Hjem Nyheter Norge Oppdatering av Frihetskamp

Oppdatering av Frihetskamp

2

FRIHETSKAMP Frihetskamp har fått en visuell oppdatering.

Som våre faste lesere har merket har Frihetskamp fått en visuell overhaling med blant annet ny forside med nye farger.

Vårt mål med den nye forsiden har vært å gjøre den mer leservennlig og mer levende. Den skal også være mer leservennlig på mobil, som har sin egen optimaliserte forside.

Den nye forsiden har et større fokus på nyheter, og hovedområdet kan bli oppdatert hyppigere uten at dypere artikler blir presset bort med nyhetsstrømmen. Disse har også fått sitt eget område, nederst på siden.

Historiske artikler har nå en egen rad, hvor dagens artikkel alltid vises ved siden av tre tilfeldige artikler. Frihetskamp har et stort arkiv med artikler om nordisk, europeisk og verdenshistorie som alltid får nye lesere når de republiseres og kommer på forsiden. Denne endringen vil gjøre at man får tre nye artikler hver gang man besøker Frihetskamp og vil gjøre de historiske artiklene mer tilgjengelig for nye lesere.

En annen endring som ble gjort allerede på søndag var at seksjonen for kamprapporter ble flyttet til Den nordiske motstandsbevegelsens norske organisasjonsside Motstandsbevegelsen.org. Bakgrunnen for dette var som Haakon Forwald skrev i sin rapport om Aktivistdagene 2019 at Motstandsbevegelsen.org skal være organisasjonens offisielle røst til folket, mens Frihetskamp skal fokusere blant annet på nyheter.

Disse endringene er ikke hamret i stein, og vi vil fortsette å justere og prøve nye ting for å øke brukervennligheten. Redaksjonen mottar gjerne ros eller kritikk, som kan sendes til oss på e-post eller i kommentarfeltet nedenfor.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
3 år siden

Ett flott jobb Martin.
Nytt men ändå som att komma hem.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Gratulerer med nytt «ansikt»! Det ser tiltalende ut, og mere oversiktlig for leserne. Jeg er «fast» leser, og gleder meg over all fremgang for den nasjonale politikken. Som «identitær kristen» setter jeg også pris på takhøyden i kommentarfeltet. Det må være plass til alle som ønsker en nasjonal kursendring, bort fra multikultur og «berikelse» fra invadører og analister.