Hjem Verdensanskuelse Jødespørsmålet Omskjæringsforbud – «den verste trussel mot Danmarks jøder siden andre verdenskrig»

Omskjæringsforbud – «den verste trussel mot Danmarks jøder siden andre verdenskrig»

11

BARNEMISHANDLING Danmarks Folketing skal diskutere ett lovforslag om forbud av ikke-medisinsk omskjæring av guttebarn.

Amazon fikk massiv kritikk da de i 2017 solgte omskjæringsett som var ment å brukes til å trene seg opp på det å selv utføre omskjæring av små guttebarn.

Henri Goldstein, den jødiske lederen i Danmark, sier ifølge The Jerusalem Post at det danske lovforslaget om å forby omskjæring av guttebarn, er den «verste trusselen mot landets jødiske befolkning siden andre verdenskrig.»

Ifølge den jødiske kulturen skal jødiske guttebarn omskjæres på deres åttende levedag. Ritualet kalles brit milah.

Les: Dagens video: Jødisk omskjæring

Lovforslaget ble fremlagt i august av den tidligere danske innenriksministeren og nåværende lederen for det verdiliberale partiet Fremad, Simon Emil Ammitzboll-Bille.

På Twitter har Ammitzboll-Bille skrevet at han vil ha en nedre 18-årsgrense for omskjæringer av gutter.

Jeg mener at det ikke skal være lovlig å skjære små gutter i forbindelse med et gammelt, religiøst rituale. Det er min prinsippfaste holdning. At en persons kropp tilhører dem og at unge menn skal få bestemme om de vil bli omskåret. Det er derfor jeg er for å innføre en aldersgrense på 18 år for ikke-medisinsk omskjæring.

Jøder og muslimer betrakter lemlesting av små barn som en grunnleggende religiøs frihet for de voksne. Ifølge Jerusalem Post har det forekommet flere forsøk på å forby omskjæring av barn i Europa, men motarbeidet av jødisk makt. Og de som støtter slik «antisemittisme» kommer fra flere ulike hold, skriver den jødiske avisen: «Liberale som hevder at individuell frihet skal gjelde og høyreekstremister som hevder at de vil forsvare sin lokale kultur.»

Rabbineren Yitzi Loewenthal som er sendebud for den jødiske sekten Chabad i Danmark, sier til Jewish Telegraphic Agency at det styrende sosialdemokratiske partiet ennå ikke har uttalt hvordan de kommer til å stemme i spørsmålet.

– Men det finnes en risiko for at [loven] går igjennom, så dette er riktig alvorlig, sier Loewenthal.

I 2017 la FRP frem et vedtak på landsmøtet om å forby omskjæring av barn, men ble stoppet av Siv Jensen etter at hun fikk besøk av en rekke jødiske ledere i Europa, på sitt kontor i Finansdepartementet.

I 2018 ble det fremmet et lignende lovforslag på Island, men loven ble forkastet etter jødisk press fra hele verden. Den jødiske lobby- og forfølgelsesorganisasjonen Anti-Defamation League med hovedsete i USA, truet med å terrorstemple hele Island om loven gikk gjennom.

Henri Goldstein har i Danmark lenge argumentert for at jødenes lemlesting av små barn overhodet ikke får røres ved av de danske myndigheter.

Hvorvidt barnevernet tar grep i saken er ennå uvisst.

Les også:
Jødiske ledere avla Siv Jensen besøk
Dagens video: «Det er et triks, vi bruker det alltid»
Ervin Kohn: – Slakteloven er antisemittisk

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
11 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anders (Nordland)
Anders (Nordland)
2 år siden

Syke forbanna jævler

Moderne kjetter
Moderne kjetter
2 år siden

Lemlestelse av kjønnsorganer er noe vi ikke bedriver i Europa. Vi har all rett til å slå kraftig ned på dette – og det vil være taktisk riktig av oss. La jødene avsløre seg selv når de krever sin rett til å begå bestialske overgrep mot spedbarn.

Det er heller ikke vanskelig å forstå hvorfor denne styggedommen praktiseres: Det handler om å gi jødiske gutter et kollektivt traume, et merke for livet som skiller dem fra «goyim», og som gjør dem lojale til sin egen gruppe. Gruppelojaliteten skal støpes fast.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Typisk nok har en her i landet vært mest opptatt av omskjæring av småjenter, som er ille nok, selvsagt. Men det har på et vis dreid seg om «kulturell praksis» i en del nordafrikanske land, for det meste. Omskjæring av gutter(the cut), er en jødisk praksis og skal ifølge toraen utføres den 8.dag, mens muslimsk omskjæring helst skjer før puberteten. I USA har det vært vanlig å omskjære gutter i stort omfang, fordi det angivelig gir helsemessig gevinst(?). Uansett; å skjære i friske barns kjønnsdeler er en avskyelig og frastøtende praksis, og bør utvetydig forbys. Gevinsten er kanskje å bli… Les mer »

Espen
Espen
2 år siden

den «verste trusselen mot landets jødiske befolkning siden andre verdenskrig.»

Hahaha, er det ikke så jævla typisk jøder å overdrive maksimalt og fremstille seg som offer.

H.L
H.L
2 år siden

Syke folk. Barnemishandling forkledd som religiøs skikk. Hvor er barnevernet?

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Jødisk omskjæring er hakk mer bisarr enn muslimsk omskjæring, men sionistene som forbanner muslimsk omskjæring er dog helt stille når det kommer til jødisk omskjæring, som alt annet jødisk.

Ikke bare lemlester de i et spedbarns penis, men praksisen metzitzah b’peh er også slik at den jødiske mohel, etter å ha kuttet av del av penisen til guttebarnet, tar penisen i munnen og suger den for blod (!!!).

https://www.frihetskamp.net/dagens-video-jodisk-omskjaering/

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden
G.Johansen
G.Johansen
2 år siden

Barnemishandling er barnemishandling!!! Hvorfor er det i det hele tatt et spørsmål om man skal forby det eller ei?????

David T
David T
2 år siden

Skal man tillate pedofili i Europa også bare fordi det i noen søppelkulturer er tillat? Vekk med faenskapet, ut av Europa!

Håkon
Håkon
2 år siden

Blod offring til Moloch.

Håkon
Håkon
2 år siden

Jeg ble akkurat nå, banned fra Messenger i 3 dager, for å ha sendt et meme fra «google bilder» av Brit Milah ritualet i en privat melding til en slektning.