Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
27 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Martin
Martin
5 år siden

Herlig!

Alexander Holm
Alexander Holm
5 år siden

Samfunnet er blitt så sykt at jeg vet ikke om jeg drømmer eller befinner meg i virkeligheten.hva om den drømmen du drømte -var så ekte -at du ikke var i stand til å våkne opp fra den? Hvordan kan du vite om du fremdeles drømmer eller ei ?

Jeg venter på å våkne fra dette marerittet !

-
-
5 år siden

Hold dere unna Fredrikstad. Over 1000 mennesker i tog i sommer viser at dere ikke er velkomne.

Martin
Martin
Svar til  -
5 år siden

Hvor mange bor det i Fredrikstad? Ca 80 tusen?

Blodorm
Blodorm
Svar til  Martin
5 år siden

Som vil tilsi at dette toget utgjorde 1.25% prosent av befolkningen i Fredrikstad. Og hvor mange av deltagerne var tilreisende? Men selv om vi går ut ifra at alle deltagerne bor i Fredrikstad så var det uansett slik at minst 98.75% av innbyggerne som ikke så seg bryet verdt med å delta i toget.

Jens
Jens
Svar til  Blodorm
5 år siden

Og du regner da med at 98.25% støtter dere? Her har vi med en skarp analytiker å gjøre, håper du er høyt oppe i klubben deres.

Blodorm
Blodorm
Svar til  Jens
5 år siden

«Og du regner da med at 98.25% støtter dere?»
Nei så klart ikke, men så skrev jeg heller ikke noe som skulle tilsi at jeg var av den oppfatningen heller. Hva med å lese ordentlig igjennom det du har tenkt å svare på før du svarer?

Jens
Jens
Svar til  Blodorm
5 år siden

OK, da tok jeg feil. Så da kan jo du forklare meg hvordan din påstand «at minst 98.75% av innbyggerne i Fredrikstad ikke så seg bryet verdt med å delta i toget.» ellers skal forståes utfra ditt ståsted? Det ser ut som din oppfatning var det jeg skrev fra mitt ståsted når kontekst taes med i beregningen, men her er det bare å oppklare isåfall. For jeg regner med at det var en formening bak det, ikke bare at du presenterte noen tall.

Blodorm
Blodorm
Svar til  Jens
5 år siden

Kjære Dem, en forklaring skal De naturligvis få. Når jeg påpekte at «98.75%» ikke deltok i toget så var dette først og fremst en reaksjon på brukeren «Aktivist» sin post, hvor han hever frem tallet «1000» som noe stort og et slags bevis på at (hele) Fredrikstad ikke ønsker nasjonalister velkomne, når det viser seg at dette tallet kun utgjør en brøkdel av byens totale befolkning. Og når jeg skrev at disse «ikke så seg bryet verdt» så mener jeg ordrett hva jeg skrev. De brydde seg ikke. De er hverken nasjonalister eller anti-nasjonalister. Det har seg slik at alle… Les mer »

Andreas H
Andreas H
Svar til  -
5 år siden

Dere blir ikke kvitt oss, snarere blir det faktisk flere av oss og mer aktivitet. Fredrikstad er med andre ord VÅR by og en NAJONALSOSIALISTISK SONE, syntes du dette er fælt så er det synd for deg men man får ikke alltid viljen sin.

Jens
Jens
Svar til  Andreas H
5 år siden

Fredrikstad er også min by. Jeg hadde foretrukket at deres organisasjon lå og råtnet på bunnen av Glomma som annet gammelt skrot. Når det sagt, så lenge «mer aktivitet» betyr noen klistremerker og en samling nerder med like gensere som forsøker seg på en marsj i ny og ne så driter vi andre egentlig i dere. God underholdning kan dere dog være om ikke annet.

Jon
Jon
Svar til  Jens
5 år siden

Underholdningen er dere rasesvikere og homser som hyler 1 frase om og om mens dere gjemmer dere bak snuten. Følg med på utviklingen, det er vi som blir sterkere og dere som taper.

Jens
Jens
Svar til  Jon
5 år siden

Hehehe, jadda, høres bra ut Jon.

Blodorm
Blodorm
Svar til  Jens
5 år siden

Du som er et godt menneske, svar meg så: Hvor mange romfolk huser du? Eller har det seg slik at du spiser deg mett i oppvarmet hus, vel vitende om at romfolk fryser og hungrer i egen by? Jeg huser ingen, men så er jeg jo av den onde må vite. De trenger ikke mye, en sofa er nok, alt er bedre enn å sove ute.

Du moralens vokter; Du godhetens forfekter, svar meg så: Hvor mange romfolk huser du?

Limmy
Limmy
Svar til  Blodorm
5 år siden

Jeg tror fattigdom er et problem som må løses sosialt. For å sitere Terry Pratchett. Man løser ikke hungersnød med å gi alle et godt måltid.

Jens
Jens
Svar til  Blodorm
5 år siden

Først; ro ned den artige ironien Blodorm.
Jeg huser ingen, og jeg har heller aldri påstått noe i den retning. Jeg kommenterte påstanden at min by er deres sone, noe jeg mener er latterlig.
At du er ond er dine ord, ikke mine. Jeg har ikke sagt noe som kan tolkes dit. Jeg har derimot insinuert at inntrykket tenderer mot lite verdensvante/ikke oppegående, og det inntrykket består.

Roar
Roar
Svar til  Jens
5 år siden

Kan det være at det inntrykket du har kommer fra de medier du leser?

Blodorm
Blodorm
Svar til  Jens
5 år siden

«At du er ond er dine ord, ikke mine. Jeg har ikke sagt noe som kan tolkes dit.» Neivel? Du synes det kanskje er urimelig av meg å konkludere at du ser på nasjonalsinnede som «onde» når du skriver slikt: «Jeg hadde foretrukket at deres organisasjon lå og råtnet på bunnen av Glomma som annet gammelt skrot.»? For meg virker det som du føler deg moralsk overlegen. Men har du gjort noe som helst for å gjøre deg fortjent til en slik selvgodhet? Å huse romfolk er bare et eksempel på noe man kan gjøre for å hjelpe dem. Nå… Les mer »

Johan G
Johan G
Svar til  Jens
5 år siden

Som kalk mot et forurenset Glomma altså? Du bør vel heller slutte med å hive skrot i Glomma Jens, så kan vi istedet fortsette å ha den kalk-effekten på et forurenset samfunn 😉

Når det kommer til aktivisme glemte du en hel del, men hei, du er unnskyldt.

At du «driter i oss» vises jo tydelig med den tid du bruker i kommentarfeltet her.

Roar
Roar
Svar til  Jens
5 år siden

På en skala fra 1 til 10, hvor sinna er du Jens?

Thule
Thule
Svar til  -
5 år siden

10 av dere kan vel kollektivt skrape sammen en tidel av testosteronnivået til en nasjonalsinnet nordmann, så 1000 hylende sveklinger i tog betyr ingen ting. Kvalitet over kvantitet.

Blodorm
Blodorm
Svar til  -
5 år siden

Å gå i tog er gratis. Men jeg skal begynne å tro deg den dagen 1000 av innbyggerne i Fredrikstad har åpnet hjemmene sine for romfolk og flyktninger.

Hanne
Hanne
Svar til  -
5 år siden

Hihi «aktivist», Er ikke Fredrikstad for alle da? Dere skriker jo om det. Undres hvem som skaper splittelse og hat i samfunnet? Jeg kan gi deg et hint. Slike som du, «aktivist». Og se og få deg et annet kallenavn, du fortjener ikke å kalle deg for en aktivist.

Johan G
Johan G
Svar til  -
5 år siden

Skal vi gå utifra din logikk, så: Hold deg unna Kristiansand, flere hundre nasjonalsosialister marsjerte, så det viser vel at du ikke er velkommen?

Men fra spøk til alvor: Husk at mange som marsjerte i Fredrikstad var tilreisende politiske motstandere. At vi har fiender er vi selvfølgelig fullt klar over, men hei… vi har også mange sympatisører der ute. Så oppsumert; både du og jeg har fiender og sympatisører der ute. Men trist for deg er at dine rekker krymper og motstanden mot globalisme og kulturmarxisme bare vokser 😉

Roar
Roar
Svar til  -
5 år siden

Mulig de bare ville fra A til B. Togtrafikken går sin gang som vanlig.

Hanne
Hanne
5 år siden

At de «LOVE» folkene ikke gir opp? Alle vet at Fredrikstad er en Nasjonalsosialistisk by. Og det nytter ikke med fiendtlig klistremerker, de blir bare fjernet. Motmakt og annet ræl har begynt å smyge fram fra hullene sine her jeg bor og. De skraper ned våre klistremerker. Men da kommer det bare flere og flere nye fra våre 😀 slik går runddansen. Hehe

Thule
Thule
Svar til  Hanne
5 år siden

Motmakt burde heller kalle seg «Avmakt».