Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen Organisasjonsdagene 2021

Organisasjonsdagene 2021

MOTSTANDSBEVEGELSEN «Seier i valgkampen!» var parolen da Organisasjonsdagene gikk av stabelen i Småland. Opplæring, taler og boksekamp stod blant annet på skjemaet for den fullspekkede helgen.

Andre helgen i november ble den årlige tradisjonen Organisasjonsdagene arrangert av Den nordiske motstandsbevegelsen syvende rede i Sverige. Opplegget i år skilte seg noe fra tidligere da det var mer fokus på de personlige kunnskapene hos enkeltmedlemmet.

Ved ankomst til lokalet ble deltakerne ønsket velkommen av konferansier og redesjef Hampus Maijala som gjennomgikk regler og opplegget for helgen, før Den nordiske motstandsbevegelsens leder Simon Lindberg ble ønsket velkommen opp på scenen for å holde en tale.

Hampus Maijala var konferansier.

Lindberg forklarte parolen for helgen – Seier i valgkampen – hvor han på forhånd erklærte Den nordiske motstandsbevegelsen vinner i valgkampen 2022 og dette uansett hvor mange stemmer organisasjonen får eller ikke får og selv om organisasjonen stiller opp i det hele tatt eller ikke, at organisasjonen uansett kommer til å ses og høres, spre sine ideer og rekruttere nye medlemmer og derfor seire. Han talte også blant annet om latskap og defaitisme, grunnene til hvorfor enkelte havner i denne kjedelige tilstanden, samt hvordan enkelte gjennom bortforklaringer og unnvikelser forsøker rettferdiggjøre sitt svik mot tidligere kamerater ved avhopp fra organisasjonen.

Den nordiske motstandsbevegelsens leder holdt en informativ og aktuell tale.

Riksrådsmedlem Fredrik Vejdeland holdt deretter et foredrag som handlet om viktigheten av at organisasjonen har et sterkt nærvær på internett og sosiale medier. At en balanse av fysisk nærvær på gater og torg og representasjon på nettet kreves for at Motstandsbevegelsen skal kunne nå frem til sine mål både kortsiktig og langtiktig.

Vejdeland talte om internett-aktivisme.

Neste punkt på planen, etter at lunsj hadde blitt servert, var rettede spesialopplæringer i form av såkalte workshops. Her kunne deltakerne velge bredt mellom forskjellige saker å lære seg som de ville bli bedre på. Hver person fikk muligheten til å lære seg det grunnleggende i to forskjellige emner de ville utvikle sine kunnskaper i. Opplæring som var tilgjengelig var blant fotoredigering, nyhetsrapportering, bokføring, repellering samt et mer generelt foredrag om selvforbedring.

Grunnkurs i repellering.
Og her i bokføring.

Senere ble det servert en velsmakende middag og muligheten til sosialisering fantes før det var samtlige redesjefers tur til å rapportere om hva de forskjellige redene har gjort i løpet av året.

Neste mann etter dette til å stige opp på scenen og ta ordet var Andreas Holmvall som pratet om sin oppvåkning og arbeid i organisasjonen, samt om media og propaganda.

Andreas Holmvall siterer fra en velkjent bok hva en annen mann tidligere har sagt om propaganda.

Dagens siste tale var fra Sebastian Elofsson. Talen var veldig kraftfull og Elofsson forklarte sitt syn på lojalitet og pliktfølelse, æren i å fortsette kampen tross virkelig underposisjon og stoltheten i å aldri vike seg. Han forklarte også utførlig forskjellene mellom nasjonalsosialismen og det liberale demokratiet samt hvorfor den nasjonale sosialismen på alle punkter både skiller seg fra og overgår marxismen.

Elofsson holdt en veldig kraftfull tale.

Etter den sterke talen var det bare ett punkt igjen på skjema for lørdagen og det var utdeling av forskjellige utmerkelser, til rungende applaus, til personer som har fortjent det. Trøtte, men oppildnet gikk deltakerne deretter til sengs.

Noen av utmerkelsene som ble utdelt.

Tidlig oppstigning ventet deltakerne på søndag, som direkte ble utkommandert til en grusbane utenfor hvor det skulle holdes morgengymnastikk. I stedet for de 5–10 minuttene av ganske enkle og oppvarmende øvelser som folk kanskje vanligvis tenker på når de hører dette ordet, så ble det holdt et ganske hardt treningspass på rundt en halvtime som i tillegg for ekstra utfordring og herding skulle gjennomføres i bar overkropp av alle menn.

Etterlengtet frokost ble deretter servert før Motstandsbevegelsens riksledelse fortalte om forskjellige målsettinger for organisasjonen, samt at det ble avslørt en del nyheter i forkant av det kommende kampåret.

Det var nå klart for siste punkt for helgen, og for flere deltakere var det helgens høydepunkt: en bokseturnering. Kampene var harde og flere var veldig jevne. Topp tre var til slutt Martin Saxlind på tredje plass, Cedric Höglund på andre og Pär Sjögren som vinner.

Med denne helgen avsluttet går Den nordiske motstandsbevegelsen fullt klar mot avslutningen på 2021 og kamparbeidet som venter det kommende året for å kunne stå som seirende i valgkampen!