Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Omfattende banner-aktivisme på «holocaust»-dagen

Omfattende banner-aktivisme på «holocaust»-dagen

26
DEL

AKTIVISME I anledning den internasjonale «holocaust»-dagen gjennomførte Den nordiske motstandsbevegelsen flere aksjoner rundt om i Norge.

Aktivister fra flere steder i landet gjennomførte i helgen en rekke aksjoner rundt om i landet. Dette i anledning den internasjonale «holocaust»-dagen som ble markert på lørdag den 27. januar.

I hovedsak ble bannere med tekster som «Holocaust er en bløff!» satt opp, men flere steder i landet ble det også satt opp plakater. Enkelte steder i landet ble det også tatt i bruk røykgranater og faner.

Samtidig som aksjonene ble gjennomført, og lokket lesere til nettsiden, publiserte Frihetskamp en rekke artikler om holocaust-bløffen. Flere jobbet også med å spre artiklene i kommentarfelt og på sosiale medier.

Artiklene som ble publisert var:

NB! En film fra helgens aksjoner vil bli publisert i løpet av uken.

Se bilder nedenfor:

26
Delta i debatten

avatar
13 Comment threads
13 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
HanneJens-NASJONAL SOSIALISTTommy Nyberg Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Jarl Stoltz
Jarl Stoltz

Dette var virkelig godt jobbet! Omringet av fiender som nærmest kappes i å æreskjelle en (nå sist fra «selveste» justisministeren), står en likefullt standhaftig opp og viker ikke en tomme, for sannheten skal frem koste hva det koste vil!

Dere er i sannhet foregangsmenn til inspirasjon for oss alle!

Alexander Nævdal
Alexander Nævdal

Likte godt den kreative bruken av teikn på det eine banneret «HOLOCAU$T €R €N LØGN».

Heil Siger!

Martin. S
Martin. S

Bra jobba av alle som aksjonerte!
HOLOCAU$T €R €N LØGN!

Regine
Regine

Best.

Andreas H
Andreas H

Nok en herlig aksjon!

Roar
Roar

Sannheten skal frem!

Tom Hauge
Tom Hauge

oy vey 🙂
Bra jobba kamerater! Det var en bra aksjon og en kjekk dag med mange reaksjoner fra folket. Både positive og negative. Uansett setter det tankene i sving hos de fleste. Noe som vil gjøre de med et åpent sinn nysgjerrige på sannheten

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

Slike aksjoner får jødene og deres ærendssvenner til å fråde og skjelve, og vil vekke mange normies til å stille spørsmål og kanskje befri seg fra mytene, løgnene og hjernevasken de har vært utsatt for så altfor lenge. Truth be told!

Kim

Meget bra utført av oss alle

Thor

Oy vey, the goym knows!

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Ansgar Braut
Ansgar Braut

Hvorfor er det bare samfunnets tapere som skriver her? Går til det ekstreme for å få oppmerksomhet. Det skal være ytringsfrihet, men det må også være et ytringsansvar. Det dere skriver er straffbart! Å fornekte jødeutryddelsen er straffbart. Det er uten sammenligning det mest grusomme verden har sett, og det er 100 % dokumentert, ned til hver lille detalj. Men, jeg tror ikke noen gidder å straffeforfølge dere, da normale og oppegående mennesker ikke regner dere for å ha injurierende kraft. Man kan nesten ikke straffe mennesker for å ha en meget liten intelligens, som har et ødelagt liv, som… Les mer »

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg

«Å fornekte jødeutryddelsen er straffbart.»
Det er det inte.
«Det er 100 % dokumentert.»
Det finns inga dokument.

-
-

Det finnes massevis av vitnesbyrd fra overlevende fra konsentrasjonsleirene. Hvorfor lukker dere øynene for dem?

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg

Det finns massevis av vittnen som sier att det aldrig har skett ett organiserat industriellt massmord i koncentrationsleier. Varfør tror du inte på dem? Borde inte forensiska bevis vara avgørande om man ska skuldbelegga en hel ras før all framtid før en så grov anklagelse? Och borde det inte pratas mer om de folkmord man genom omfattande dokumentation och bildbevis faktiskt vet har intreffat och som sker samtidigt som jag skriver denna kommentar? Nedslaktningen av ryssar efter den judiska revolutionen. Turkars slakt av armenier. Amerikaners utrotning av nordamerikas indianer. Judarnas terror i Ukraina som ledde till miljoner døda. Det pågående… Les mer »

Martin. S
Martin. S

Good goyim

NASJONAL SOSIALIST
NASJONAL SOSIALIST

Det er ikke ulovlig å fornekte holocaust i Norge. Allerede der mista du all kredibilitet. Bare vent en generasjon eller to – de yngre som blir født inn i den kvalme verden du og din sort har stelt istand kommer til å se hvor programmerte dere har vært, og de kommer også til å ordne opp i rotet og stille de ansvarlige til veggs. Det er allerede i gang, men din politiske temperaturmåler er så på bærtur at du ikke evner å plukke opp strømningene blandt unge i samfunnet.

Jeg gleder meg.

Regine
Regine

«Samfunnets tapere», typisk moden AFA-retorikk.

Nei, det er ikke straffbart. Krever av diverse grunner mot, ja. Men er ikke jurisisk straffbart.

Du har åpenbart forvekslet historisk fiksjon med historisk dokumentar/sakprosa.

Resten av kommentaren din er bare mer av den nevnte AFA-retorikken. Kan dere ikke bli litt mer kreative? Dette er så uutfordrende og kjedelig…

Jens
Jens

Kreative vinklinger er det dere som står for, der må nok vi andre innse at dere er bedre. Vi liker fakta best.

Alexander Nævdal
Alexander Nævdal

«…bare samfunnets tapere som skriver her?» Du skreiv jo sjølv her…

Anonymsurfer
Anonymsurfer

«Samfunnets taperel definert av hvem? «Vinnere» som Trond Giske? Eller hva med moro-mannen Jimmy Savile, som ble ansett som en høyt respektert «vinner» i hele sin levetid av den etablerte pk-eliten.

– Nei ta deg en kosher jødekake bakt i gassovn, herr Ansgar. Din IQ er sikkert lavere enn gjennomsnitts somalieren. Lol!

Jens
Jens

Og allikevel vil det være ganske mye høyere IQ enn deg.
L
O
L

Hanne
Hanne

Det er ikke ulovlig å mene at holocaust er en bløff. Tror du burde gå tilbake på skolebenken å lese Norges lover en gang til.

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Du er søppel sammenlignet med somaliere Jens. Lol!

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Jens/Ansgar = Limmy.

Hanne
Hanne

Herlig å se så mange flotte aksjoner. Godt jobbet alle sammen. 🙂