Hjem Nyheter Europa Onaniundervisning for småbarn stoppes i Polen – fordømmes av EU

Onaniundervisning for småbarn stoppes i Polen – fordømmes av EU

9

KULTURMARXISME Polen stopper liberal seksualundervisning for barn da de blant annet ikke vil lære småbarn om onani. EU-parlamentet fordømmer derfor Polen som påstås ikke leve opp til «menneskerettighetene».

Eksperter som i løpet av to workshops utformet rammeverket for seksualundervisning i EU, der småbarn skal lære å onanere. Foto: Federal Centre for Health Education.

Verdens helseorganisasjon (WHO) presenterte i 2010 et rammeverk for seksualundervisning hvor de anbefaler hvordan undervisningen for barn bør foregå i Tyskland og Europa.

Rammeverket er tenkt å fungere som retningslinjer for helsemyndigheter og beslutningstakere i Europa.

I rammeverket, som heter Standards for Sexuality Education in Europe, anbefales det at småbarn som er 0–4 år skal læres om «onani i tidlig barndom» og det finnes også forslag om hvordan man kan hjelpe barna å forstå: «den ubevisste eller naturlige måten å lære bort og lære seg om seksualitet kan kompletteres gjennom en aktiv måte å lære ut og informere».

For å stoppe onaniundervisningen for småbarn samlet initiativtakeren Pro-Prawo do Życia (for rett til livet) inn 265 000 underskrifter til underskriftsinnsamlingen «Stopp pedofili». Dermed ble forslaget tatt opp til debatt og den 13. oktober ble det vedtatt i det polske parlamentet.

Beslutningen gjør at en person som i forbindelse med yrkesutøvelse oppfordrer eller propaganderer at en mindreårig skal ha samleie eller annen seksuell aktivitet risikerer opp til tre års fengsel.

Polens beslutning opprørte EU-parlamentet hvor 471 EU-parlamentarikere den 21. oktober stemte for å fordømme det polske standpunktet, da de mener at det bryter mot «menneskerettighetene».

I en protest skriver EU-parlamentarikerne:

Seksuell helse er fundamentalt for den generelle helsen og velværet til individer, par og familier, den sosiale og økonomiske utviklingen av samfunn og land, og tilgangen til god helse, inkludert seksuell og reproduktiv helse, er en menneskerettighet.

I EUs retningslinjer understrekes også betydningen av seksualundervisning, spesielt for jenter og «unge LHBT-personer», som tros blir «spesielt påvirket av ikkelikestilte kjønnsnormer og mest såret av mangelen på seksualundervisning».

Den polske regjeringen slår dog fast at lovforslaget er til for å beskytte småbarn mot pedofili og understreker at øvrig seksualundervisning ikke kommer til å påvirkes.

– Denne loven handler ikke om noen problemer med utdannelse. Den forhindrer propagandering av pedofili, sier Beata Kempa, representant for Lov og rettferdighet.

Liberal seksualundervisning forekommer også i England, hvor seks-åringer har fått råd på skolen om å røre sine kjønnsorganer «i sengen og i dusjen», hvilket har fått foreldre til å protestere mot seksualisering av småbarn.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roar
Roar
2 år siden

Småbarn 0-4 år har ingen behov for å lære om onani! Bare det å komme opp med noe slikt er direkte sykt, like sykt som når venstreorienterte kulturmarxister foreslo puleleker i barnehagen! Det er tydelig at verdenssamfunnet bør ta en real oppvask med å få fjernet pedofile fra maktposisjoner og plassere dem der de hører hjemme …. I FENGSEL! Eller grava!

Espen
Espen
2 år siden

Bra Polen! Og til ##### med EU!

JudasGarSviker
JudasGarSviker
2 år siden

Øst Europa viser vei. Det neste blir forhåpentligvis å henrette disse pedoene som forsøker å ødelegge barna våre.

Steinar
Steinar
2 år siden

Polen, og mange andre slaviske land går frem som gode forbilder ved å ikke gjøre knefall for EU og verdensjødedommen.

Hans-Simon
2 år siden

Legg merke til fotografiet av «ekspertpanelet» – 16 kvinner, og 4 menn, om jeg har talt riktig. Kvinnene er mye mer imøtekommende og påvirkelige for jødisk subversjon og jødisk «psykologi», som helt fra Freud og Reichs dager har propagandert for barneseksualiteten, og ikke legger vekt på å BESKYTTE barn mot velmenende informasjon/undervisning, som for mange barn virker som forføring, og som visker ut skillelinjene mellom voksen seksualitet, som tjener forplantningen, og barnlig nysgjerrighet. I særdeleshet er det skadelig og moralsk forkastelig å utsette barn for transer og freaks, som underholdning og normalisering.

Marius
Marius
2 år siden

Polen er en av få gjenværende nasjoner i Europa med verdigheten i behold. Hyll!

Morten
Morten
2 år siden

«Seksuell helse er fundamentalt for den generelle helsen og velværet til individer….bla,bla,bla…» Skal si de pakker det fint inn, akkurat som om småbarn fra 0-4 år blir utsatt for helseskade om ikke tvilsomme voksne lærer dem å onanere. Fy faen altså, det er til å spy av!

Torleif Dahl
2 år siden

Det er høyst betenkelig at personer som deriverer nytelse fra seksuelle fetisjer som involverer små barn, samtidig innehar overordnede roller som lærer, rektor eller i utformingen av standarder hvor de får satt disse fantasiene ut i livet. Jeg vil ikke ha en slik person som sjef, langt mindre i nasjonale styrende organer. Den norske regjering må straks kutte alle bånd med EU, hvis dens medlemmer eier den minste skam i livet.

Det eneste som er verre enn en folkeforræder, er en pedofil folkeforræder.

trackback
10 måneder siden

[…] mot Ungarn – nektes av UEFA Polen: «LHBT-bevegelsen er en utenlandsk trussel» Onaniundervisning for småbarn stoppes i Polen – fordømmes av EU Hva er homolobbyen og hvorfor skal den […]