Hjem Nyheter Oppfordrer til vold mot nasjonalister i musikkvideo

Oppfordrer til vold mot nasjonalister i musikkvideo

3

USA Et amerikansk metallband oppfordrer til vold mot sine meningsmotstandere i en musikkvideo som nylig ble sluppet på YouTube.

Det amerikanske metallbandet Stray From The Path har nylig sluppet en musikkvideo til deres låt «Goodnight Alt-Right» som viser hvordan en nasjonalist blir slått ned med et våpen og kidnappet fra sitt hjem før han blir brutalt torturert.

Nasjonalisten, som bærer en rød caps lik den mange Donald Trump-tilhengere bærer, får på slutten av mishandlingen et hakekors tatovert inn i pannen. I musikkvideoen vises det flere bilder av den amerikanske nasjonalisten Richard Spencer, samtidig som det i teksten gjøres flere referanser til episoden da Spencer tidligere i år ble overfalt på åpen gate.

Men det voldsforherligende og anti-hvite budskapet ser ikke ut til å falle i smak hos de over 200 000 som i skrivende stund har sett videoen. Omkring 90 prosent har gitt den tommel ned og kommentarfeltet er dominert av kritikk og latterliggjørelse av bandet.

LES OGSÅ:
Nasjonalist angrepet under TV-intervju

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
trackback
5 år siden

[…] Källa: Oppfordrer til vold mot nasjonalister i musikkvideo […]

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Med 31 300 dislikes så kan man trygt si at folk ikke er enig med filmens budskap

Velden
Velden
5 år siden

Der er så mye galt med tankegangen til venstreekstremistene en vet ikke hvor en skal begynne. Her vil jeg nevne; Det er flott hvordan de viser sin respekt for demokratiet de ellers forguder og ikke er i stand til å se alternativer for.