Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Opplysningsarbeid rundt jødisk omskjæring og pan-nordisk aksjon på Yom Kippur

Opplysningsarbeid rundt jødisk omskjæring og pan-nordisk aksjon på Yom Kippur

55

AKTIVISME Den nordiske motstandsbevegelsen i Norge har gjennomført en hel uke med opplysningsarbeid rundt jødisk omskjæring, avsluttet med en pan-nordisk aksjon på den jødiske helligdagen Yom Kippur.

Den nordiske motstandsbevegelsen i Norge har gjennomført en uke med opplysningsarbeid rundt jødisk omskjæring, brit milah, og praksisen metzitzah b’peh hvor den jødiske mohel etter omskjæring av det 8 dager gamle spedbarnet tar barnets penis i munnen og suger den for blod. En grotesk virksomhet som Den nordiske motstandsbevegelsen mener må forbys.

Les: Dagens video: Jødisk omskjæring

I Norden har det blitt aksjonert i flere ulike byer hvor informative plakater i ulike størrelser har blitt hengt opp på passende steder. Det har også blitt anvendt snakkebobler som informerer omkring jødisk omskjæring av spedbarn.

Ukens siste dag – som var den jødiske helligdagen Yom Kippur – ble det i Norge gjennomført en kreativ aksjon mot omskjæring der man hadde satt ut noe som skulle ligne et operasjonsbord hvor omskjæring hadde funnet sted. På bakken rundt ble det lagt plakater som informerte om at omskjæring er barnemishandling.

Det ble også i Norden informert via plakater hvorfor jødene feirer Yom Kippur:

I dag feirer jødene Yom Kippur, en høytid,hvor de blant annet svinger en
levende høne over hodet, mens de ber deres
Gud om forlatelse for alle løgner og bedrageri
som de kommer til å begå i løpet av det kommende år.

Se bilder fra Vestlandet:

Aksjon mot jødisk kjønnslemlestelse av spedbarn utenfor Haukeland sykehus.
Snakkebobler ble også tatt i bruk.
Se bilder fra Østlandet:

På Østlandet stilte Motstandsbevegelsen seg opp foran den jødiske synagoge.
Den jødiske synagoge i Oslo.
Etter en halvtime kom politiet og bad Motstandsbevegelsen flytte seg 40 meter lenger ned i gaten da jøder følte seg krenket av opplysningsarbeidet.

En jøde som presenterte seg som Adam tar frem penisen og forteller at han jobber med barn.
Motstandsbevegelsen aksjonerte utenfor den israelske ambassade.
Politi og PST dukket opp mannsterke etter 45 minutter og aktivistene ble anholdt, men sluppet løs etter en liten stund da politiet ikke fant noe ulovlig. Aktiviteten fortsatte.

Snakkebobler ble også anvendt.

Se bilder fra Sørlandet:

Store mengder plakater ble hengt opp i flere forskjellige byer.

Se bilder fra Sverige:

Offentlig aktivisme utenfor synagogen i Norrköping.

Offentlig flyvebladsutdeling i Helsingborg sentrum.

Les om de svenske aksjonene HER.

Se bilder fra Danmark:

Plakater i København.

Randers Nord.

Les mer om de danske aksjonene HER.

Se bilder fra Island

Reykjavik.

Les mer om de islandske aksjonene HER.

Lytt til den norske podkasten Hold Fanen Høyt! som tar opp emnet jødisk omskjæring:
Listen to «Hold Fanen Høyt! #24 – Nordendagene, omskjæring og de personlige argumentene» on Spreaker.

Engasjer deg du også! Søk medlemskap i Den nordiske motstandsbevegelsen HER.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
55 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Heimdal
2 år siden

Bra markering og aksjoner! Det bordet der var virkelig hammeren på spikeren!

H.L
H.L
2 år siden

Jævla bra aksjonert! Fortsett slik.

Sverre Holm
Sverre Holm
2 år siden

Det er kun fanatiske filosemitter som tilber jøder som om de skulle være guder som forsvarer noe så horribelt som brit milah og metzitzah b’peh. Og folk som har blitt lurt av jødenes offerkofte. Bra jobbet alle sammen.

Steinar
Steinar
Svar til  Sverre Holm
2 år siden
Vegard M
Vegard M
Svar til  Sverre Holm
2 år siden

Nei, nå må dere slutte med dette jødehatet. Det er da en menneskerett å suge på skamferte babypeniser. Antisemitter!

N.S
N.S
Svar til  Vegard M
2 år siden

Haha

Nordboer
Nordboer
2 år siden

????

Steinar
Steinar
2 år siden

Det er ikke opp til voksne å bestemme om et barn skal omskjæres. Og her er det 8 dager gamle spedbarn, de er ikke i stand til å si hverken ja eller nei om de vil omskjæres. Det bør forbys, settes aldersgrensen 18 år da de er istand til å selv vite hva de går med på og risikerer ved en omskjæring.

Richard
2 år siden

Man kan iblant føle det slik at enkelte av disse man møter på slike aksjoner er betalte skuespillere som har oppdrag om å oppføre seg så upassende og degenerert som mulig fremfor kamera. Sannheten er at dette er hverdagslige tilstander som jeg vil mene at man har plikt å både belyse og bekjempe.

Bra jobba allesammen med eksponering av det dem helst vil holde vekk fra rampelyset.

H.L
H.L
Svar til  Richard
2 år siden

Ja fy faen. Den jøden som viser frem pikken sin skulle dere ha slått inn nesa på. Bekymringsverdig at han jobber med barn.

H.L
H.L
2 år siden

Burde forøvrig lagt til i artikkelen avsnittet fra Hold Fanen Høyt da det snakkes om jødisk omskjæring. https://www.frihetskamp.net/hold-fanen-hoyt-24-nordendagene-omskjaering-og-de-personlige-argumentene/

Morten
Morten
2 år siden

Veldig bra jobbet, viktig å belyse slik barnemishandling.

Steinar
Steinar
2 år siden

Når folk hører at jødene suger blod av penisen til spedbarn så tror de det ikke. Det er så hinsides galskap at folk tror det ikke kan være sant. Men søk det opp liksom og se selv.

https://www.frihetskamp.net/dagens-video-jodisk-omskjaering/

Natalie
Natalie
Svar til  Steinar
2 år siden

Hei Steinar. Æsj dette er da hets og hat som jeg ville ledd sv om det ikke var et farlig hat. …Jeg trodde heller ikke på dette selvom jeg er oppvokst i utkanten av Norges miniatyriske jødiske miljø. Jeg har en bestefar, en far, 2 brødre, 2 onkler og 6 fettere som alle er omskjert uten komplikasjoner. Ritualet dere kritiserer er utdaterte og muligens fra en tid hvor dette på en primitiv måte bruktes for å desinfisere såret og som selvfølgelig ikke er sexuelt. Jeg ser det som en skivebom å forsøke terge de få holochaust overlevende sine familier, flyktninger… Les mer »

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Natalie
2 år siden

Du er flink til å hyle om hets og hat Natalie, og ikke minst bagatellisere og påstå at det bare var noe som fant sted i oldtiden. Mener du på ramme alvor at det å opplyse om noe så bisarr som metzitzah b’peh er «et farlig hat», at metzitzah b’peh ikke lenger praktiseres, og at det å ta et spedbarns penis i munnen ikke er pedofili? Du skyter deg selv i foten ved å forsøke å fremstille barnemishandlere som offer for hat og samtidig påstå at det ikke lenger praktiseres metzitzah b’peh, samt bagatellisere det å ta spedbarns penis i… Les mer »

Gjallarhorn
Gjallarhorn
Svar til  Natalie
2 år siden

«bosatt seg i Australia for å komme lengst mulig bort fra jødehatet i Europa» Haha, hør på dette tullet. Akkurat som om jøder og deres ondskap var mindre populært i Australia. «vestlig juss som faktisk er basert på jødisk kultur via Jesus som var jøde» Er du full? Om vestlig juss er baser på jødisk kultur så forklarer det vel hvorfor sededlighetsforbrytelser og pedofili ikke straffes hardere. «Tenker dere i frihetskamp over hvordan dere klarer å preservere et slikt hat som nazismen bragte og gulpe det opp på jøders helligdag?» Oy vey, beklager at vi forstyrret dyreplageriet ved å informere… Les mer »

Grim
2 år siden

Vel blåst demo!

N.S
N.S
2 år siden

Å kutte av del av penisen til spedbarn uten bedøvelse og etterpå la en jøde suge blod av spedbarnets penis, vil jeg si er hardcore pedofili. Helt forbanna forkastelig!!!

Øystein
Øystein
2 år siden

Skambra rede 1 og 3!

«En jøde som presenterte seg som Adam tar frem penisen og forteller at han jobber med barn.»
– Jøden blottet seg faktisk på kamera?
Det er bot det.

von List
von List
Svar til  Øystein
2 år siden

Man er greit grådig når man allerede har ranet til seg et land for å så fortsette å ødelegge alle andre land, spesielt de nasjonene som hvite har opprettet og lever sine liv i. Verste folkeslaget på moder jord mot alle raser! Forsvinner hvite mennesker med den ariske ånd så vil resten av verden bli slavebundet på et helt annet nivå enn idag.

Gunn Rakel Basmen
Gunn Rakel Basmen
2 år siden

Kjempe flott aksjon! Informativt og opplysende

Ragnar
Ragnar
2 år siden

Veldig bra aksjoner….Likte spesielt den med bordet..

Kim Larsen
Kim Larsen
Svar til  Ragnar
2 år siden

Ja den med det rennende blodet var en bra detalj!

Tom
Tom
2 år siden

Bra jobba alle sammen. Særlig kult at Rede 1 tok for seg både synagogen og Israels ambassade. Blir nok sikkert noe mer sutring fra world jewish congress nå hehe

Marius
Marius
2 år siden

Jævlig bra aksjonert kamerater!
Hill seier!

trackback
2 år siden

[…] Här kommer en del bilder från aktiviteten i Norge. För att läsa hela rapporteringen från vårt västra grannland kan man gå in på Frihetskamp.net. […]

Ronny
Ronny
2 år siden

Veldig bra aksjon!

Anders Jonsson
Anders Jonsson
2 år siden

Folk i allmänhet vet inte hur hemsk (((deras))) människosyn och «religion» är. Många tror att judendom är en vanlig religion vilken som helst. Det är ingen vanlig religion. Det är en ras, ett folk, med mycket stor makt över bank/finans, media, politik (krig och fred) internet (censur) utbildning, kultur och den djävulska porr-industrin. Kriget mot den vita rasen och den anti-vita agenda som alla som inte är helt hjärndöda kan se och uppleva varje dag och stund ägs, leds och styrs av JUDISK makt och deras äckliga vidriga lakejer. Det är dags att krossa JUDE-makten och för det måste tillräckligt… Les mer »

Natalie
Natalie
Svar til  Anders Jonsson
2 år siden

Du kan tydeligvis ingenting om jødedom men roper høyt om det gjør du.

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Natalie
2 år siden

Fint om du kunne forklart hvor og hvorfor han tar feil, fremfor å bare rope at han tar feil 😉 Mener du at majoriteten av de som praktiserer jødedom ikke er ett og samme folk? Du vet vel at det er allment kjent at majoriteten av de som oppgir jødedommen som sin religion er ett og samme folk? Altså de som kaller seg jøder, og at det også er bevist gjennom DNA at disse «jøder» er ett og samme folk? Mener du at dette folk ikke har ledende roller og derigjen stor innflytelse innen bank, finans, media, politikk, utdanning, anti-kultur,… Les mer »

-Silje M-
-Silje M-
2 år siden

Flott arbeid!

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Konge aksjon. Vel utført av samtlige!

Gøran
Gøran
2 år siden

Og hvordan skal de kunne spille offer etter at folk har blitt opplyst om noe så horribelt som dette? Ingen friske mennesker vil føle medlidenhet for barnemishandlere som gråter over at de ikke får mishandle i fred.

Religion eller ikke, barnemishandling er barnemishandling.

Anders Jonsson
Anders Jonsson
2 år siden

Apropå JUDEN som tog fram snorren i Norge..

Jag tror att JUDEN ville bli nedslagen av «nazister». Det var nog planen.

Du kan tänka dig vad JUDE-makten i hela världen skulle ha gallskrikit i högan sky om den planen gått i lås.

Så för den sakens skull var det bättre att dom bara tog en bild på pedofil äcklet.

Jan-Christopher
2 år siden

Flotte aksjoner! o/

terje
terje
2 år siden

ja til kjønnsnøytral lov om kjønnslemlestelse!

Gjallarhorn
Gjallarhorn
Svar til  terje
2 år siden

Ja til jøder og deres horrible skikker ut av Europa!

Kim Andreassen
Kim Andreassen
2 år siden

Utrolig bra aksjon. Rak høyre til alle som deltok.

H.L
H.L
2 år siden

Hadde det vært eksempelvis kinesere som bedrev med dette så hadde nok ALLE vært enige om at dette må forbys, men sålenge det er disse «sårbare stakkarslige alltid ofre for hat og forfølgelse» så er det de som ser vekk fra det grusomme bare for å forsvare «de stakkarslige holocaustofre».

Gjallarhorn
Gjallarhorn
2 år siden

I Dagsavisen: https://www.dagsavisen.no/nyheter/innenriks/nynazister-aksjonerte-utenfor-oslo-synagoge-pa-jodisk-helligdag-1.1780249

Ervin Kohn beskriver aksjonen som «ubehagelig» og «ekkel». Huff og huff.
Jeg vil jo påstå at det å bli kjønnslemlestet uten bedøvelse når man er 8 dager gammelt spedbarn og at en fremmed jøde etterpå tar penisen til barnet i munnen sin og suger blod, er å beskrive som «ubehagelig» og «ekkelt». Men hei, vi forstår jo ikke gleden av slike bisarre skikker.

Så antisemittisk av meg å stå opp for disse barna…

Tom
Tom
Svar til  Gjallarhorn
2 år siden

Det gleder meg å høre at Khon følte ubehag og syntes det var ekkelt.

Steinar
Steinar
Svar til  Tom
2 år siden

Og jeg synes han er ekkel.

Steinar
Steinar
Svar til  Gjallarhorn
2 år siden

Og selvfølgelig ingen kommentarfelt der som folk kan dele av sin avsky mot kjønnslemlestelse av barn og annet overgrep. De er vel redd for at majoriteten av alle kommentarer som hadde kommet inn ville vært støtteerklæringer til Motstandsbevegelsen, slik det tidligere er vist. Før de stengte kommentarfeltet.

N.S
N.S
Svar til  Gjallarhorn
2 år siden

Seriøst, kan vi begynne å kalle han for Komiske Kohn?

Espen
Espen
Svar til  Gjallarhorn
2 år siden

«Løpesedler med antisemittisk innhold» … ok? Så de mener at deres egne tekster, skikker og uttalelse fra deres egne rabbinere er å anse som antisemittisme? For det var jo det som var trykt på løpesedlene.

N.S
N.S
2 år siden

Jøden griner ut i smerte da han blir oppdaget og kritisert.

Anders (Nordland)
Anders (Nordland)
2 år siden

Jævla bra jobbet folkens. Dette syke faenskapet må belyses og forbys!!!

Heidi
Heidi
2 år siden

Det er jo helt sinnsykt det de driver med. Grusomt!!!

Seweryn
Seweryn
2 år siden

Great action folks,greetings grom Poland

trackback
1 år siden

[…] også: Opplysningsarbeid rundt jødisk omskjæring og pan-nordisk aksjon på Yom Kippur Dagens video: Jødisk omskjæring Omskjæring øker risiko for autisme med nesten 50 […]

trackback
1 år siden

[…] Les også: Dagens video: Metzitzah b’peh – jødisk omskjæring Dagens video: Jødisk omskjæring Omskjæring øker risiko for autisme med nesten 50 prosent Opplysningsarbeid rundt jødisk omskjæring og pan-nordisk aksjon på Yom Kippur […]

trackback
6 måneder siden

[…] Opplysningsarbeid rundt jødisk omskjæring og pan-nordisk aksjon på Yom Kippur […]

trackback
5 måneder siden

[…] Opplysningsarbeid rundt jødisk omskjæring og pan-nordisk aksjon på Yom Kippur […]

trackback
5 måneder siden

[…] Opplysningsarbeid rundt jødisk omskjæring og pan-nordisk aksjon på Yom Kippur […]