Hjem Artikler Kommentar Orbán og EUs folkemordspolitikk

Orbán og EUs folkemordspolitikk

6

KOMMENTAR Ivar Hellebust kommenterer den ungarske statsministeren Viktor Orbán og hans kritikk overfor EUs folkemordspolitikk.

Viktor Orbán. Foto: Derzsi Elekes Andor (CC BY-SA 4.0).

Den stadige kritikken mellom Ungarn og EU-kommisjonen, samt vestlige venstreorienterte politikere, skaper også stadig større avstand mellom dem – det til tross for at Ungarn fortsatt er et EU-land.

Viktor Orbán og hans parti Fidesz står for en konservativ og patriotisk politikk, der mye er bra og annet kanskje ikke like fullt så bra. Sammenlignet med en rekke andre vestlige land som undertrykkes av globalismen står iallfall den ungarske regjeringen for en sunnere og nasjonalistisk utvikling, med en fremtidsrettet og familiebasert politikk, et trygt nasjonalt samhold, stabilitet og et sterkt forsvar.

Orbán har vunnet 4 valg på rad siden 2010. Igjennom denne perioden har statsministeren flere ganger kommet på kant med EU, som Orbán sammenligner med Sovjetunionen og et undertrykkende regime.

Han har lenge vært en motstander av folkeutbyttet i Europa, og du har helt sikkert også fått med deg de seneste uttalelsene fra Orbán hvor han kom med en kraftig advarsel mot raseblanding og mente på at land hvor raseblanding eskalerer ikke kan kalles for nasjoner, men kun en samling av alle mulige mennesker og raser. Dette falt ikke i god smak hos EU eller EU-land som er store forkjempere av å blande ut den etniske europeiske befolkningen med ikke-europeiske raser.

Uansett hvor mye man enn prøver å lukke øynene for det som skjer, så er det umulig å ikke se i hvert fall noen av konsekvensene ved fremmed masseinnvandring og raseblanding – og det til tross for at massemedia nærmest ikke rapporterer om dette. Jeg personlig støtter Orbán i denne saken, og mener at raseblanding i Norden er den største og mest akutte utfordring vi står overfor. For uten den etniske nordiske/europeiske rasen mister vi vårt folk – for godt. Hva står igjen av europeisk identitet, tradisjoner, kultur, historie, m.m., om vår rase skulle opphøre å eksistere? Og ikke minst, hva står igjen av mangfoldet som den liberale eliten snakker så varmt om, hvis alt blandes opp til en eneste stor brun masse?

Bilde: Facebook.

Det betyr selvsagt ikke at jeg som nasjonalsosialist, eller Orbán som konservativ etnonasjonalist, er i mot andre raser og kulturer. Tvert imot mener vi nok begge at et globalt mangfold, der ulike raser og kulturer lever adskilt og har sine egne respektive landområder, også kan leve i fred og samarbeide med hverandre. Dette fremfor globalismen og raseblanding som til syvende og sist ødelegger mangfoldet.

I dag er det slik at de fleste andre raser faktisk har sine egne homogene landområder og regjerer over disse, foruten hvite europeere som har fått sine land sterkt infiltrert av jødisk makt og hvor folkeforrædere av politikere har solgt ut land og folk til disse fremmede makter som utvilsomt har en intensjon om å utrydde vårt folk, dets kultur, historie og identitet.

Raseblanding- og migrasjonsforkjempere baker inn folkeutbyttet i Vesten med flotte ord som «mangfold» og «kjærlighet» når sannheten er at det faktisk er helt motsatt, og ekstremt ødeleggende. Dette er til for å lure nettopp DEG til å tro at det er det beste for deg, ditt folk og ditt land.

Her er folkemassen nødt til å våkne og stå samlet opp mot landssvikerne! Norden trenger en nasjonal, nordisk samling, og her står Den nordiske motstandsbevegelsen klar til å stå side-ved-side med deg!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roger M
Roger M
5 måneder siden

Meget bra skrevet, helt enig. Globalismen ØDELEGGER mangfoldet og skaper bare konflikter og økt kriminalitet.

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
5 måneder siden

EU er, foruten jødisk innflytelse, det verste som har skjedd Europa. Orban gjør rett i å kritisere EU og deres folkeutbytteprogram, men bør også gå helt ut av EU.

Roar
Roar
5 måneder siden

Den eneste løsningen er nasjonalsosialismen/etnonasjonalisme. Andre «nasjonalistiske» ideologier blir for tamme og misledende.

Hans-Simon Dahle
Hans-Simon Dahle
5 måneder siden

Mange av landene i sentral- og øst-Europa, som med løfter om økonomisk bistand og vekst ble lokket til å søke om medlemskap i EU, har en tradisjon og befolkning som er konservativ og nasjonalbevisst, og kommer derfor lett på kant med EUs globalistiske ambisjoner, der rase ikke betyr noe. Honningkrukken er fristende og forførersk, men prisen blir høy når konsekvensene er å godta folkeutbytte og raseblanding.

Hans-Simon Dahle
Hans-Simon Dahle
Svar til  Hans-Simon Dahle
5 måneder siden

Apropos dette med raseblanding; her ser vi hva «statskanalen» NRK bedriver, og som vi er med å betale for via skatteseddelen: Opplever rasisme i sosiale medier – NRK Sørlandet – Lokale nyheter, TV og radio

Holger
Holger
5 måneder siden

Hitler hadde rett.