Hjem Nyheter Opprørte kulturmarxister rammet av ny katastrofe

Opprørte kulturmarxister rammet av ny katastrofe

KULTURMARXISME Homolobbyistene er i harnisk etter det ble lagt ned forbud mot homopropaganda under håndball-EM i Polen. Ekstra ille er det at pauseinnslagene «opprettholder tradisjonell kjønnsrolletenkning».

EHF

Ikke uventet var det kapteinen for Sveriges håndballandslag, Tobias Karlsson, som var initiativtager til den fantastisk politisk korrekte idéen om å spille med regnbuefargede kapteinsbind under håndball-EM i Polen. Dette for å gi støtte til «homoseksuelles rettigheter» – som i det intolerante arrangørlandet ikke får lov til å inngå såkalte samkjønnede ekteskap og derfor blir utsatt for grusom diskriminering.

Det europeiske håndballforbundet (EHF) sa dog nei til forslaget, noe som naturligvis skapte furore blant kulturmarxistene. Kaptein på det norske landslaget, Bjarte Myrhol, var selv en av de som støttet idéen og hadde tenkt til å bære homopropaganda på banen når han skulle representere Norge. Han er skuffet over EHFs avgjørelse, forteller han til Aftenposten.

Som om ikke det var nok…

For homolobbyistene hadde sjokket knapt lagt seg, da de på ny ble rammet av et nytt grusomt angrep. Dette i form av kvinnelige cheerleadere(!) som pauseinnslag. Disse skal både være for lettkledde, og være representative for en «tradisjonell kjønnsrolletenkning». Noe de så klart er imot.

– Det er så mye fantastisk man kan gjøre i pausen. Vi burde ha kommet lenger, uttalte den svenske kapteinen om pauseinnslaget.

cheerleader

Overrasket over kritikk

Aleksandra Wojcik fra de polske cheerleaderne blir forbannet over at man kritiserer hvordan de er kledd. Ifølge henne tar de sporten sin seriøst, og er stolte over det de gjør.

– Når det gjelder eksponering av kvinnekroppen, så er det ingen forskjell fra for eksempel kunstløp, strandvolleyball og svømming. Utøverne her er i visse tilfeller enda mer lettkledde. Men det er ingen som kritiserer dem.

Hva gjelder kritikken fra den svenske kapteinen (og homolobbyisten), er hun overrasket.

– Dette er ingen lek. Vi jobber hardt og elsker å opptre foran publikum. Vi er ekstremt overrasket over kritikken fra den svenske spilleren og føler oss krenket.

Kilde:
Cheerleadere i håndball-EM raser