Hjem Nyheter Opplysninger: Opprørsstøttere i USA finansieres av Soros – og skattebetalerne

Opplysninger: Opprørsstøttere i USA finansieres av Soros – og skattebetalerne

5

USA Gravende journalister mener at ulike bevegelser som støtter raseopptøyene i landet finansieres av George Soros samt med skattemidler.

Illustrasjonsbilde: George Soros / Raseopptøyer i Ferguson 2015.

PJmedia har skrevet om de mektige finansielle kreftene bak ulike agitatorer for de aktuelle raseopptøyene i USA. Artikkelen bekrefter ikke bare ryktene om at hovedparten av midlene kommer fra George Soros’ Open Society Foundation – akkurat som under opptøyene i 2015 – men avslører også at en stor del av bevilgningene i dag er skattefinanisierte.

Blant annet skriver de om den Madison-baserte ideelle organisasjonen Freedom Inc som har en venstreradikal retning og oppgir at de virker for minoriteters gruppeinteresser. Man tar for eksempel til orde for løslatelsen av samtlige afroamerikanere fra fengsler samt tilbakekallelsen av alle bevilgninger til politimyndigheten.

Vedrørende de aktuelle opptøyene kommenterer lederen for Freedom Inc at «alle aksjoner mot rasistisk vold fra staten er berettigede».

– Slutt å drepe svarte og vinduene dine forblir uknuste, skal Monica Adams, assisterende sjef for Freedom Inc, ha uttalt i en kommentar i forbindelse med at hun ledet tredje dag av protester i delstatens hovedstad Minneapolis på mandag.

Men hvor kommer finansieringen som kreves for at en gruppe som denne skal kunne gjennomføre sin agenda fra? En hel del penger viser seg å komme fra vanlige skattebetalere.

Daniel Bice fra the Milwaukie Journal-Sentinel rapporterer nå at organisasjonen har mottatt bevilgninger fra Wisconsins justisdepartement.

Bice viser at delstaten Wisconsin de siste fem årene har bekostet kontrakter og bevilgninger til Freedom Inc verdt 3,6 millioner dollar. Riksadvokat Josh Kaul samt guvernør Tony Evers viser seg å være særskilt innblandet i håndteringen.

En organisasjon som generøst har bidratt til Freedom Inc er Borealis Philantropy, som i januar presenterte virksomheten som drives av en annen organisasjon man støtter, nemlig BLMF, the Black Led Movement Fund.

I beskrivelsen skildres et omfattende nettverk av «svart-ledede organisasjoner» og «organisasjoner som utfører viktig arbeid for svarte grupper» som BLMF mottar støtte fra Goerge Soros’ Open Society Foundation.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

At «filantropen»(storjøden) Soros står bak subversive, opposisjonelle og revolusjonære grupper er ikke noe nytt. BLM, Femen, Pussy Riot, Greta Thunberg er bare noen eksempler. At også skattebetalerne er med å finansiere opprør, ruteknusing, brannstiftelser, plyndring og voldsverk er mindre kjent, men politikerne gjør hva de vil med offentlige midler. I Norge mottar Antirasistisk senter og andre grupperinger statsbevilgninger for å sverte og rakke ned på nordmenn og -kvinner som ønsker å bevare Norge for etniske nordmenn.

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Nok en gang finansiert av jøden Soros.

von List
von List
2 år siden

«Den jødiske terroristen».

Gjermund
2 år siden

Det er vel ingen tvil om at mektige destruktive krefter står bak!

Heimdal
2 år siden

Den nå 89 år gamle Schwartz György (George Soros) er også storfinansierer av terrororganisasjonen Antifa verden over. Der villedete ungdommer, godt voksne og ikke-vestlige «flyktninger» utfører voldelige samfunnsattentat i byer og terrorangrep på individer for å få gjennom målene til en multimilliardær storkapitalist, som bærer et enormt hat mot vår vestlige sivilisasjon og det europeiske folk.