig og hadde rent mel i posen hadde du argumentert som en anstendig person, holdt deg for god for personangrep og gitt tydelige kilder og referanser til det du kommer med.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz

Du bruker sterke ord og er tydeligvis overbevist om at du selv besitter den fulle og hele sannhet.

La meg foreslå at du setter deg noe mer inn i historien rundt «finansiering av Hitler» før du igjen tillater deg å «idiotforklare» andre:

Demystification of the Birth and Funding of the NSDAP
https://codoh.com/library/document/3157/?lang=en
The Myth of the Big Business-Nazi Axis
https://codoh.com/library/document/3434/?lang=en
German Big Business and the Rise of Hitler
https://codoh.com/library/document/2219/?lang=en

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz

Angående dette med Hitler og hans angivelige samarbeid med sionister så avviser selv fiendemedia den ideen: http://www.independent.co.uk/news/world/world-history/adolf-hitler-zionism-zionist-nazis-haavara-agreement-ken-livingstone-labour-antisemitism-row-a7009981.html For øvrig så er forståelsen av hva sionisme i dag er, vesentlig forskjellig fra hva man la i begrepet på 1930-tallet. Tillater meg til slutt å sitere fra Mein Kampf: «For a while Zionists try to make the rest of the world believe that the national consciousness of the Jew finds its satisfaction in the creation of a Palestinian state, the Jews again slyly dupe the dumb «Goyim». It doesn’t even enter their heads to build up a Jewish state in Palestine for… Les mer »

Vestlandet
Vestlandet

Det var da veldig så effektive våre motstandere har vært med å få ned antall liker på kommentarfeltet.
Fra +15 til -21 osv!?

Jeg vil nesten gratulere dem med å endelig greie å gjøre noe «bra».
Latterlig..

Vi gir oss aldri og bare den minste motstand øker engasjementet vårt.

Hyll seier!

WolfsAngel
WolfsAngel

La merke til det samme. Hyll Seier! 🙂

NordenSkjold
NordenSkjold

Tydelig at denne aktivisme-aksjonen traff noen svært hardt . Hyll seier !

Velden
Velden

Det klikket vel for noen lærere på Bryne videregående.

Tydeligvis så er der stort behov for mer aktivisme spesielt på den skolen.

Vestlandet
Vestlandet

Helt korrekt! 🙂

Arno
Arno

Vil bare opplyse om at jeg verken har ‘stemt’ på mitt eget , eller andres innlegg i denne tråden. Heller ingen jeg har kontakt med har gjort det.

Anonymsurfer
Anonymsurfer