Hjem Nyheter Europa Orbán: Ungarn er klar til å bruke vold for å forsvare landets...

Orbán: Ungarn er klar til å bruke vold for å forsvare landets grenser

8

UNGARN Ungarn er ifølge statsminister Viktor Orbán klar til å bruke vold for å beskytte landets grenser ved en ny masseinnvandringsbølge.

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan truet nylig EU-landene med å sende hele 3 600 000 migranter, som akkurat nå finnes i Tyrkia, mot Europa hvis det insisteres på å kritisere den tyrkiske offensiven i nordre Syria.

I et intervju i den ungarsk TV-kanalen HirTV svarte statsminister Viktor Orbán på trusselen ved å annonsere at Ungarn er klar til å bruke vold for å beskytte landets grenser:

– Hvis Tyrkia sender hundretusentalls hit kommer vi til å bli tvunget til å bruke vold for å forsvare den ungarske grensen. Jeg håper ikke for noens skyld at vi tvinges til det.

Under den store migrasjonsbølgen i 2015 besluttet Ungarn å reise et gjerde ved den søndre grensen, hvilket minsket flommen fra 391 000 i 2015 til bare 1 184 i 2017. Hvorvidt grensegjerdet vil kunne hindre strømmen ved en eventuell kommende bølge gjenstår å se.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Ungarn og Orban står opp for sitt folk og sin rase, belønner familier med mange barn, og motsetter seg kraftig EUs innvandringspolitikk. Dessuten har Ungarn blodig historisk erfaring med tyrkerne, som kommer til nytte også idag. Polen fører noe av den samme politikken, mens våre «ledere» i vest; les big mamas, snakker om våre humanitære forpliktelser, human rights democracy, osv. Den hvite rase utgjør ikke stort mere enn 10% av jordens befolkning, og er i rask tilbakegang ifht brune og svarte infinity niggers.

Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Om bare flere hadde gjort som Ungarn, fremfor å la seg kjøpes for et par jødiske shekels.

Død over det multietniske klassesamfunn
Død over det multietniske klassesamfunn
2 år siden

Varmer hjertet å se en europeisk leder som fører en politikk som gagner sitt folk. Erna og resten av karrierepolitikerne i vest fører en folkemordspolitikk som sår hat og resulterer i at folket en dag skal nyte å sette løkka rundt halsen på de.

Marius
Marius
2 år siden

Død over sionismen og dens tilhengere!

Stian
Stian
2 år siden

Orban er en av få gjenværende kloke og sterke ledere i Europa. Måtte hans ledermetoder inspirere flere Europeiske brødre. Leve kampen

Gunnhild
Gunnhild
2 år siden

Kjempemessig. Han er en god leder for folket sitt.
Gunnhild

Steinar
Steinar
2 år siden

En ekte nasjonalist, en etnonasjonalist, og ikke en liksom nasjonalist som driter i folket og kun bryr seg om flagg og grenser. Uten folket i fokus har grenser ingen betydning.

Håkon
Håkon
2 år siden

Europa skal leve!