Hjem Nyheter Ønsker å klassifisere AFA som terroristgruppe

Ønsker å klassifisere AFA som terroristgruppe

3

USA En underskriftskampanje ble startet etter opptøyene i Charlottesville der AFA nok en gang var drivkraften bak de voldelige opptøyer som utspant seg.

I skrivende stund har over 250 000 personer skrevet under på en underskriftskampanje som krever at den venstreekstreme gruppen AFA (Antifacistisk Aksjon) skal klassifiseres som en terroristgruppe. Dette som følge av opptøyene i Charlottesville, der AFA nok en gang viste seg å være drivkraften bak voldelighetene som utspant seg.

AFA har i flere år stått bak en rekke voldelige opptøyer og voldsepisoder mot politiske motstandere, og har ikke minst flere liv på samvittigheten. Ved siden av dette driver AFA med blant annet kartlegging av privatpersoner med påfølgende uthengning, trakassering og terrorisering, samt vandalisme og skadegjørelse. Nå mobiliseres det mot AFA og en underskriftskampanje er startet i USA, som på bare tre dager hadde nådd kravet på 100 000 underskrifter som kreves for å få et formelt svar fra presidenten.

Kilde:
 Formally recognize AntiFa as a terrorist organization

 

 

 

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Velden
Velden
5 år siden

Jeg liker det og vil si det var på tide, men det er farlig utvikling. Vi.. trenger ikke å ha det slik.

Roar
Roar
5 år siden

Ja, det er ikke mye den rød pressen skriver negativt om disse røde pøbler.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Det eneste Antifa driver på med er å prøve å hindre Alt-Right i å demonstrere og formidle informasjon, ikke å slåss mot storkapitalen og globaliseringen som de angivelig har som formål. Det er tilsvarende grupperinger som får politiet til å nekte nasjonalister å demonstrere fredelig i Norge, i «frykt for uro». Og bak dem står den pengemektige jøden Soros og andre undergravere av vestlige samfunn og den hvite rase.