Hjem Nyheter Orbán: «Soros vil blande ut Europas folk»

Orbán: «Soros vil blande ut Europas folk»

EU På torsdag stemte EU-parlamentet for å iverksette flere tiltak mot Ungarn og Polen, som til nå har avstått fra å fylle landene sine med migranter fra den tredje verden. Ungarns statsminister Viktor Orbán kommenterte i et intervju at den jødiske oligarken George Soros gjennom «et mafialiknende nettverk» utøver sterk påvirkning på europeisk politikk, med mål om å blande ut Europas folk.

Den jødiske venstremilliardæren George Soros finner stadig nye måter å gjennomdrive folkemordet på de hvite europeerne på, gjennom masseinnvandring.

At Ungarn og Polen ikke fyller landene sine med migranter fra den tredje verden ses ikke med blide øye av globalistprosjektet EU.

EU-parlamentet stemte på torsdag for å motvirke den politiske utviklingen i de to landene og «den manglende rettssikkerheten» som de mener råder der. En stor majoritet, 446 parlamentsmedlemmer, stemte for, mens 178 stemte mot og 41 avsto.

Parlamentet pekte også på «det umiddelbare behovet» av nye verktøy for å granske «demokratiet, rettsstaten og grunnleggende rettigheter» i medlemslandene.

Også den kristendemokratiske og konservative EU-parlamentsgruppen EPP – hvor Ungarns regjeringsparti Fidesz er medlem – skal ha stemt for.

I et intervju med Kossuth Radio på fredag sa statsminister Viktor Orbán at Fidesz var veldig nær å forlate EPP etter «forræderiet». De ble dog værende ettersom franske, spanske og italienske medlemmer stilte seg på partiets side. Dette gir, ifølge statsministeren, håp om at EPP kan forandres, selv om han tror at sjansen er liten.

Orbán har i lengre tid vært tydelig med at hvis EPP ikke overgir sin nye venstreliberale agenda så kommer Fidesz til å forlate gruppen og bygge opp et nytt kristendemokratisk nettverk i EU-parlamentet.

– Det er tydelig at Soros-nettverket ligger bak dette, kommenterte Orbán torsdagens avstemming i EU-parlamentet. Han beskriver den jødiske venstremilliardæren George Soros som verdens fremste oligark som «kontrollerer politisk virksomhet gjennom et mafialiknende nettverk og utøver innflytelse på europeisk politikk».

Mens dette nettverket taler for et «blandet, nytt Europa», så kommer Ungarn til å løse sine demografiske problemer med ungarske barn og ikke migranter, klargjorde Orbán.

Les også:
Sionister sprer fake news om jøden George Soros
Soros-nettverk i Brussel forsøker å forvandle Europa
Extinction Rebellions mål: å styrte den europeiske kulturen – finansieres av jøden George Soros
Barbara Spectre i nytt prosjekt for skapelsen av en felles jødisk fremtid
Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment
Jødisk organisasjon innrømmer at folkeutbyttet er planlagt
Den jødiske kulturmarxisten Noel Ignatiev er død – ville utrydde den hvite rase
FILM: Tucker Carlson hinter om hvem som står bak masseinnvandringen – på live TV