Hjem Nyheter Oregons guvernør har innsett raseforskjeller i intelligens – vil sette ned kravene...

Oregons guvernør har innsett raseforskjeller i intelligens – vil sette ned kravene for å bestå gymnasieeksamen

6

IQ Oregons guvernør har innsett raseforskjeller i intelligens og har i den anledning fremmet et lovforslag om å sette ned kravene for å kunne bestå gymnasieeksamen, for på den måte hjelpe «fargede elever».

Oregons guvernør Kate Brown har innsett raseforskjeller i intelligens og undertegnet forrige måned et lovforslag i all hemmelighet som skal sette ned kravene for å kunne bestå gymnasieeksamen. Dette for å hjelpe «fargede elever» som tydeligvis ikke er flinke nok.

Ifølge avisen Oregonian undertegnet hun lovforslaget den 14. juli i all hemmelighet, uten pressemelding og uten at det ble registrert i den offisielle databasen.

Charles Boyle, guvernørens stedfortredende kommunikasjonsdirektør, oppgir til Oreganian at intensjonen er å hjelpe «fargede elever» til å bestå gymnasieeksamen.

– Lederne for disse gruppene har gjentatte ganger tatt til orde for at det må innføres rimeligere regler, sier Boyle ifølge RT.

Les også:
Rase – det store grunnproblem #1: Hva er raser?
«Nordiske mennesker er i ferd med å bli minoriteter i sine land og innvandrere med lav IQ lar seg ikke integrere»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gjallarhorn
Gjallarhorn
9 måneder siden

Alt skal tilpasses dem.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
9 måneder siden

Kravene må senkes for at svarte skal komme gjennom i high school i USA, i Oregon, som for øvrig var hardt hjemsøkt av BLM-opptøyer og hærverk ifjor. Det er det samme som blir gjort for å få kvinner til å passere fysiske krav i politiet, det militære og brannvesenet, bl.a. Men det er selvsagt hvite menn som har ansvaret for at kravene er så høye, nettopp for å holde svarte og kvinner utenfor, ikke sant? Ps; det var ironi, i tilfelle noe leser bokstavelig!

Tom Hauge
Tom Hauge
9 måneder siden

Marxisme i praksis. Dra alle ned til samme avgrunn for å oppnå » likestilling» og»likeverd»

Espen
Espen
9 måneder siden

«Ulike raser eksisterer ikke», påstår de. Men dypt inne i sitt eget hodet forstår de at det finnes ulikheter og avslører seg selv  😆 

Andreas
Andreas
9 måneder siden

Tenk å være så evneveike at kravene må settes drastisk ned for at de skal klare dem. Jeg hadde vært flau.

Roar
Roar
Svar til  Andreas
9 måneder siden

Hadde jeg vært dem hadde jeg blitt fornærmet av dette. Guvernøren anser dem jo som mindre begavede barn og vil av den grunn sette ned kravene.