Hjem Nyheter Globalt Omfattende kartlegging av Antifaaktivister i Portland, USA

Omfattende kartlegging av Antifaaktivister i Portland, USA

VENSTREEKSTREMISME Alternative journalister og amatørforskere kartlegger Antifaterrorister og venstreekstremister i Oregon. Nettverket går hele veien opp til Demokratenes politiske elite i hovedstaden Portland.

Amatøretterforskere utvikler nettverkskart over navngitte venstreekstremister. Utrederne kobler ytterligere personopplysninger til de enkelte navnene som lagres i databaser. Kopier av disse slettes raskt fra ulike skytjenester.

I løpet av høsten har amatøretterforskere i den amerikanske staten Oregon bedrevet såkalt «wardriving» for å kartlegge nettverket til Antifaterrorister og venstreekstremister i og rundt statens hovedstad Portland.

Wardriving er å kjøre omkring med en bil og med en smarttelefon eller bærbar pc lete etter trådløse nettverk, og deretter avlese aktiviteten i disse WiFi-nettverk. Også GPS-funksjonen i den mobile enheten blir anvendt.

Termen wardriving har ingenting med krig å gjøre, men en term hentet fra en Hollywoodfilm.

At Portland er fokus for etterforskingen kommer av at denne byen har vært befestet av venstreekstremister i lang tid og har rykte på seg for å ha en stor befolkning degenererte folk som rent allment omfavner en kulturmarxistisk og samfunnsødeleggende livsstil.

Om Portland som kulturmarxistisk base har Nordfronts Simon Holmqvist og Den nordiske motstandsbevegelsens Robert Eklund snakket om i Studio Bothnia, da de også presenterte den jødiske tv-serien Portlandia fra 2011, der det skøyes om byens mange kulturmarxister.

Fortløpende undersøkelse

Resultatet av denne og relaterte undersøkelser som fortløpende publiseres og diskuteres på internettforum, bedømmes av kartleggerne selv for å være «ekstremt interessante». I det minste er de såpass interessante at leserne merker at de ikke kan dele materialet fra de mest anvendte diskusjonsforumene på de store sosiale mediene, som Facebook.

Man har hittil kartlagt mer enn 8 632 individer som opererer innen alle områdene til Antifas aktiviteter; alt fra planlegging og utførelse av ordensforstyrrelser og opprør, til å håndtere finansiering av aktivitetene, opprørsutrustning og juridiske etterspill i form av advokater og kausjonister for arresterte kriminelle kommunister.

Kartene over de sosiale nettverkene inndeles i ulike nivåer, der k=3 identifiserer de individene som har sterkest koblinger og mest relatert kommunikasjon innen det større nettverket. Disse utgjør de sosialt mest sammenkoblede individene i Portlands Antifa, og samtidig hvilke som er av størst interesse å undersøke.

Internett-teknologiselskapene masseraderer de store databasene – som lenker til de individuelle navnene – som lastes opp på diverse filhotell og skyservere.

Dette kan gjøre det vanskelig for den enkelte som selv vil undersøke hvem som er hvem i Portlands venstreekstreme nettverk.

Det venstreekstreme nettverket Antifa inkluderer, akkurat som i Sverige, en hel del offentlige tjenestefolk innenfor stat og delstat i Oregon. Det gjelder blant annet statsrådet, aktorer, og borgermesterkontoret.

Jødene Adam Rothstein og Caroline Gauld (som er gift med svenske Johan Victorin lengst t h). Caroline er en av initiativtakerne til Rose City Antifa, Michigan. Johan har hjulpet til med å importere europeisk Antifaterrorisme til USA.

Initiativtakerne til undersøkelsen forteller at nettverket sprer seg langt utenfor Oregon. Det handler om et føderalt nettverk som dessuten strekker seg langt ut i verden, trolig internasjonalt.

Jøden Adam Rothstein organiserer opptøyer som Antifa-aktivister senere utfører.

Nicholas Cifuni er en av de som håndterer kommende Antifa-aktivister i Portland-området ved å utruste og trene de.

I valget i USA den tredje november – for det meste kalt presidentvalget – vant Demokratenes Shemia Fagan statssekretærposten i Oregon med 52 prosent av stemmene, mot den tidligere statssekretæren fra Salem, Kim Thatcher, som fikk 42 prosent av stemmene. Shemia Fagan tilhører også Antifa-nettverket i Oregon.

Oregons nye statssekretær, demokraten Shemia Fagan, finnes i Oregons Antifa-nettverk.

Applisering av matematiske beregninger ved hjelp av blant annet Benfords lov blir for tilfellet flittig anvendt, i det minste av amatøretterforskere, for å måle om ulike vinnere i valget rundt om i USA, inklusivt presidentposten, har vunnet ved hjelp av valgfusk.

Slike beregninger kan vise til at demokraten Joe Biden har vunnet folkets stemmer i presidentvalget gjennom omfattende valgfusk. Også en del kandidater til senatet har ved slike beregninger vunnet sine regionale valg ved valgfusk.

Om Shemia Fagan vant ved valgfusk er ikke kartlagt. Men den pågående kartleggingen av venstreekstremismen har potensiale til å bli av betydelse for det politiske eller sosiale miljøet i Oregon.

Les også:
Dagens video: Antifa – en voldelig jødisk organisasjon
Antifa: Media-støttede terrorister
Venstreekstremisme