Hjem Nyheter Norge Politikerpakk er opprørt over Motstandsbevegelsens torgmøter – vil protestere med homopropaganda

Politikerpakk er opprørt over Motstandsbevegelsens torgmøter – vil protestere med homopropaganda

32

MOSS/FREDRIKSTAD Politikere i både Moss og Fredrikstad liker dårlig at Motstandsbevegelsen skal arrangere torgmøter i helgen. I Moss vil man protestere gjennom å bruke homoflagg på rådhuset.

Den nordiske motstandsbevegelsen skal til lørdag arrangere torgmøter i både Fredrikstad og Moss, noe som ikke har falt i god jord hos forræderpolitikerne.

Ordføreren i Fredrikstad, Jon-Ivar Nygård (Ap), uttaler til Fredriksstad Blad at han vet om de planlagte torgmøtene, men at han ikke har noe med selve behandlingen av søknaden å gjøre.

– Jeg er kjent med at det har kommet en søknad, men behandlingen av den er det administrasjonen som tar seg av. Det jeg kan si er at Den nordiske motstandsbevegelsen ikke er ønsket i Fredrikstad, noe byens politikere har gitt tydelig uttrykk for gjennom et vedtak i bystyret.

Nygård tar som vanlig seg retten til å snakke for samtlige innbyggere i Fredrikstad og henviser til bystyrets nylige vedtak om å motarbeide Motstandsbevegelsen med «alle tilgjengelige midler». Hva han naturligvis glemmer å nevne, er at det kun var de rød-grønne som stemte for forslaget, som for øvrig det var tre kommunister som fremmet.

Vil heise homoflagg, for å vise motstand

Ordføreren i Moss, Hanne Tollerud (Ap), er heller ikke spesielt glad over det kommende torgmøtet. Til avisen Demokraten opplyser hun om at det er «høyst motvillig» at de aksepterer gjennomføringen av torgmøtet.

– Organisasjonen er ikke velkommen og vi ønsker dem ikke hit. I Moss er vi krystallklare på at vi vil ha et raust, inkluderende og mangfoldig samfunn, men så lenge organisasjonen er lovlig er det ytringsfriheten og det juridiske som avgjør, skriver Tollerud i en pressemelding.

Hun opplyser videre til avisen at de på rådhuset vil flagge med homoflagget, for å gi et tydelig signal til alle om «hvilke verdier man setter høyest i Moss».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
32 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roar
Roar
3 år siden

Typisk NPC; for å vise sin motstand mot Motstandsbevegelsen og alt hva de forestiller seg Motstandsbevegelsen måtte stå for, så velger de som trassige små barn å stå for det totalt motsatte. Så om Motstandsbevegelsen har rettet kritikk mot en bevegelse som har klare og tydelige pedofile røtter og intensjoner, ja da velger disse NPC å gå i fronten for en bevegelse med pedofile røtter og intensjoner, og attpåtil heise deres kulturmarxistiske fane på rådhuset. Ja, de viser sitt sanne ansikt disse marxister.

https://imgur.com/a/Q0mgNlz

Nitram
3 år siden

Rabiate, haitiske og urasjonelle kveg er riktig ord å bruke om slike politikere som driver sin folkemordspolitikk samtidig som de spyr ut sine innterpa rosafargede floskler.

Nitram
Svar til  Nitram
3 år siden

Hatiske*

Einar O
Einar O
3 år siden

Så, vi kan kanskje regne med å se Hanne Tollerud og Jan-Ivar Nygård blotte seg fra rådhuset, med hvert sitt lille regnbueflagg og dildo i hand? 🙂

Fysj for noen vemmelige figurer.

Tord
Tord
3 år siden

Huff da, tenk at meningsmotstandere skal få komme til tale. Ikke helt hva globalistene fra AP til FRP ønsker nei.

HMF
HMF
3 år siden

At de tror at det hjelper å gjøre motstand med et flagg, sier jo alt om hjernekapasiteten dems. Det er bare flaut å vite at det finnes så mange dumme mennesker blant Norges befolkning.
«Inkludering» gjelder det ikke for oss, nasjonalsosialister?
Hva skjedde med at alle mennesker er like mye verdt? De snakker så mot seg sjæl. Hykelriske politikerpakk kan ta seg en svær bolle.

Vibecke
Vibecke
3 år siden

Sutre sutre over innbilte monstre…
De er eksperter på å skremme seg selv, …tror de lider av nazifobi.

This Goyim Know!
This Goyim Know!
3 år siden

Kommissar Nygård har uttalt at han ønsker «en mangfoldig og tolerant by». Ser vi til hans politikk og hva den vil lede til i det lengre løp, så er det vel stikk motsatt av mangfold. Det er jo å drepe mangfold, sakte men sikkert! En smeltedigel er kun mangfold i starten, men dets resultat blir å viske ut de forskjellige unike raseegenskaper, kultur, osv. Og når det kommer til tolerant, så eh… Han mener vel det at sålenge du ikke motstrider deg hans politikk og agenda om fremmed invasjon og folkeutbytte, så vil han selv personlig, på sin høye hest,… Les mer »

peckerwood
peckerwood
3 år siden

nå er vell denne ordfører nygård en meget upopulær mann i fredrikstad etter dem vedtok bomring i fredrikstad.i ettertid har han være en meget arrogant svin mot motstanderene av denne.men lykke til i morgen og håper dere vriklig tar høyde for den gode volden venstresiden er kjennt for men gos sikkerhe rundt dere

Nordboer
Nordboer
Svar til  peckerwood
3 år siden

Kom du også da! ?

peckerwood
peckerwood
Svar til  Nordboer
3 år siden

er desverre borte i morgen

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Tennerskjærende må de tåle at Motstandsbevegelsen markerer seg, med fredelige midler. De håper vel å provosere aldri så lite ved å heise homoflagget, som en hyllest til analister og fetisjister av ymse slag. Viktig å bevare roen, spre opplysning og ikke la seg provosere av bråkmakere, selv om det er vanskelig iblant. En dag skal komme, da «multikultur og diversitet» skal rulles tilbake, og sunne nasjonale verdier gjeninnføres, til folkets beste.

Thule
Thule
3 år siden

Det fordømte flagget står for overgrep, hjernevask og anti-natalisme. Det er et dårlig kamuflert angrep mot vårt folk. Er det ikke litt merkelig at dette promoteres så aggresivt her i vesten, i tandem med anti-natalisme, mens i U-land propaganderer man ikke noen av delene?

Per Einar
3 år siden

Regnbueflagget som homosymbol er en ting, men det er også en fane i kampen for de pedofiles rettigheter. På 80 talle kjempet flere sentrale medlemmer i det tyske partiet Die Grune, som MDG i Norge er en avlegger fra. Pedo kampen i USA kjempes under regbueflagg med støtte fra LGBTQ… P miljøet. Støtter ordføreren i Moss de pedofiles «rett» til å forgripe seg?

F*******t
F*******t
Svar til  Per Einar
3 år siden

Hahahaha, du må nesten lære deg å sjekke litt hvor du river faktaene dine ifra. Hele P i LGBTQ er en troll started av 4chan..

Kim Larsen
Kim Larsen
Svar til  F*******t
3 år siden

Har du aldri hørt om nambla og koblingen til hbtqp miljøet

Einar O
Einar O
Svar til  F*******t
3 år siden

Tror nok heller at du troller deg selv litt nå. Om du faktisk hadde giddet og sjekke noe som helst av disse koblinger til pedofili, så måtte du ha vært temmelig nedsnødd om du ikke fant dem.

Asgaut
Asgaut
Svar til  Per Einar
3 år siden

Det er vel knapt noe politisk parti på Stortinget, muligens med unntak av KrF, som per dags dato er imot ekteskapsloven. Hetero- og homoekteskap likestilles ifølge norsk lov. Men vis meg det partiet på Stortinget eller den enkeltrepresentanten på Løvebakken som ønsker at pedofile skal få større handlingsrom til å utøve sin seksualitet? Utviklingen går vel heller i retning av at de fleste politikerne på Stortinget ønsker å skjerpe lovverket og innføre strenger straffer vedrørende pedofil praksis.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Asgaut
3 år siden

Homolobbyn har aldrig tagit avstånd mot pedofili.
Homolobbyn arrangerar Pride bekostat med skattemedel.
Alla partier deltar med lust och glädje.

Asgaut
Asgaut
Svar til  Tommy Nyberg
3 år siden

Homolobbyen kjempet lenge for at ekteskapsloven skulle endres slik at homofile skulle få lov til å gifte seg med hverandre. Utfordrer Tommy til å komme med eksempler på at homolobbyen kjemper for at pedofile skal kunne få lov til å gifte seg med personer under seksuell lavalder.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Asgaut
3 år siden

Pedofiler är inte så upptagna av att få gifta sig med barn, inte ännu.
Pedofiler vill ha sex med barn.
https://www.frihetskamp.net/nordisk-homolobby-axel-axgil-og-koblinger-til-pedofili/

Asgaut
Asgaut
Svar til  Tommy Nyberg
3 år siden

Hm, registrerer at du selv mener å ha god kjennskap til hva pedofile er opptatt av. Mon tro hvordan du kjenner så godt til hva pedofile ønsker og mener. Homolobbyen har en historie hvor ikke alt er til å være like stolt av. Artikkelen du linker til inneholder feil og er upresis. Pædofiliringen ble kastet ut av danske LBL på midten av 80-tallet, og ikke 90-tallet. Kampsaken til pædofiliringen var, etter hva jeg forstår, å senke den seksuelle lavalderen. Seksuell lavalder varierer fra land til land, også i den vestlige verden, såvidt jeg vet. Øyan presiserer i forbinde med boken… Les mer »

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Asgaut
3 år siden

«Hm, registrerer at du selv mener å ha god kjennskap til hva pedofile er opptatt av. Mon tro hvordan du kjenner så godt til hva pedofile ønsker og mener.»

Anar jag ett snäv av projicering?

Homolobbyns storslagna uppgör med pedofili får du gärna dokumentera.

Asgaut
Asgaut
Svar til  Tommy Nyberg
3 år siden

«Anar jag ett snäv av projicering?» Litt usikker på hva du mener, men tror ikke det. I Danmark tok homolobbyen et oppgjør med pedofili da de kastet pædofiliringen ut av Landsforeningen af Bøsser og Lesbiske (LBL) i 1985. Da hadde pædofiliringen fått lov til å være en del av foreningen i kun ett år. I Norge tror jeg kanskje ikke man har hatt tilsvarende problematikk. Leser i artikkelen du linket til tidligere i denne meningsutvekslingen at ansvarlig redaktør av den første utgaven av bladet Fritt fram, utgitt av Det norske forbundet av 1948, angivelig skal ha forfattet en artikkel der… Les mer »

Arngard
Arngard
Svar til  Asgaut
3 år siden

Denne venstrebevegelsen har klare koblinger til pedofili, og det i hele sin historie. De jobber blant annet aktivt med seksualisering av barn og normalisering av pedofili. Deres tilhengere, det være seg enkeltpersoner og deres blogger, eller bevegelser tilknyttet denne kulturmarxistiske bevegelse har også åpent talt om normalisering/forsvar av pedofile og pedofili, vært tilknyttet pedofile interesseorganisasjoner, og tilogmed dømt for nettopp pedofili. Homofile som ikke ønsker å assosieres med dette bør istedet vende ryggen til denne kulturmarxistiske bevegelse og dens bakmenn, og istedet begynne å oppføre seg som folk flest. Denne kulturmarxistiske bevegelse har sett sin strategi i å bruke homofile… Les mer »

Asgaut
Asgaut
Svar til  Arngard
3 år siden

For at jeg skal klare å forstå må nok Arngard være grei å forklare dette på et enkelt og grunnleggende nivå. Det er mulig jeg er litt treig i oppfattelsen, og det ble mye på en gang i innlegget ditt. La oss derfor starte med noe helt elementært. 1. Hvilke politiske partier, organisasjoner eller pressgrupper i det norske samfunn, det være seg fra homolobbyen eller venstreradikale, tar aktivt til orde for å endre norsk lov slik at pedofile handlinger ikke lenger skal straffes? 2. Hvilke homoer her til lands er det du mener kjemper for å senke eller fjerne den… Les mer »

Einar O
Einar O
Svar til  Asgaut
3 år siden

Asgaut: «For at jeg skal klare å forstå må nok Arngard være grei å forklare dette på et enkelt og grunnleggende nivå»

Der har du kanskje for første gang rett 🙂 For at du skal kunne forstå, må man kanskje dra det ned på Donald Duck nivå.

Du forstår ikke engang at du allerede har fått svar på dine to spørsmål. Men ja, det finns flere eksempler. Hvor mange trenger du?

Asgaut
Asgaut
Svar til  Einar O
3 år siden

Einar O: Så ta det på Donald Duck-nivå da. Hvilke partier, organisasjoner, pressgrupper eller gjerne enkeltpersoner med makt her i landet kjemper for å avkriminalisere pedofile handlinger? Hvilke homoer tar til orde for å fjerne eller senke den seksuelle lavalderen? Er det homoene på Stortinget det siktes til? Finnes flere åpne homoer på Tinget, også innen venstreradikale SV. Disse homoene har en unik mulighet til å påvirke politikerkollegaer til å forandre norsk lov på dette punktet. Men er det tilfelle? Konkrete svar utbedes. Menes det at svar er gitt så gjenta vennligst disse. Alternativt ved å vise til konkrete utsagn… Les mer »

Tord
Tord
3 år siden

Som Dalai Lama sa: «Europe belongs to the Europeans!»

Arno
Arno
3 år siden

Dere ser det er noe klart ‘galt’ med utseendet til begge disse ‘ordførerne’?
Man vil aldri finne slike gremlin-figurer i patriotiske og nasjonale bevegelser. De vil nemlig alltid, bevisst eller ubevisst – om ikke annet pga sitt utseende eller kroppslig lyte – identifisere seg med bildet av den typiske, innavlede aschkenazi-«jøde» (a la «Schlomo»), og dermed automatisk være anti-patriotiske og anti-nasjonale. – Sånn er det bare. Nyttig kunnskap!
Hvis man likevel finner slike i slike bevegelser, så er det som infiltratører. – Nyttig kunnskap det også.

Thule
Thule
Svar til  Arno
3 år siden

Ja visst finner man infiltratorer i nasjonalistorganisasjoner. De gjør alt de kan for å infiltrere dem, om de ikke starter dem opp selv som honningkrukker som de senere saboterer for å lage stråmanneksempler av nasjonalister.